RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

čamac
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la čamac » 16 avg 2009, 22:39

Čitam ove komentare i prepucavanja i nikako mi nije jasna jedna stvar. Kako vama veležovcima, barem ovoj starijoj raji, nije odavno jasno ko je i šta je taj da oprostiš Torpedo. Nešta se ibretite, nešta se čudite k'o da ste s Marsa pali. Na vašoj koži se ponovilo ono što smo mi doživili prije 60 i kusur godina. Malo su režimi i ideologije drugačiji, ali princip je isti. Daj ba progledajte već jednom. Eto u komšiluku imate nešto slično onome što su naši preci doživili od strane Torpeda '46. godine. Lizali ste s njima decenijama, a oni vas čini mi se '89/90. umalo iz lige ne izbaciše. Nikog oni nisu bendali i poštovali osim Zvezde obzirom da su bili Zvezdina filijala. Sreća što Velež nije repa bez korijena pa se te godine proširi liga na 19 klubova. Nas su gazili kad god su mogli i kad nam je najviše trebalo (umalo titulu 72. godine nismo zijanili zbog njih, hem su puštali Zvezdi zadnje kolo hem nas dernuše na Grbavici golom u zadnjoj minuti). Fala Bogu njihovo vrijeme je davno prošlo i oni više nisu nikome nikakva opasnost, to je samo jedan bijedni lokalni klub. Ove Hz i one prije rata su nidje veze. Onih je zaista bilo za respekt u svakom pogledu, a ovi ne mogu sjever da napune godinama već se skupe k'o hudnjaci kakvi. Ni na Zubandan nije bio pun. Zato Veležovci manite se Torpeda barem ste vi za njih klub sa svijetlom tradicijomi historijom. Da je vas režim pomagao kao njih uzeli bi i vi dvije titule sigurno, a i mi najmanje još dvije ('71. i '85.) kad smo bili sigurno najbolji u državi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Ado01
Kontakt:

Post Postao/la Ado01 » 16 avg 2009, 22:44

Čamac,pazi da nebudeš nasukan !!!

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 16 avg 2009, 22:46

Opet ponavljam,pojedinci pokušavaju da bace ratnu sjekiru između nas.Svaki pravi Hordaš,koji je redovan na tribini,zna kakvo je stanje između nas i njih.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 16 avg 2009, 22:47

Zrinjski-Slavija 0:0
Travnik-Olimpik 1:0
ja sve kontam komsije se nalozile da nas stiz nekako,a oni jedva pa bod :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 16 avg 2009, 22:55

Red or Dead je napisao/la:Zrinjski-Slavija 0:0
Travnik-Olimpik 1:0
ja sve kontam komsije se nalozile da nas stiz nekako,a oni jedva pa bod :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nek sad mangupi tresu novinama ! :lol: :lol:
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 16 avg 2009, 23:06

@huntelar
Ljudi mislim da treba spustiti tenzije.ovo sto se dogadja je previse.niko nije kriv sto je sarajevo lose igralo,a svi smo mislili da ce ih satrati.svi trebaju da sagledaju svoju stranu.ja znam kako je biti navijac sarajeva kad te cijela drzava mrzi svaki grad i svako dijete samo zato sto si sarajevo i sto je sarjevo glavni grad i sto sve "pare" kako oni kazu idu u sarajevo...ali kome idu.ne idu sigurno ljudima niti fk sarajevu nego lopovima.treba sjesti i napraviti organizaciju pa ako je sarajevo bolje neka pobjedi 5:0 nije problem,toliko se para pokralo i sad se hoce nesto preko noci.sarajevo ce platiti danak evrope i ove godine kao i svake,a sto?zato da bi ustase mogle ici u druge pretkolo i ako niakada nisu prosli nijedno i svi ostali.eto saberite posle rata od sviih klubova u iz bih koje najduze dogurao.sarajevo.a svi ga mrze.

@hujka komandant
**** ja to prijateljstvo,svake godine dodjete u mostar i uzmete bod il tri,i nikakvih problema nema sve je ok.a redovno gubite u trebinju i dr.i onda puna usta kako vam je zao veleze i dr.sranja...i nikad poslije svakog vaseg uzimanja bodova u mostaru nije bilo ovog sto se desava poslije boda veleza na kosevu...pa sta smo mi trebali poslije svake odigrane tekme...znaci redovno moramo gubit i to je to bice super i prijateljstvo ma **** to prijateljstvo...a skandiranje zrinjski svaka vam cast e to su vam isti oni sto su vas pod opsadom drzali 4 god.isti ista ideologija i ovi bi vas isto ubijali kao nas i slali u logore samo da ste blize bili al sta ces tako je to kod nas nazalost...bez obzira na sve opet cu zeliti svaku srecu sarajevu i u pl i u evropi jer to je klub iz moje drage jedne i jedine....

