FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
e jbm mu zito...igro sam x2 na kladi...zadnja mi cekam 9 KM hahaha 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- eliminator
- Kontakt:
1:1JameS je napisao/la:e jbm mu zito...igro sam x2 na kladi...zadnja mi cekam 9 KM hahaha

1:2 

Ah sta cu kad smo najaci
Pedro igrac utakmice asistencija i gol,i to kakav gol desnom nogom a on ljevak
Keita fulio 100% sansu,Alves zdrmo precku sa 25 i sad se trese...i da Abidal se popravio pravo pogotovo prema naprijed,on je ucestovovo u akciji kod oba gola,valjda ova kupovima Maxwela urodila plodom pa konkurencija cini svoje...odlican rezultat za revans znaci ni u revansu nam netrebaju ova trojica koja su nocas falila 
Prvi trofej nam se smjesi

Prvi trofej nam se smjesi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dzemo, prodjosmo i ti i ja
Ja samo Marseja i Barcu odigro, 13 eurica dobio

Miky pss , kakav Abidal ?
Jesi ti gledao tekmu ? covjek je izgubio 10 lopti na svojoj poli , on je najlosiji bio u ekipi Barce , Pedro jedan od najboljih na terenu.
Ovo dokazuje da smo poprilicno jaki i kada smo bez ponajbolja 3 igraca - Iniesta , Messi , Ibrahimovic
U pocetku tekme Krkic pogodio precku , Alves 1x i jednom iz raslja golman vadio , ...
Jesi ti gledao tekmu ? covjek je izgubio 10 lopti na svojoj poli , on je najlosiji bio u ekipi Barce , Pedro jedan od najboljih na terenu.
Ovo dokazuje da smo poprilicno jaki i kada smo bez ponajbolja 3 igraca - Iniesta , Messi , Ibrahimovic

U pocetku tekme Krkic pogodio precku , Alves 1x i jednom iz raslja golman vadio , ...
A ocito ti nisi gledao tekmu,covjek prema naprijed drama igra,jel ucestovao kod gola jeste,pa kad je precka Alvesa bila ko je izveo akciju Abidal normalno,nazad je pokrivao sve,izgubio 2 lopte na sredini koje nisu imale nikakvu posljedicu...ocito ti nisi gledao jer mi jedino govoris u suprotno registrovan sam sreca i na drugom forumu i svi se slazu da je Abidal odigrao odlicno utakmicu,ti sto imas svoje vidjenje sta cu ti ja
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 avg 2009, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da nebude da lupetam evo i ocjene
Alves 8 - Lively down the right and could have scored a belter had Iraizoz not been in such tremendous form.
Keita 8 - Outstanding in midfield as he never stopped running and should have had a goal to cap a superb performance.
Abidal 7.5 - Gave Xavi a gift-wrapped chance to score as he pushed up down the left and Maxwell will do well to shirt him from the position this term.
Xavi 7.5 - Scored a well-taken goal but was not as sharp as he can be as he is still evidently trying to find his match rhythm in pre-season.
Ostali svi manje ocjene
[youtube][/youtube]
Evo i golovi

Alves 8 - Lively down the right and could have scored a belter had Iraizoz not been in such tremendous form.
Keita 8 - Outstanding in midfield as he never stopped running and should have had a goal to cap a superb performance.
Abidal 7.5 - Gave Xavi a gift-wrapped chance to score as he pushed up down the left and Maxwell will do well to shirt him from the position this term.
Xavi 7.5 - Scored a well-taken goal but was not as sharp as he can be as he is still evidently trying to find his match rhythm in pre-season.
Ostali svi manje ocjene

[youtube][/youtube]
Evo i golovi
ahh jesmo se opariliribery je napisao/la:Dzemo, prodjosmo i ti i ja![]()

