BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
**** vas nemanja i ala nemanja... Pustite hibride sutra je historijski dan ! Sutra ima da gore Balkan i Pirineji !
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 14 nov 2011, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:ne možete da spavate...a zamislite kako je ronaldu....valja se našminkati do sutra veče...........![]()
![]()
![]()
![]()

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma fazon je sto su takve piranhe vec odavno oglodjale.Principatus je napisao/la:Pa pocijepaste covjeka ko siroce napolitanku. Ovdje koda uskocis u bazen sa piranhas.
Portugal! Portugal!
Ostaje kod kuce!
Ovdje ti je jadnik kost i....za kozu ne garantujem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tako je, druže! Trebamo ipak pokazati malo razumijevanja.edo3majka je napisao/la:...Ne budite tako drski prema covjekuSrbija je bar igrala kvalifikacije, on bi bar volio da je njegova drzava igrala kvalifikacije, ali nema je ni na mapi a kamoli u kvalama...

[youtube][/youtube]
DŽEKO MORA NA EURO!!
Definitions belong to the definers, not the defined
- Principatus
- Kontakt:
Danke, danke.soba 39 je napisao/la:Komšije ,pustite provokatore i sve najbolje sutra u Lisabonu.

Ma Nemanja se sali, sjedi u Dzekinom dresu i uziva.
Pri tom imenu uvjek pomislim na naseg Nemanju, Supica.
Kako je ono islo:
Imamo Srbina,
na golu nam stoji,
Nemanja se zove
i nikog se ne boji!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Imam dojavu, da je upravo završio sa brijanjem prsa i nogu i dlaka na nožnim prstima, pa zbog kašnjenja sa šminkom kreće tek ujutru.Principatus je napisao/la:DANTES je napisao/la:ne možete da spavate...a zamislite kako je ronaldu....valja se našminkati do sutra veče...........![]()
![]()
![]()
![]()

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Principatus je napisao/la:Danke, danke.soba 39 je napisao/la:Komšije ,pustite provokatore i sve najbolje sutra u Lisabonu.
Ma Nemanja se sali, sjedi u Dzekinom dresu i uziva.
Pri tom imenu uvjek pomislim na naseg Nemanju, Supica.
Kako je ono islo:
Imamo Srbina,
na golu nam stoji,
Nemanja se zove
i nikog se ne boji!
haha sjecam se protiv turske na jugu se pjevala ta pjesma
Thomas Müller - Fußballgott
Pustite covjeka u dubini duse i on navija za BiH.Evo i ja nisam isao u crkvu ima 3 godine ako pobijedimo Portugal u nedjelju sam na jutarnjoj misi kad me vidi svecenik mislit ce smak svijeta dolazi.Evo opet imamo zanimljivu akciju u Zivinicama gledanje utakmice u dvorani uz naplatu ulaznice sav prihod ide u humanitarne svrhe.Ja volim kucnu atmosferu kupim ulaznicu ali necu gledat u dvorani ko voli nek izvoli.Naprijed Zmajevi.......
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- moustapha
- Kontakt:
Ludilo na forumu veceras.
A kakvo li ce sutra oko ovih doba vladati raspolozenje? Valjda ce biti slavljenicko. Red bi bio da i to konacno docekamo.

A kakvo li ce sutra oko ovih doba vladati raspolozenje? Valjda ce biti slavljenicko. Red bi bio da i to konacno docekamo.

#divovi
[youtube][/youtube] 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dosta smo red čekali, sutra mi to aBd proživljavamomoustapha je napisao/la:Ludilo na forumu veceras.![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Principatus
- Kontakt:
Kako vrijeme proleti.don_burza je napisao/la: haha sjecam se protiv turske na jugu se pjevala ta pjesma
Ma ludilo, kad je Ciro manipulator pred utakmicu isprao Supicu mozak, ubjedivsi ga da mu Casillas nije do koljena. A ovaj onda Turke ubi u pojam.

Ljudi i ja sam pukao totalno, moram u 6 ustajati.
- Citizen-X
- Kontakt:
sreca radim nocnu pa nemam zasta nespavat

a volio bih da prodjemo portugal jer znam da ce ovih par mrzitelja vlastite domovine potiho u sebi biti sretni

a volio bih da prodjemo portugal jer znam da ce ovih par mrzitelja vlastite domovine potiho u sebi biti sretni

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 14 nov 2011, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahahahah, spremaju se nasi...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sta Bernd Stange veli?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Jedni misle da samo slucajno imamo Legea...dok drugi bolje znaju.tevezito je napisao/la:Pustite covjeka u dubini duse i on navija za BiH.Evo i ja nisam isao u crkvu ima 3 godine ako pobijedimo Portugal u nedjelju sam na jutarnjoj misi kad me vidi svecenik mislit ce smak svijeta dolazi.Evo opet imamo zanimljivu akciju u Zivinicama gledanje utakmice u dvorani uz naplatu ulaznice sav prihod ide u humanitarne svrhe.Ja volim kucnu atmosferu kupim ulaznicu ali necu gledat u dvorani ko voli nek izvoli.Naprijed Zmajevi.......

joj ja sam tad protiv turske rasjeko ruku kad je sejo dao gol
skocio gore na onu zicu popeo se kad raja poce tresti sve sam od onu zicu isjekao
a srce mi stalo kad onaj pogodi stativu pred nama na jugu
skocio gore na onu zicu popeo se kad raja poce tresti sve sam od onu zicu isjekao
a srce mi stalo kad onaj pogodi stativu pred nama na jugu
Thomas Müller - Fußballgott
Dal ce nas razvaliti 3:0,dali ce nas sudija masakrirat ili cemo igrati odlicno a promasavati prilike dok ce oni koristiti svoje,to nije i bitno,mi smo jednostavno takav mentalitet da uvijek gubimo ove "historijske utakmice"..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

"Navijao sam za Asmira Begovica!"

Pitao sam momke po kladionicama, zašto navijaju pored Tebe za Portugal, kažu kada Republika Srpska bude imala reprezentaciju navijaće za nju, a Bosna i Hercegovina vele nije njihova zemlja. Bilo je i momaka koji su viđeniji, i koji putuju malo dalje od Trebinja, pa trguju, dilaju, švercaju, koji su iz pika rekli, Blaka navijamo za BiH.
Asmire Begoviću, ne šalji Leotaru ništa, dok ga ne sredimo. Tamo su kriminalci. A kada bude 80 posto navijalo za Tebe, poslaćeš ovoj djeci svačega, ja to znam, iako te Engleska možda napravila malo čvršćim, jačim i ne tako lakog na emocije.
No, bilo te fino vidjeti. Visok, vitak, pravi Hercegovac.
Evo jutros Dodikovi mediji, u rubrici aforizmi kažu “Bosna i Hercegovina je pobijedila Portugal sa 0-0″. Ukrali mi aforizam kada je Srbija pobijedila Sloveniju 1-1. Dodik nije vječan. A i u godinama je. Ovi oko njega mu već izmiču. Moglo bi se desiti da uskoro zaigraš u Banja Luci ili Tebinju kao golman reprezentacije naše države.
Rekao je novopeceni navijac Bosne i Hercegovine

- Giallorossi
- Kontakt:
Jel Suko prenosi ili Kristic 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.