BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
stvarno ne razumijem čemu tolika debata ko će za koga navijati
YNWA!
I ne pokušavaj.HOPLIT je napisao/la:stvarno ne razumijem čemu tolika debata ko će za koga navijati

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ne vidim stvarno razlog da navijam za Portugal,i u Zenici sam ono bas navijao za Bosnu,a isto je bilo i u proslom barazu,kao i u Parizu,doduse Pariz sam gledao samo drugo poluvrijeme nakon sto su ovi nesrecnici izgubili u Sloveniji ...zelim vam isti scenario kao Srbiji u kvalifikacijama za proslo EP....Utakmica pocela dominacijom Portugala,ludilo,napadi,sanse,glupi Nenad Kovacevic napravi bespotreban faul na ivici sesnaesterca iz kojeg Cristiano Ronaldo cijepa mrezu Stojkovica,1-0. Nakon toga,situacija se na terenu mijenja,Srbija ih pocinje polako daviti kao zmija zabu i u drugom poluvremenu Bane Ivanovic izjednacava na 1-1. Portugal cak ni nakon toga ne uspijeva napasti i napraviti pritisak,cak su spasavali i taj jedan bod jer je Pantelic izasao oci u oci sa Ricardom,a i izmisljen je jedan offside kad smo svi vidjeli 1-2 i pobjedu...Kad je zavrseno 1-1 i sudija odsvirao kraj,ona seljacina Scollari osamario Dragutinovica i dobio 4 utakmice zabrane vodjenja ekipe!
I vama sutra zelim isti ili slican scenaerio,za pocetak,termin je isti,22h. Srecno!
I vama sutra zelim isti ili slican scenaerio,za pocetak,termin je isti,22h. Srecno!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
.. kad večeras ugledah na FTV-u Sandru iz Banja Luke sa 'ljiljanima' uživo iz Portugala skontah da mi ovo prolazimo glat
Pomozi Bože ! Svaka čast svima koji mogu spavati , zavidim im !

Ma mi Srbi smo baksuzi u fudbalu,bjezite od nas,to je zaraznoFanfara je napisao/la:.. kad večeras ugledah na FTV-u Sandru iz Banja Luke sa 'ljiljanima' uživo iz Portugala skontah da mi ovo prolazimo glatPomozi Bože ! Svaka čast svima koji mogu spavati , zavidim im !

u svim drugim sportovima smo medju najboljim na svijetu,kosarka,odbojka,rukomet,tenis,vaterpolo,ali u fudbalu smo strogi luzeri,zato sklanjajte i tu sandru

ps vidis koliko vam bolje ide otkad igra samo 1,2 Srbina,odmah dva puta baraz...prije dok je bilo pola reprezentacije Srba,to je bila misaona imenica

Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 15 nov 2011, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
evo ja se slažem da jeste , ali što bolan Sandru utrpa među svoje .. to je kod vas običaj ? 

pa tako je ispalo iz tvog posta,a ne znam gdje je taj klip da pogledamFanfara je napisao/la:evo ja se slažem da jeste , ali što bolan Sandru utrpa među svoje .. to je kod vas običaj ?
pa smijem biti malo sarkastičan .. a bilo na ftv , na dnevniku , baš intervjuisali je malo .. eto nadam se da ćeš uhvatiti reprizu .. sad tebe kopka ko je ta sandra , slomit ću je kad se tivra iz portugala

I ti me yebes i honduras vodi,da li je ovo dno?

nije ronaldo, nego simao..Dule 078 je napisao/la: Utakmica pocela dominacijom Portugala,ludilo,napadi,sanse,glupi Nenad Kovacevic napravi bespotreban faul na ivici sesnaesterca iz kojeg Cristiano Ronaldo cijepa mrezu Stojkovica,1-0.

ser del barça es el millor que hi ha !
nego jesil ti vidio pomocnog sudiju ili tacnije sudijinicuDule 078 je napisao/la:I ti me yebes i honduras vodi,da li je ovo dno?![]()

Thomas Müller - Fußballgott
da,u pravu si,nad ronaldom je bio taj bespotrebni faul,to me zbunilo,ima negdje klip sigurnonije ronaldo, nego simao..
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 15 nov 2011, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
ma hajde ne sikiraj se plaho , prijateljska je , nije baraž
ma igraju slabo zbog velikih klimatskih razlika u dvije zemlje 

sudi kao pitchkadon_burza je napisao/la:nego jesil ti vidio pomocnog sudiju ili tacnije sudijinicuDule 078 je napisao/la:I ti me yebes i honduras vodi,da li je ovo dno?![]()

ma nije ovo za nasFanfara je napisao/la:ma hajde ne sikiraj se plaho , prijateljska je , nije baražma igraju slabo zbog velikih klimatskih razlika u dvije zemlje
Ne sam Safete!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hajmo leć , pa mozda i zaspemo 

Jel ovo moje okice vide da ima i normalnih srba
Na B92 sve navija za Portugal.

Na B92 sve navija za Portugal.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.