ccccccccc sta su se svi raspekmezili isto da bi bio kraj svijeta.REAL MADRID ZABRINUT ZA PORTUGAL I RONALDA
jbt zar je momak tolko labilan? nidje veze
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ccccccccc sta su se svi raspekmezili isto da bi bio kraj svijeta.REAL MADRID ZABRINUT ZA PORTUGAL I RONALDA
Da mu ne ostane "fabricko", beba???Nek ga onda zabije Medo, pa nek se zove Haris
Bice Edin il Miralem. 100%. A mozda i Zvjezdan
Malo sam ''zakunjao'' maloprije i sanjam utakmicu Portugal-BiH,gubimo 1-0,Ronaldo pogodio iz penala kojeg je napravio Darko Maletic,igrajuci rukom u svom 16-rcu...Ni sam ne moze da vjeruje sta ga je snaslo,netom prije toga je zamijenio povrijedjenog Zahirovica.U toku je sudijska nadoknada,Portugal ima korner,lopta se odbija do Maletica koji se sjurio u kontru,na nekih 40 metara lomi posljednjeg igraca Portugalske odbrane u tom trenutku,Brunu Alvesa,ide sam na Rui Patricia,na stadionu muk,Darko zateze,Rui Patricio se baca,ocekujuci sut,medjutim Maletic kao da igra na Mektebskom turniru,pravi laznjak,Patricio sa poda gleda kako se nas fudbalski carobnjak lagano sa loptom seta u gol za nevidjeno slavlje na terenu i tribinama,Safet place,Piplica skace,a Maletic skida dres,ispod dresa,na majici pisearmin je napisao/la:Obično ide ili kad nešto krene da moraju biti tri dobre ili kad je loše tri loše, tako da je to još jedan plus za optimizam.ZOI84 je napisao/la:Ako Bog da, cestitke za sestru i rodaka i nek se zove aBd VedadAnoniman je napisao/la:Dragi moji imam osjecaj da idemo na EP ...
A i to je sa razlogom ...
Dosao iz Tz. sa odlicnim vijestima iz privatnog zivota
Moja sestra odbranila diplomski sa ocjenom 10 uz to dobit che i zlatnu plaketu...
U isto slicno vrijeme rodica se porodila ,rodila djecaka i sada ko zabije gol za nasu repku nocas
djecak che po njemu dobiti ime .
U Tz. sam vidio mnogo ljudi sa nasim zastavama ,dresovima,salovima i svim onim sto predstavlja BiH .
Ovo je nevjerovatan dan za mene ,kao slag na tortu dolazi odlazak na EP
kad na to pomislim odma mi teku suze radosnice...
Neka nam je sretno Zmajevi
ebo ih on usta. sta je to cristina veca i vaznija od ostalih igraca. pa to je diskriminacija koliko oni njega ogradjaju os ostalih igraca.ni messija koji je 10x bolji od njega ne paze i maze. jeb.iga takav je fudbal...povreda ima ...panties je napisao/la:ccccccccc sta su se svi raspekmezili isto da bi bio kraj svijeta.REAL MADRID ZABRINUT ZA PORTUGAL I RONALDA
Ima od 21:15 na BHT počinje uvodna emisijaskankoza je napisao/la:Ima li kakvi emisija prije utakmice ???
Pa vidim,pratim danas cijeli dan da si pun optimizma,al mi je drago da ima neko ko nije optimistican samo zbog cuge xDhordas_Bec je napisao/la:Bosnian_Serb je napisao/la:Sta tuces,Beclijo? xDhordas_Bec je napisao/la:daj ba ljudi smirite se, cemu ste toliko plasljivi.....BOSNA prolazi veceras 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja domacu rakiju... hi hi hi
hahaha....nista druze, evo me na poslu pa nemam boljeg posla......al stojim iza toga, bosna prolazi veceras...veceras ili nikad
a niko ne pise koliko man city gubi- dobija ako se Dzeko ne plasira ili ako bog da plasira..nime_tm87 je napisao/la:ebo ih on usta. sta je to cristina veca i vaznija od ostalih igraca. pa to je diskriminacija koliko oni njega ogradjaju os ostalih igraca.ni messija koji je 10x bolji od njega ne paze i maze. jeb.iga takav je fudbal...povreda ima ...panties je napisao/la:ccccccccc sta su se svi raspekmezili isto da bi bio kraj svijeta.REAL MADRID ZABRINUT ZA PORTUGAL I RONALDA
Vakat jeBliss je napisao/la:Veceras ga Rahimic zabija![]()
Bliss je napisao/la:Veceras ga Rahimic zabija![]()
Najbolje Safet.soccerfan je napisao/la:Bice Edin il Miralem. 100%. A mozda i Zvjezdanharebianconero je napisao/la:Nek ga onda zabije Medo, pa nek se zove HarisAnoniman je napisao/la:Dragi moji imam osjecaj da idemo na EP ...
A i to je sa razlogom ...
Dosao iz Tz. sa odlicnim vijestima iz privatnog zivota
Moja sestra odbranila diplomski sa ocjenom 10 uz to dobit che i zlatnu plaketu...
U isto slicno vrijeme rodica se porodila ,rodila djecaka i sada ko zabije gol za nasu repku nocas
djecak che po njemu dobiti ime .
U Tz. sam vidio mnogo ljudi sa nasim zastavama ,dresovima,salovima i svim onim sto predstavlja BiH .
Ovo je nevjerovatan dan za mene ,kao slag na tortu dolazi odlazak na EP
kad na to pomislim odma mi teku suze radosnice...
Neka nam je sretno Zmajevi
Ne na avatar nego uokvirit i na zid u sobimak_033 je napisao/la:Bliss je napisao/la:Veceras ga Rahimic zabija![]()
![]()
ako ga zabije stavit cu ga na avatar dozivotno
NE SERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRooney88 je napisao/la:Fkt bih volio da dijelim vas optimizam ali i dalje stojim da su veceras sanse nekih 80%-20% u korist Portugala. Ne znaci da manje volim reprezentaciju nego vecina vas ali jednostavno to je moje misljenje. Nadajmo se da sam u krivu ali tako je kako je. Misljenja sam da je Ibisevic u Zenici vec fulio Evropsko. Trebaju izaci i dati sve od sebe, poginuti na terenu jer samo tada ovih 20% dobijaju na realnosti. Daj boze da grijesim...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.