Papac je pod virozom i nema teorije da moze igrati pa cak i da ozdravi ( kakve injekcije kakvi bakraci )..nema tu pomoci kad te temperatura uhvati jer treba mu 5 dana da snagu povrati, a ako ce nam igrati fizicki nespreman nahebali smo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Haj da se mjenjamo - nama ovaki a njima ovi nasi.armin je napisao/la:Sa jednog srpskog portala komentar:
BiH ima dobar rezultat i siguran sam da nece izgubiti.Bit ce 1:1 ili 2:2.U svakom slucaju BiH prolazi dalje .Oni su trenutno najbolja i najkompletnija ekipa na Balkanu.Mnogo srece od svih onih srba u cijim srcima nema zavisti,sovinizma,fasizma,mrznje ..Ne shvatam neke kojima je draze da dobije po svemu nama strani Portugal.Po mom skromnom misljenju svi takvi su dusevno bolesni.Ovi iz RS nemaju dostojanstva.Umesto da zacepe usta iskazuju svoje komplekse i neverovatnu mrznju prema sopstvenoj drzavi.Takve ne treba ni Srbija.Daleko im kuca bila.Napred zmajevi !
spielführer_21 je napisao/la:Biće Papac spreman i igraće od prve minute... Kraj priče..
Ali tamo je Jahić ,a po meni je njega nemoguće zaobići tako lahko ..MostaracVelezovac je napisao/la:Sto desna strana?
Jel to Nani ne zna uvalit go?
Pa covjek igra u EPLu i ranga je ko Dzeko... Svi su oni opasni, i Ronaldo i svi...Netreba samo pratit jednu stranu, gol moze doci od svakle.
Da ga je nemoguce zaobići igro bi u BarceloniVolimLiverpool je napisao/la:Ali tamo je Jahić ,a po meni je njega nemoguće zaobići tako lahko ..MostaracVelezovac je napisao/la:Sto desna strana?
Jel to Nani ne zna uvalit go?
Pa covjek igra u EPLu i ranga je ko Dzeko... Svi su oni opasni, i Ronaldo i svi...Netreba samo pratit jednu stranu, gol moze doci od svakle.
jest ja mislim sa slovencima ono nesto...CSIBilinoPolje je napisao/la:jel ono danas neka utakmica![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.