@čamac
Čitam ove komentare i prepucavanja i nikako mi nije jasna jedna stvar. Kako vama veležovcima, barem ovoj starijoj raji, nije odavno jasno ko je i šta je taj da oprostiš Torpedo. Nešta se ibretite, nešta se čudite k'o da ste s Marsa pali. Na vašoj koži se ponovilo ono što smo mi doživili prije 60 i kusur godina. Malo su režimi i ideologije drugačiji, ali princip je isti. Daj ba progledajte već jednom. Eto u komšiluku imate nešto slično onome što su naši preci doživili od strane Torpeda '46. godine. Lizali ste s njima decenijama, a oni vas čini mi se '89/90. umalo iz lige ne izbaciše. Nikog oni nisu bendali i poštovali osim Zvezde obzirom da su bili Zvezdina filijala. Sreća što Velež nije repa bez korijena pa se te godine proširi liga na 19 klubova. Nas su gazili kad god su mogli i kad nam je najviše trebalo (umalo titulu 72. godine nismo zijanili zbog njih, hem su puštali Zvezdi zadnje kolo hem nas dernuše na Grbavici golom u zadnjoj minuti). Fala Bogu njihovo vrijeme je davno prošlo i oni više nisu nikome nikakva opasnost, to je samo jedan bijedni lokalni klub. Ove Hz i one prije rata su nidje veze. Onih je zaista bilo za respekt u svakom pogledu, a ovi ne mogu sjever da napune godinama već se skupe k'o hudnjaci kakvi. Ni na Zubandan nije bio pun. Zato Veležovci manite se Torpeda barem ste vi za njih klub sa svijetlom tradicijomi historijom. Da je vas režim pomagao kao njih uzeli bi i vi dvije titule sigurno, a i mi najmanje još dvije ('71. i '85.) kad smo bili sigurno najbolji u državi.

Admini, modovi ko bilo ( bez soljenja pameti i mijesanja u vas posao ) mislim da ovi postovi zasluzuju da se pobrisu, uvaljeno je previse politike, nekih licnih interesa, nekih trecih klubova, kao i mrznje...itd. itd. neka se brise i moj post, forum nije mjesto za frustracije i dokazivanje, po ko zna koji put to je tribina...
Rođeni brato

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 avg 2009, 23:11

E care (kako u Mostaru kažu) pređi ti u Jehovine svjedoke, a možda te i ovdje za moderatora uzmu. Fin se nekakav u moru nas zlih i pokvarenih.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 23:16

NEKA ZNADE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA SARAJEVO MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA :lol: :lol: :lol:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 16 avg 2009, 23:18

mostar_mo je napisao/la: NEKA ZNADE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA SARAJEVO MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA :lol: :lol: :lol:
ne gine ti ban

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 23:21

brijeg široki je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la: NEKA ZNADE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA SARAJEVO MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA :lol: :lol: :lol:
ne gine ti ban
Sto bola ??? nisam mislio nikoga vrijedjati vec smirujem napetost izmedu RA i HZ , ccc ja mirotvorac i sad ce mi slozit bananu :roll:

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 16 avg 2009, 23:24

mostar_mo je napisao/la:
ne gine ti ban
Sto bola ??? nisam mislio nikoga vrijedjati vec smirujem napetost izmedu RA i HZ , ccc ja mirotvorac i sad ce mi slozit bananu :roll:
jesi zlatan
ajde malo budi musko snosi posljedice vidiš vako ti to muskarci rade
tanzla je napisao/la:Pokrenut je navijacki portal KK Bosna, http://www.kkbosna.info, pa eto, pozivam sve ljubitelje KK Bosne da dodju.

P.s. sajt nije nikakva konkurencija ss.ba, tako da ne vidim razlog zasto ne bih smio pozvati raju.. Ako sam pogrijesio, trpicu posljedice. Hvala :)

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 16 avg 2009, 23:27

Smiješno Džakmić ovako samopouzdane izjave daje za fskinfo

pravo objektivno. A o čemu izvještavaju svi glavni mediji u BIH.

Na jednoj strani svi glavni mediji BIH, a na drugoj fskinfo

smješno. Otkad to nama štele izvještaje svi mediji u BIH. Sad će i to argument biti Sarajevu. Da ih mediji ne vole.

Sarajevu sretno u evropi.Najgore je što je mržnja zarazna i sve više ljudi je fasovalo. Žalostno je što se to dešava na relaciji Sarajevo - Velež.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 23:27

ej admine , nemoj me banovat please , nisam stvarno mislio nista lose ... plasi me ovaj skripar :?

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 23:31

Analic je napisao/la:Smiješno Džakmić ovako samopouzdane izjave daje za fskinfo

pravo objektivno. A o čemu izvještavaju svi glavni mediji u BIH.

Na jednoj strani svi glavni mediji BIH, a na drugoj fskinfo

smješno. Otkad to nama štele izvještaje svi mediji u BIH. Sad će i to argument biti Sarajevu. Da ih mediji ne vole.

