Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Football Manager 2012
Osvojena BSP
Junajted me jedva izbacio 2:3 , idemo ka premiershipu ! 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
presao sezonu sa Zeljom i vise mi nije toliko napeto s njima...uzeo Kup i Prvenstvo...u EL ispao u grupnoj fazi sa cudesnih 7 osvojenih bodova , bio u grupi s Rubinom, Karpatima i Tottenhamom...Tottenham me dobro ponizio
...u JUGO Ligi ispao u polufinalu od Borca...sve u svemu zadovoljan...sad ako imadnem volje krecem u pohod na Ligu Prvaka, a ako ne onda cemo s nekim ispocetka 

Ja sam s Barcom stigao do januara...osvojeni Super kup i SP klubova, u 1/2 kupa igram s realom, u ligi real mi bjezi 2 boda (ja 2 izgubio, oni 2 remizirali), a u ligi prvaka u 1/8 s Man City-em se sastajem... Meni je prvenstvo uvijek najbitnije...Ne znam zasto ali je tako, a ovo ostalo nije bitno samo nek real ne osvajaMesut Ozil 10 je napisao/la:Dobar manager pravo, nemam rijeci. Zavrsio prvu sezonu s Realom, rekordno po broju golova i bodova. 103 boda (barca 102,treci zaostao 30 bodova,po obicaju
) i 135 golova u ligi
. Osvojena liga i kup,a barca uzela ono najvaznije LP
.
Evo poceo drugu sezonu, odmah otreso Barcu 8:3 ukupno u super kupu (5. pobjeda zaredom protiv Barce).

Mi nikada odustati necemo...
moze pomoc,odakle da skinem patch za fm 2012 nasa liga ? skino sam ovaj sa fm bosnia ali ne radi i pise da je on za fm 2011, i ako neko moze da mi opise korake kako da napravim sve da radi,bio bih zahvalan
Bosna <3
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bravo kralju , nek nisi uzeo Barsu,Mancestere,Real.....

Veceras kad se zadam sa Lutonom u pohodu na cetvrtu ligu...

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ja sam vec odigrao 2 sezone s Bayernom zato jer navijam za taj klub tako na svakom fm-u odigram par sezona a onda uzmem slabije i pokusam nesto napraviti od njih kao i sa ovom fortuna dusseldorf-om.Kontao preko kupa doci do europe u sljedecoj sezoni jer je lakse nego u bundes ligi kad u drugom kolu igram protiv bayerna tako da se okrecem prema bundes ligi jos rekao upravi da cu biti kandidat za osvajanje i dali mi 9 mil tako da sam prvi put otisao u kupovinu igraca a ne free transfer...Ima li ko u tom Lutonu sa dvocifrenim ocjenama hehSarajlijc@ je napisao/la:Bravo kralju , nek nisi uzeo Barsu,Mancestere,Real.....**** to to nije uzitak nikakav
![]()
Veceras kad se zadam sa Lutonom u pohodu na cetvrtu ligu...![]()

- harebianconero
- Kontakt:
Razmisljam da li da skinem ovaj novi FM 2012, pa de mi vi recite kakav je, bil mi se svidjeo u odnosu na prethodne verzije, jer nisam nikada prije nesto puno igrao FM, uvijek sam od sporta PES igrao ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
E blago vama svima ja vodim Podrinje iz Janje :ugeek: nakon što sam u Omladincu iz Mionice dao otkaz.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Moze li se ikako namjestit da mi brze prolazi vrijeme kad idem na continue?Po 2-3min mu treba da prodjem 10-ak dana
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Radioglava
- Kontakt:
Idi na opcije (Preferences) i nađi pod General ''Processing fixtures'' i stavi na ''Fastest (Can't Interrupt)''. To bi trebalo malo ubrzati. Ako ti je još uvijek presporo, onda smanji broj aktivnih liga.afa97 je napisao/la:Moze li se ikako namjestit da mi brze prolazi vrijeme kad idem na continue?Po 2-3min mu treba da prodjem 10-ak dana
Kako dosli u bundes ligu tako i otisli hehe cudni mi za gladbach imaju dobru ekipu al eto nije im se dalo....
- harebianconero
- Kontakt:
Evo stavio sam da mi se skida FM 2012 i crack, sa torrenta. Jel mi jos nesto treba da bi mogao normalno da igram, jesul svi transferi namjesteni ili je izasao neki patch ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma skines jos patch 12.03 da ti malo poboljsa igru i to je to, uzivasharebianconero je napisao/la:Evo stavio sam da mi se skida FM 2012 i crack, sa torrenta. Jel mi jos nesto treba da bi mogao normalno da igram, jesul svi transferi namjesteni ili je izasao neki patch ?
Za zivot cijeli!
To je to..ako skidas patch 12.0.4 nemoj porediti nogometase jer ce te izbaciti s igrice...I kada raspakujes igricu onda ces iz cracka samo fm file prebaciti u folder gdje si raspakovao igricu i to je to... Napisano je milion puta ali eto za svaki slucaj ako nisi procitao....harebianconero je napisao/la:Evo stavio sam da mi se skida FM 2012 i crack, sa torrenta. Jel mi jos nesto treba da bi mogao normalno da igram, jesul svi transferi namjesteni ili je izasao neki patch ?
- harebianconero
- Kontakt:
Aha jos ako moze neko provjeren link od tog patcha, al ne tog sto ne mogu da poredim igrace, neg onaj sto fino radi, bio bih zahvalan 

to ti je 12.0.3. - on je 100% ispravan...mislim ja igram s ovim 12.0.4 ali samo ne idem na compare player i OK je...a linkove imas na prvoj stranici...harebianconero je napisao/la:Aha jos ako moze neko provjeren link od tog patcha, al ne tog sto ne mogu da poredim igrace, neg onaj sto fino radi, bio bih zahvalan
- harebianconero
- Kontakt:
Hvala.10.Skoro je napisao/la:to ti je 12.0.3. - on je 100% ispravan...mislim ja igram s ovim 12.0.4 ali samo ne idem na compare player i OK je...a linkove imas na prvoj stranici...harebianconero je napisao/la:Aha jos ako moze neko provjeren link od tog patcha, al ne tog sto ne mogu da poredim igrace, neg onaj sto fino radi, bio bih zahvalan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.