FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JameS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JameS » 16 avg 2009, 23:05

e jbm mu zito...igro sam x2 na kladi...zadnja mi cekam 9 KM hahaha :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 16 avg 2009, 23:18

JameS je napisao/la:e jbm mu zito...igro sam x2 na kladi...zadnja mi cekam 9 KM hahaha :lol:
1:1 :D

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 avg 2009, 23:27

1:2 :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2009, 23:53

Ah sta cu kad smo najaci :mrgreen: Pedro igrac utakmice asistencija i gol,i to kakav gol desnom nogom a on ljevak :mrgreen: Keita fulio 100% sansu,Alves zdrmo precku sa 25 i sad se trese...i da Abidal se popravio pravo pogotovo prema naprijed,on je ucestovovo u akciji kod oba gola,valjda ova kupovima Maxwela urodila plodom pa konkurencija cini svoje...odlican rezultat za revans znaci ni u revansu nam netrebaju ova trojica koja su nocas falila 8-)

Prvi trofej nam se smjesi 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 16 avg 2009, 23:55

Dzemo, prodjosmo i ti i ja :)
Ja samo Marseja i Barcu odigro, 13 eurica dobio :)

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 avg 2009, 23:58

Miky pss , kakav Abidal ?
Jesi ti gledao tekmu ? covjek je izgubio 10 lopti na svojoj poli , on je najlosiji bio u ekipi Barce , Pedro jedan od najboljih na terenu.
Ovo dokazuje da smo poprilicno jaki i kada smo bez ponajbolja 3 igraca - Iniesta , Messi , Ibrahimovic :)
U pocetku tekme Krkic pogodio precku , Alves 1x i jednom iz raslja golman vadio , ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2009, 00:01

A ocito ti nisi gledao tekmu,covjek prema naprijed drama igra,jel ucestovao kod gola jeste,pa kad je precka Alvesa bila ko je izveo akciju Abidal normalno,nazad je pokrivao sve,izgubio 2 lopte na sredini koje nisu imale nikakvu posljedicu...ocito ti nisi gledao jer mi jedino govoris u suprotno registrovan sam sreca i na drugom forumu i svi se slazu da je Abidal odigrao odlicno utakmicu,ti sto imas svoje vidjenje sta cu ti ja
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 avg 2009, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2009, 00:15

Da nebude da lupetam evo i ocjene :mrgreen:

Alves 8 - Lively down the right and could have scored a belter had Iraizoz not been in such tremendous form.
Keita 8 - Outstanding in midfield as he never stopped running and should have had a goal to cap a superb performance.

Abidal 7.5 - Gave Xavi a gift-wrapped chance to score as he pushed up down the left and Maxwell will do well to shirt him from the position this term.

Xavi 7.5 - Scored a well-taken goal but was not as sharp as he can be as he is still evidently trying to find his match rhythm in pre-season.

Ostali svi manje ocjene ;)

[youtube][/youtube]

Evo i golovi

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 17 avg 2009, 10:25

ribery je napisao/la:Dzemo, prodjosmo i ti i ja :)
Ja samo Marseja i Barcu odigro, 13 eurica dobio :)
ahh jesmo se oparili :lol: al dobro je i ovo :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2009, 16:39

Happy Birthday: Thierry Henry

slika

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2009, 18:51

Čak šestorica igrača aktualnog europskog prvaka Barcelone našli su se na popisu nominiranih za UEFA-inog nogometaša godine za proteklu sezonu.

Barcelonini nominirani igrači su vratar Victor Valdes, branič Gerard Pique, veznjaci Xavi Hernandez i Andres Iniesta, te napadači Lionel Messi i Samuel Eto'o (sada igrač Intera), koji su svi sudjelovali u finalnoj pobjedi katalonskog kluba u Ligi prvaka protiv Manchester Uniteda (2-0).

Nominirane igrače izabrali su treneri 16 momčadi koje su prošle sezone dosegle nokaut fazu natjecanja u Ligi prvaka, a glasali su kako za najboljeg igrača na pojedinoj poziciji, tako i za ukupno najboljeg UEFA-inog igrača godine.

Imena dobitnika bit će objavljena tijekom izvlačenja ždrijeba skupina Lige prvaka 27. ovoga mjeseca.

