More bit' bidne, a i ne moraCSIBilinoPolje je napisao/la:jel ono danas neka utakmica![]()

Bi'će gusto bi'će 0:2, bi'će 0:2, bi'će 0:2 !
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
More bit' bidne, a i ne moraCSIBilinoPolje je napisao/la:jel ono danas neka utakmica![]()
zahirovic je vec igrama u preci napravio sebi transfer u bolji klub..zasto se bojati kad je momak pokazao onakvu borbenost i umijece..ni najmanje se ne bojim njegovog kiksaVolimLiverpool je napisao/la:E je*aji ga.
Sad nikako ne valja.Nekako smo se tamo držali sa Zahirovićem desno ,ali sad čisto sumnjam.Ovo sve ostalo je okej ,ali ta desna strana i Zahirović-toga se bojim.
čuo sam da igra neki mali portugal protiv njekakve vele sile sa balkana ...CSIBilinoPolje je napisao/la:jel ono danas neka utakmica![]()
Vjerujem ja njemu jarane ,ali opet se bojim ,sjeti se onog kiksa na BP-u,ipak desni bek nije njegova standardna pozicija..AllAbout je napisao/la:zahirovic je vec igrama u preci napravio sebi transfer u bolji klub..zasto se bojati kad je momak pokazao onakvu borbenost i umijece..ni najmanje se ne bojim njegovog kiksaVolimLiverpool je napisao/la:E je*aji ga.
Sad nikako ne valja.Nekako smo se tamo držali sa Zahirovićem desno ,ali sad čisto sumnjam.Ovo sve ostalo je okej ,ali ta desna strana i Zahirović-toga se bojim.
Možda izadje na dobro.VanBasten je napisao/la:E, u pm al' nas peh prati s ovim izostancima. Ne mogu da vjerujem.
Mah, dovoljno je loše što krpimo jednog beka. Sada i drugog.Arnelinho je napisao/la:Možda izadje na dobro.VanBasten je napisao/la:E, u pm al' nas peh prati s ovim izostancima. Ne mogu da vjerujem.
U pravu si, mogli bismo bezze izgubiti jednu izmjenu. Neka igraju oni koji su 100% fit.panties je napisao/la:ma ako je slab, i bolje je da ne igra. jes da je hendikep al sta da se radi?
pretrcavao bi ga nani samo tako.
Gledaj to sa vedrije strane. Kad prodjemo ti igrači ,koji zamjene prvotimce, biće megazvjezde.VanBasten je napisao/la: Mah, dovoljno je loše što krpimo jednog beka. Sada i drugog.
Ne mogu da vjerujem
StarkManuel je napisao/la:Moze li mi iko reci ko sutra sudi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.