Happy Birthday: Thierry Henry

Čak šestorica igrača aktualnog europskog prvaka Barcelone našli su se na popisu nominiranih za UEFA-inog nogometaša godine za proteklu sezonu.
Barcelonini nominirani igrači su vratar Victor Valdes, branič Gerard Pique, veznjaci Xavi Hernandez i Andres Iniesta, te napadači Lionel Messi i Samuel Eto'o (sada igrač Intera), koji su svi sudjelovali u finalnoj pobjedi katalonskog kluba u Ligi prvaka protiv Manchester Uniteda (2-0).
Nominirane igrače izabrali su treneri 16 momčadi koje su prošle sezone dosegle nokaut fazu natjecanja u Ligi prvaka, a glasali su kako za najboljeg igrača na pojedinoj poziciji, tako i za ukupno najboljeg UEFA-inog igrača godine.
Imena dobitnika bit će objavljena tijekom izvlačenja ždrijeba skupina Lige prvaka 27. ovoga mjeseca.
Nominirani:
Vratari: Petr Čech (Chelsea), Victor Valdes (Barcelona), Edwin van der Sar (Manchester United)
Braniči: Gerard Pique (Barcelona), John Terry (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United)
Veznjaci: Steven Gerrard (Liverpool), Xavi Hernandez i Andres Iniesta (both Barcelona)
Napadači: Samuel Eto’o (Inter), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
ta ces kad smo najaci 
Barcelonini nominirani igrači su vratar Victor Valdes, branič Gerard Pique, veznjaci Xavi Hernandez i Andres Iniesta, te napadači Lionel Messi i Samuel Eto'o (sada igrač Intera), koji su svi sudjelovali u finalnoj pobjedi katalonskog kluba u Ligi prvaka protiv Manchester Uniteda (2-0).
Nominirane igrače izabrali su treneri 16 momčadi koje su prošle sezone dosegle nokaut fazu natjecanja u Ligi prvaka, a glasali su kako za najboljeg igrača na pojedinoj poziciji, tako i za ukupno najboljeg UEFA-inog igrača godine.
Imena dobitnika bit će objavljena tijekom izvlačenja ždrijeba skupina Lige prvaka 27. ovoga mjeseca.
Nominirani:
Vratari: Petr Čech (Chelsea), Victor Valdes (Barcelona), Edwin van der Sar (Manchester United)
Braniči: Gerard Pique (Barcelona), John Terry (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United)
Veznjaci: Steven Gerrard (Liverpool), Xavi Hernandez i Andres Iniesta (both Barcelona)
Napadači: Samuel Eto’o (Inter), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

mislim da cak pored Cristianovog imena pise Man Utd. jer je prosle sezone igrao za njih 