Nominirani:
Vratari: Petr Čech (Chelsea), Victor Valdes (Barcelona), Edwin van der Sar (Manchester United)

Braniči: Gerard Pique (Barcelona), John Terry (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United)

Veznjaci: Steven Gerrard (Liverpool), Xavi Hernandez i Andres Iniesta (both Barcelona)

Napadači: Samuel Eto’o (Inter), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

8-) ta ces kad smo najaci :mrgreen:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 17 avg 2009, 22:28

mislim da cak pored Cristianovog imena pise Man Utd. jer je prosle sezone igrao za njih ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2009, 22:55

JameS je napisao/la:mislim da cak pored Cristianovog imena pise Man Utd. jer je prosle sezone igrao za njih ;)
Bas tako ,nego sam copy sa nase neke stranice kod njih ovako pise,al inace pise Eto(Barcelona) CR(Man.Utd) sto je logicno jer se radi o nagradi za proslu sezonu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2009, 11:03

Ibrahimović spreman za debi protiv Manchester Cityja

Najzvučnije Barcelonino pojačanje, švedski napadač Zlatan Ibrahimović (27) debitirat će za svoju novu momčad u susretu protiv Manchester Cityja na trofeju Joan Gamper...

Nogometno je to zagrijavanje koji se održava neprekidno svake godine od 1966., a koje organizira katalonski klub u sjećanje na svog osnivača, bivšeg igrača i predsjednika.

Ibrahimović nije nastupio u utakmici španjolskog Superkupa protiv Atheltica (pobjeda 2-1), ali više zbog opreza kako ponovno ne bi ozlijedio metakarpalnu kost lijeve ruke koju je slomio igrajući za Inter u predsezoni.

Debi švedskog reprezentativca izazvao je veliki interes u Kataloniji pred susret s najbogatijim svjetskim nogometnim klubom.

Prema pisanju španjolske Marce, 70.000 ulaznica već je prodano za utakmicu u srijedu, pa se očekuje i da će stadion biti u potpunosti rasprodan

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidić bi u Barcu

Nakon odlaska Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza sudeći prema izjavama njegovog menadžera, Paola Fabbrija i srpska zvijezda, Nemanja Vidić, razmišlja o oproštaju od "crvenih vragova"...

27-godišnja srpska zvijezda, Nemanja Vidić, pridružio se obrambenoj liniji Manchester Uniteda još u siječnju 2006. godine od kad je nezamjenjiva karika momčadi sa Old Trafforda. Međutim, oproštaj dvojice velikana od "crvenih vragova" očito je potaknuo i stup obrane Uniteda da razmisli o prelasku u sve snažniju španjolsku ligu.

"Vidićev san je zaigrati u dresu Barcelone i da mu se takva prilika pruži siguran sam da bi je prihvatio", potvrdio je i njegov menadžer, Paolo Fabbri. Međutim, uzevši trenutno stanje u momčadi Alexa Fergusona Fabbri sumnja u ovakav rasplet situacije.

"Odlaskom Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza klub je ostao bez dvije vrlo važne karike u momčadi stoga je teško za očekivati njihovu spremnost oproštaja sa Vidićem, stupom svoje obrane", zaključio je Fabbri.

nihad_barca
Kontakt:

Post Postao/la nihad_barca » 18 avg 2009, 21:54

hocel biti gdje na tv-u prenos protiv city-a???

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2009, 22:40

nihad_barca je napisao/la:hocel biti gdje na tv-u prenos protiv city-a???
Ma jok,mozda na nekom spanskom kanalu :mrgreen:

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 18 avg 2009, 22:42

ma na netu gledaj, sacuvo limit zbog ove tekme i ibrinog debija!!!!!
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2009, 22:47

Samo ce Guardiola sutra navodno odmarati Xavia,zeli da proba Yayu na njegovoj poziciji,ovaj Toure vrijedi za 5 igraca gdje god treba on moze igrati 8-) Ibra i Messi vjerovatno nece odigrati svih 90 minuta ipak su se tek oporavili dovoljno od njih nek odigraju poluvrijeme i nek onda udju Pedro i Krkic(Jeffren) i to je to...

pa ce to sutra vjerovatno izgledati ovako ako je vjerovati prvim najavama

------------Valdes---------

--Alves----Puyol---Pique--Abidal--

-------------Sergio B.-------------

-------Keita--------Yaya Toure----

Messi------Ibra-------Henry-----

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 avg 2009, 23:00

Bit će gusto protiv Citija. Dobro su se pojačali ove sezone, a sa druge strane Barca onakva kakva jeste ( prejaka ) i još Ibrahimovićev debi. Bit će to dobra utakmica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2009, 23:35

.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.