BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
[youtube][/youtube]
THE FINAL COUNTDOWN
poceo je onaj cudni osjecaj,onaj osjecaj koji ce da me drzi do pocetka utakmice pocelo je vrijeme je!!SINOVI BOSNE UZ VAS SMO!!!!!!!!!!
THE FINAL COUNTDOWN
poceo je onaj cudni osjecaj,onaj osjecaj koji ce da me drzi do pocetka utakmice pocelo je vrijeme je!!SINOVI BOSNE UZ VAS SMO!!!!!!!!!!
Nasa reprezentacija ima psihicki jace igrace od Portugala,tu vidim nasu sansu! Recimo Dzeko u ovoj sezoni igra kao preporodjen,slicno je sa Pjanicem,Lulicem,Medunjaninom,Spahicem,Begovicem itd..po prvi put imamo super jaku klupu,i svaki igrac koji udje moze unijeti preokret u nasoj igri! BIH nije favorit,to je jasno,ali tu takodjer vidim nasu sansu,jer mi nemamo euforiju u ekipi kao pred utakmicu protiv Danske i Portugala prije 2 godine,mnogo smo iskusniji i znamo sta nas ceka...Uz malo sportske srece mozemo slaviti u toj utakmici,treba igrati na pobjedu,cekati svoju sansu i pokusati postici gol vise od Portugala,mi ako i ne uspijemo nije smak svijeta,imamo naredne kvalifikacije i super povoljnu grupu gdje cemo napasti prvo mjesto i otici na SP u Brazil..ali otom potom!
sretno Zmajevi,i samo hrabro i bez respekta,neka se oni nas boje!
sretno Zmajevi,i samo hrabro i bez respekta,neka se oni nas boje!
Dylan Dog je napisao/la:Ovo je posljedni put da sam euforican,da mi je toliko stalo da se plasiramo,da toliko sve pratim,ako i ova "historijska utakmica" zavrsi ko i sve prethodne samo cu letimice pratiti reprezentaciju,moje srce "historijskih utakmica" u kojima pusimo ne moze vise izdrzati.
I ja se slicno osjecam

sutra samo hrabro pa sta bude! sretno Zmajevi
ako zabijemo sutra gol, vadim onu 84-ku sa tavana pa kad pocnem bacat rafale

Moj kolega @Marcelo ce biti kod mene

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dushi,ajde u Zenicu u biznis 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
koga to interesuje? imate li (ti i marcelo) koleginicu?Dushi_Rob je napisao/la:ako zabijemo sutra gol, vadim onu 84-ku sa tavana pa kad pocnem bacat rafale![]()
![]()
![]()

ne igra se sutra u zenici. zbogom sa supljom.Emir ZENICA je napisao/la:Dushi,ajde u Zenicu u biznis
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cuj ne igra se u Zeniciarmando je napisao/la: ne igra se sutra u zenici. zbogom sa supljom.

Volim te Celik ! ! !
Sta mislite sta je najispaltivije staviti na naš prolaz sutra:kucu,auto,stan,10 duluma zemlje

Ma sta god stavis neces izgubit mi dobijamoooMirsad94 je napisao/la:Sta mislite sta je najispaltivije staviti na naš prolaz sutra:kucu,auto,stan,10 duluma zemlje![]()
![]()

- crvenocrni
- Kontakt:
Cini vam se deckiadolino je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ovo je posljedni put da sam euforican,da mi je toliko stalo da se plasiramo,da toliko sve pratim,ako i ova "historijska utakmica" zavrsi ko i sve prethodne samo cu letimice pratiti reprezentaciju,moje srce "historijskih utakmica" u kojima pusimo ne moze vise izdrzati.
I ja se slicno osjecam

Probaj stavit zenu, mozda dobijes dvije, kad prodjemo.Mirsad94 je napisao/la:Sta mislite sta je najispaltivije staviti na naš prolaz sutra:kucu,auto,stan,10 duluma zemlje![]()
![]()
A ako je grdna a mi zijanimo tebi opet dobro.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Najbolje punicu, što je sigurno sigurno j'.teodolit je napisao/la:Probaj stavit zenu, mozda dobijes dvije, kad prodjemo.Mirsad94 je napisao/la:Sta mislite sta je najispaltivije staviti na naš prolaz sutra:kucu,auto,stan,10 duluma zemlje![]()
![]()
A ako je grdna a mi zijanimo tebi opet dobro.![]()

Bez puno rizika.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ovo volim cuti...vjezbali penale...zavarace portugalce da smo dosli da branimo nulu...oni ce ko mutavi navaliti i onda slijedi sracka...3 opucane 3 gola...vrijeme je da se ko hrvatska ponovi u istanbulu samo ovaj put bosna u lisabonu!
Arnelinho je napisao/la:Najbolje punicu, što je sigurno sigurno j'.teodolit je napisao/la:Probaj stavit zenu, mozda dobijes dvije, kad prodjemo.Mirsad94 je napisao/la:Sta mislite sta je najispaltivije staviti na naš prolaz sutra:kucu,auto,stan,10 duluma zemlje![]()
![]()
A ako je grdna a mi zijanimo tebi opet dobro.![]()
![]()
Bez puno rizika.
I sta,da ih na kraju ima dvije

jedino da ulozi punicu na prolaz Portugala..onda je dobro uradio

Da moze i to a zenu stavi na nas i to je to.alacious je napisao/la:
I sta,da ih na kraju ima dvije
jedino da ulozi punicu na prolaz Portugala..onda je dobro uradio
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
**** ga kratak sam sa lovom, a dosao bihEmir ZENICA je napisao/la:Dushi,ajde u Zenicu u biznis

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
- Kontakt:
neka me neko smiri pred spavanje i kaze da ce papac igrati. mislim da ce biti pravo zeznuto ako papc ne bude igrao ili ako ne daj bože njegovo mjesto zauzme maletic. u zenici se pokazalo da je loš u odbrani. mislim da ga je ronaldo 2-3 puta pošteno izvozao. RECITE MI LJUDI DA ĆE PAPAC IGRATI
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
džakailibu je napisao/la:neka me neko smiri pred spavanje i kaze da ce papac igrati. mislim da ce biti pravo zeznuto ako papc ne bude igrao ili ako ne daj bože njegovo mjesto zauzme maletic. u zenici se pokazalo da je loš u odbrani. mislim da ga je ronaldo 2-3 puta pošteno izvozao. RECITE MI LJUDI DA ĆE PAPAC IGRATI
IGRAT CE PAPAC!
Ovo ti govorim samo da lakse zaspis! : D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.