Bas tako ,nego sam copy sa nase neke stranice kod njih ovako pise,al inace pise Eto(Barcelona) CR(Man.Utd) sto je logicno jer se radi o nagradi za proslu sezonuJameS je napisao/la:mislim da cak pored Cristianovog imena pise Man Utd. jer je prosle sezone igrao za njih
Ibrahimović spreman za debi protiv Manchester Cityja
Najzvučnije Barcelonino pojačanje, švedski napadač Zlatan Ibrahimović (27) debitirat će za svoju novu momčad u susretu protiv Manchester Cityja na trofeju Joan Gamper...
Nogometno je to zagrijavanje koji se održava neprekidno svake godine od 1966., a koje organizira katalonski klub u sjećanje na svog osnivača, bivšeg igrača i predsjednika.
Ibrahimović nije nastupio u utakmici španjolskog Superkupa protiv Atheltica (pobjeda 2-1), ali više zbog opreza kako ponovno ne bi ozlijedio metakarpalnu kost lijeve ruke koju je slomio igrajući za Inter u predsezoni.
Debi švedskog reprezentativca izazvao je veliki interes u Kataloniji pred susret s najbogatijim svjetskim nogometnim klubom.
Prema pisanju španjolske Marce, 70.000 ulaznica već je prodano za utakmicu u srijedu, pa se očekuje i da će stadion biti u potpunosti rasprodan
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidić bi u Barcu
Nakon odlaska Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza sudeći prema izjavama njegovog menadžera, Paola Fabbrija i srpska zvijezda, Nemanja Vidić, razmišlja o oproštaju od "crvenih vragova"...
27-godišnja srpska zvijezda, Nemanja Vidić, pridružio se obrambenoj liniji Manchester Uniteda još u siječnju 2006. godine od kad je nezamjenjiva karika momčadi sa Old Trafforda. Međutim, oproštaj dvojice velikana od "crvenih vragova" očito je potaknuo i stup obrane Uniteda da razmisli o prelasku u sve snažniju španjolsku ligu.
"Vidićev san je zaigrati u dresu Barcelone i da mu se takva prilika pruži siguran sam da bi je prihvatio", potvrdio je i njegov menadžer, Paolo Fabbri. Međutim, uzevši trenutno stanje u momčadi Alexa Fergusona Fabbri sumnja u ovakav rasplet situacije.
"Odlaskom Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza klub je ostao bez dvije vrlo važne karike u momčadi stoga je teško za očekivati njihovu spremnost oproštaja sa Vidićem, stupom svoje obrane", zaključio je Fabbri.
Najzvučnije Barcelonino pojačanje, švedski napadač Zlatan Ibrahimović (27) debitirat će za svoju novu momčad u susretu protiv Manchester Cityja na trofeju Joan Gamper...
Nogometno je to zagrijavanje koji se održava neprekidno svake godine od 1966., a koje organizira katalonski klub u sjećanje na svog osnivača, bivšeg igrača i predsjednika.
Ibrahimović nije nastupio u utakmici španjolskog Superkupa protiv Atheltica (pobjeda 2-1), ali više zbog opreza kako ponovno ne bi ozlijedio metakarpalnu kost lijeve ruke koju je slomio igrajući za Inter u predsezoni.
Debi švedskog reprezentativca izazvao je veliki interes u Kataloniji pred susret s najbogatijim svjetskim nogometnim klubom.
Prema pisanju španjolske Marce, 70.000 ulaznica već je prodano za utakmicu u srijedu, pa se očekuje i da će stadion biti u potpunosti rasprodan
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidić bi u Barcu
Nakon odlaska Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza sudeći prema izjavama njegovog menadžera, Paola Fabbrija i srpska zvijezda, Nemanja Vidić, razmišlja o oproštaju od "crvenih vragova"...
27-godišnja srpska zvijezda, Nemanja Vidić, pridružio se obrambenoj liniji Manchester Uniteda još u siječnju 2006. godine od kad je nezamjenjiva karika momčadi sa Old Trafforda. Međutim, oproštaj dvojice velikana od "crvenih vragova" očito je potaknuo i stup obrane Uniteda da razmisli o prelasku u sve snažniju španjolsku ligu.
"Vidićev san je zaigrati u dresu Barcelone i da mu se takva prilika pruži siguran sam da bi je prihvatio", potvrdio je i njegov menadžer, Paolo Fabbri. Međutim, uzevši trenutno stanje u momčadi Alexa Fergusona Fabbri sumnja u ovakav rasplet situacije.
"Odlaskom Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza klub je ostao bez dvije vrlo važne karike u momčadi stoga je teško za očekivati njihovu spremnost oproštaja sa Vidićem, stupom svoje obrane", zaključio je Fabbri.
-
- Kontakt:
hocel biti gdje na tv-u prenos protiv city-a???
Ma jok,mozda na nekom spanskom kanalunihad_barca je napisao/la:hocel biti gdje na tv-u prenos protiv city-a???

ma na netu gledaj, sacuvo limit zbog ove tekme i ibrinog debija!!!!!
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
Samo ce Guardiola sutra navodno odmarati Xavia,zeli da proba Yayu na njegovoj poziciji,ovaj Toure vrijedi za 5 igraca gdje god treba on moze igrati
Ibra i Messi vjerovatno nece odigrati svih 90 minuta ipak su se tek oporavili dovoljno od njih nek odigraju poluvrijeme i nek onda udju Pedro i Krkic(Jeffren) i to je to...
pa ce to sutra vjerovatno izgledati ovako ako je vjerovati prvim najavama
------------Valdes---------
--Alves----Puyol---Pique--Abidal--
-------------Sergio B.-------------
-------Keita--------Yaya Toure----
Messi------Ibra-------Henry-----

pa ce to sutra vjerovatno izgledati ovako ako je vjerovati prvim najavama
------------Valdes---------
--Alves----Puyol---Pique--Abidal--
-------------Sergio B.-------------
-------Keita--------Yaya Toure----
Messi------Ibra-------Henry-----
- el-fighter
- Kontakt:
Bit će gusto protiv Citija. Dobro su se pojačali ove sezone, a sa druge strane Barca onakva kakva jeste ( prejaka ) i još Ibrahimovićev debi. Bit će to dobra utakmica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.