Sarajevu sretno u evropi.Najgore je što je mržnja zarazna i sve više ljudi je fasovalo. Žalostno je što se to dešava na relaciji Sarajevo - Velež.
ma nemoj se sekirat bola , prekrsajna prijava mu ne gine i par hiljada KM-ova iz dzepa ...ako Osmanagic uzme dobrog advokata moze mu uzeti 10 000 KM za fizicki napad ..

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 avg 2009, 23:34

e moji mostarci nise ni svjesni da ce se ovo sve vama od ledja odbit,do sutra ce naci 50 svjedoka kako je taj vas napo dzakmica cc jadno je to ali tako je vjerujte mi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 16 avg 2009, 23:35

mostar_mo je napisao/la:ej admine , nemoj me banovat please , nisam stvarno mislio nista lose ... plasi me ovaj skripar :?
a jesi tetkica
nemoj ga pakat ce to si trebo prije mislit nego što si piso ali ovi admini su blagi pa imaš izgledne šanse da ne budeš banovan nisi ti puno sgriješio ovi namijerno nas izazivaju sa nazivom lištica pa opet niko ništa samo se mi ko budale pjenimo ovaj nam se pleska po supku prošo bez bana

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 16 avg 2009, 23:36

ROĐEN , ŽIVIO , PREŽIVIO , ŽIVIM I ŽIVJEĆU U SARAJEVU ... VOLIM NAŠU RAJU , STARU TRADICIJU NAŠEG GRADA !!! HORDAŠ DO GROBA , UVIJEK BIO , UVIJEK ĆU OSTATI !!

ali ...

moji roditelji su hercegovci , cijela familija također ... okorjeli ROĐENI !! zato sam uvijek simpatisao Velež i tako će uvijek biti ... volim Mostar , mostarke pogotovo :D

I BOLI ME **** ŠTA PRIČAJU POJEDINA **** NA VAŠOJ I NAŠOJ TEMI !!! MENI NIKO NEMOŽE MOSTAR I VELEŽ UČINITI MRSKIM :!:

sad mogu i ban dobiti , rekao sam sto mislim , zaboli me .... :arrow:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 23:39

brazzo7 je napisao/la:ROĐEN , ŽIVIO , PREŽIVIO , ŽIVIM I ŽIVJEĆU U SARAJEVU ... VOLIM NAŠU RAJU , STARU TRADICIJU NAŠEG GRADA !!! HORDAŠ DO GROBA , UVIJEK BIO , UVIJEK ĆU OSTATI !!

ali ...

moji roditelji su hercegovci , cijela familija također ... okorjeli ROĐENI !! zato sam uvijek simpatisao Velež i tako će uvijek biti ... volim Mostar , mostarke pogotovo :D

I BOLI ME **** ŠTA PRIČAJU POJEDINA **** NA VAŠOJ I NAŠOJ TEMI !!! MENI NIKO NEMOŽE MOSTAR I VELEŽ UČINITI MRSKIM :!:

sad mogu i ban dobiti , rekao sam sto mislim , zaboli me .... :arrow:

bravo majstore za post ..., skidam kapu !!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 23:44

mostar_mo je napisao/la:ej admine , nemoj me banovat please , nisam stvarno mislio nista lose ... plasi me ovaj skripar :?
a jesi tetkica
nemoj ga pakat ce to si trebo prije mislit nego što si piso ali ovi admini su blagi pa imaš izgledne šanse da ne budeš banovan nisi ti puno sgriješio ovi namijerno nas izazivaju sa nazivom lištica pa opet niko ništa samo se mi ko budale pjenimo ovaj nam se pleska po supku prošo bez bana
ma pusti to nego kad igramo mi sa vama , znas ti raspored ??? kako cemo vas nakantat kad nam dodjete ...uh uh uh ..
morat cete jos malo prosiriti BRIJEG da stanu svi golovi koji cemo vam utrpat :D

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 16 avg 2009, 23:46

Ado01 je napisao/la:Čamac,pazi da nebudeš nasukan !!!
Ado01..opet se ljiga javlja...hehe..jado..ne treba ti ona jedinica iza nule jer si fakat cista NULA!:)

Haj budi Dzakmicu advokat..mislim da bi kopilan trebao dobiti najmanje pola godine zabrane igranja..Redari su svjedoci sta je bilo..jeste ,VAZNO je da bude iskristalizirano sta je sve bilo u tom famoznom"trecem poluvremenu"..pokusat ce zataskati ali ....taj Dzakmic godinama lomi nase igrace a sada je prevrsio svaku mjeru...

Treba mu odalamiti kaznu "da zamanta"..birvaktile Velez bii haos kaznjen te novcano te praznim tribinama radi nereda koje je izazvao sudija na utakmici protiv Debilstva iz Bihaca,koji su se naglas hvalili kako su kupili bodove..oni i njihov Tigar..i onda Veleza opalise ...

E bas da vidimo kako ce da sankcionisu filijalu SDA-FKS(dobro rece camac,bivsu filijalu FK Zvezde..ali tada su komunjare vladale..oni su bili tada naj komunjare..a danas su naj SDA..)..jadnici..
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.