Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ja bih ga bas volio u ekipi , ali se nekog moramo sekutarisat
Samo da se zna
Ovom malom Hazimu Roznjakovicu http://www.facebook.com/profile.php?id=100000179589542" onclick="window.open(this.href);return false; sam ocito bukvicu neku noc ebo li ga C.Ronaldo..on admin Real Madrid Balkan pise kako Ronaldo igra protiv amaterske rep. i ostala sranja sto je pisao..
Nasao se klinjo od 16, 17 ljeta da sere, inace ja sam simpatizer/navijac bijeli od 97.

Ovom malom Hazimu Roznjakovicu http://www.facebook.com/profile.php?id=100000179589542" onclick="window.open(this.href);return false; sam ocito bukvicu neku noc ebo li ga C.Ronaldo..on admin Real Madrid Balkan pise kako Ronaldo igra protiv amaterske rep. i ostala sranja sto je pisao..
Nasao se klinjo od 16, 17 ljeta da sere, inace ja sam simpatizer/navijac bijeli od 97.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Osramoti Tuzlu.
Ima l' tog lika na ovom našem forumu?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma ove treba po kratkom postupkuMonolog je napisao/la:Osramoti Tuzlu.![]()

Inace ovdje Los Blancos

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Hulaga je napisao/la:Samo da se zna![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

Sve je tako genijalno ali ovaj broj 1 mi nije ni za broja 10anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovako primit loptu i smiriti je apsolutno nemoguće. Čovek je genije. Čak i da sam ja pravio ovako nešto, stavio bi ovo na broj 1. 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Eto vam kur.ac a ne Wilshere. Pa dajte, hoćete to čitav svijet pokupovati? 

zidane, bez ikakve dvojbe najbolji fudbaler na svijetu svih vremena
Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 14 nov 2011, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma jok ba samo ove kojima godiste pocinje sa 199?frankqqqqq je napisao/la:Eto vam kur.ac a ne Wilshere. Pa dajte, hoćete to čitav svijet pokupovati?

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- raul-zakon
- Kontakt:
Od ovih ovdje momaka, u bijelom dresu bih volio vidjeti Hazarda, Muniaina(?) i mooooožda WilshireaRaul_64 je napisao/la:Ma jok ba samo ove kojima godiste pocinje sa 199?frankqqqqq je napisao/la:Eto vam kur.ac a ne Wilshere. Pa dajte, hoćete to čitav svijet pokupovati?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Nemoj Hazarda,ova dvojica i Gotze <3raul-zakon je napisao/la:Od ovih ovdje momaka, u bijelom dresu bih volio vidjeti Hazarda, Muniaina(?) i mooooožda WilshireaRaul_64 je napisao/la:Ma jok ba samo ove kojima godiste pocinje sa 199?frankqqqqq je napisao/la:Eto vam kur.ac a ne Wilshere. Pa dajte, hoćete to čitav svijet pokupovati?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sta ima za Gutija?Raskinuo je sa Besiktasom pa sta ce sad,da nece u upravu reala ili...??
Sretno zmajevi!!
Ako jos osjeca se da moze igrat i zeljan jos fudbala onda ce sigurno otici u Rusiju ili Ukrajinu kidat dobru lovu uz to igrati u EL ili CL.MARCELO je napisao/la:Sta ima za Gutija?Raskinuo je sa Besiktasom pa sta ce sad,da nece u upravu reala ili...??
Messi, Messi...iskalio se Messi

- Bane Madridista
- Kontakt:
Ronaldovu igru veceras je suvisno komentarisati
Coentrao je bio odlican:prodori,centarsutevi,defanziva...(izuzev situacije kada je napravio penal,djelovao je kao neki klinac).
Najvise me je iznenadio Pepe.Kako je samo cuvao Dzeka,auuuuu
Koliko je samo napredovao od dolaska Mourinha 

Coentrao je bio odlican:prodori,centarsutevi,defanziva...(izuzev situacije kada je napravio penal,djelovao je kao neki klinac).
Najvise me je iznenadio Pepe.Kako je samo cuvao Dzeka,auuuuu

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Pepe mora da izbaci iz glave slanje dugih lopti. Nije on za to. Kad vec komentarisemo o igracima.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.