BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

vrebac86
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la vrebac86 » 14 nov 2011, 20:53

Ljudi bilo kako bilo iduci baraz dobijamo Estonce 100% hahhahah
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 14 nov 2011, 20:53

vrebac86 je napisao/la:Ljudi bilo kako bilo iduci baraz dobijamo Estonce 100% hahhahah
izgleda da si sinoc usnio neki gol portugala u produzetku rukom :D

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 14 nov 2011, 20:55

Juve-TZ je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Ljudi bilo kako bilo iduci baraz dobijamo Estonce 100% hahhahah
izgleda da si sinoc usnio neki gol portugala u produzetku rukom :D
hahhahhah moze biti!!!!!! hhahahahah
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2011, 20:56

Ovo je posljedni put da sam euforican,da mi je toliko stalo da se plasiramo,da toliko sve pratim,ako i ova "historijska utakmica" zavrsi ko i sve prethodne samo cu letimice pratiti reprezentaciju,moje srce "historijskih utakmica" u kojima pusimo ne moze vise izdrzati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 14 nov 2011, 20:58

Dylan Dog je napisao/la:Ovo je posljedni put da sam euforican,da mi je toliko stalo da se plasiramo,da toliko sve pratim,ako i ova "historijska utakmica" zavrsi ko i sve prethodne samo cu letimice pratiti reprezentaciju,moje srce "historijskih utakmica" u kojima pusimo ne moze vise izdrzati.
Da nismo rodbine kakve ? :mrgreen:

Ja ne znam kako cu izdrzati,ukoliko ne uspijemo se ovaj put plasirati :roll:
Chelsea F.C.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 14 nov 2011, 20:59

Dylan Dog je napisao/la:Ovo je posljedni put da sam euforican,da mi je toliko stalo da se plasiramo,da toliko sve pratim,ako i ova "historijska utakmica" zavrsi ko i sve prethodne samo cu letimice pratiti reprezentaciju,moje srce "historijskih utakmica" u kojima pusimo ne moze vise izdrzati.
veceras ujutro i pred utakmicu Molim se bogu da prodjemo na Europsko.. ! 8-) ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 nov 2011, 20:59

Hoćemol' im 'ebat mater? :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 nov 2011, 21:00

mandraX je napisao/la:Hoćemol' im 'ebat mater? :mrgreen:
Hocemo Ciro, hocemo :) hhahahahh :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 14 nov 2011, 21:00

Eeee ja sam to govorio prije ovih kvalifikacija, al kada dodje momenat nista od toga, to sto govoris slobodno poredi s onom " od ove nove godine prestajem pusiti ".
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 14 nov 2011, 21:02

[youtube][/youtube]

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 14 nov 2011, 21:03

[

Necu moci...[/quote]

Kakvi gledati,srce mladog čovjeka bi prestalo kucati,samo ugasiti televizor,svjetlo i nadati se da ćeš čuti petarde nakon pet minuta kako odjekuju tvojom mahalom.[/quote]

Ja sam izgubio pet godina zivota 2009. kada smo pogodili one dvije stative u jednoj akciji...

Prosle sam utakmice izgubio 5 godina zivota kada je Ibi fulio onu drugu sansu. Doduse, mog starog je lijeva ruka pocela boliti...

Necu moci brato...[/quote]
A zamisli da se ona prečka i stativa u 89 minuti desi sutra pri rezultatu 1:0' za njih. :lol: :lol: ,
Ne smijem ni pomišljati na to.Tako da je bolje što se to desilo prije dvije godine,nego da se desi sutra :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2011, 21:03

Blue_He4rt je napisao/la:
Da nismo rodbine kakve ? :mrgreen:

Ja ne znam kako cu izdrzati,ukoliko ne uspijemo se ovaj put plasirati :roll:
Bez obzira kako ce ovo zavrsiti mislim da imamo svijetlu buducnost. sljedece kvalifikacije za SP imamo dosta laku grupu, a onda Euro poslije toga se prosiruje na 24 ekipe.
nema teorije da se propustimo kvalifikovati makar na jedno, a mozda i na oba takmicenja. ;)

ali sto cekati 2014 ili 2016 kada sutra mozemo osigurati nastup na Euro2012 :D

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 14 nov 2011, 21:10

slika

Uploaded with ImageShack.us

Evo eksluzivno
Naslovna od srijede :D :D :D

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 14 nov 2011, 21:11

**** to, na Euro 2012 idemo i prolazimo grupu najmanje !
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 14 nov 2011, 21:12

Na SP imamo dosta lahku grupu tu bi trebali proci a i imamo igraca koji ce jos napredovat !!

JoJ !! nemogu cekati jos 1 d 1 sat :D
Zadnja izmjena: Giggs11, dana/u 14 nov 2011, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 14 nov 2011, 21:12

Ja sam to rekao jos prosli baraz i ispunio,ma da opet dok traje tekma nije svejedno.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 14 nov 2011, 21:15

inace sam pesimista, ali kad uzmem u obzir da inace BiH puno bolje igra u gostima, i da ce sutra dobar teren biti od velike koristi koliko i njima toliko i nama, onda bruku nasih navijaca tamo, mislim da se imamo cemu nadat jos pogotovo kad uzmemo i cinjenicu da ni protugal sa ronaldom i nanijem nije nesto Bog zna sta pokazao na BP, sve kad se sabere nekako imam dobar osjecaj za tekmu

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 14 nov 2011, 21:15

Ja sam u petak popio flašu kruške (0.7l) za vrijeme utakmice, ispušio tonu cigara i pojeo gužvu sudžuka. Ne z****avam se.
Preživio sam sve Dansku , Srbiju, Portugal, Španiju. Preživjeće se i ova. Kako god da završi, idemo dalje. Nema druge zemlje i druge repke, ova je ta, jedna i jedina. I ako se, ne d'o bog, izgubi, fudbal ide dalje.
Sam sebi kažem: Budi realan, Maletić vs. Ronaldo, Pandža vs. Nani. A s druge strane, ne možeš biti realan prema svojoj zemlji. Mogu biti realan, npr. prema Realu! Hehehe!

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 14 nov 2011, 21:16

Evo sudija je vec pod pritiskom :lol:

[youtube][/youtube]

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 nov 2011, 21:18

Ćiro -DJEKO ĆE IH POJESTI

Ne treba se previše obazirati na priče o Ronaldu, imamo i mi Džeku, koji će ih "pojesti" u Lisabonu, rekao je u telefonskom razgovoru iz Irana Miroslav - Ćiro Blažević, nekadašnji selektor nogometne reprezentacije BiH, a prenose Nezavisne novine.

Jedan od najboljih nogometnih stručnjaka s naših prostora uvjeren je u uspjeh bh. tima sutra u Lisabonu. Rezultat 0:0 iz prve utakmice, igrane u petak na stadionu "Bilino polje" u Zenici, za Ćiru je idealan i sada su, prema njegovim riječima, Portugalci ti koji treba da se zabrinu. Mišljenja je da će na boljem travnjaku u Lisabonu doći do izražaja sva raskoš i kvalitet bh. nogometa, te ne sumnja u uspjeh selektora Safeta Sušića.

"Glavni adut reprezentacije Bosne i Hercegovine u Lisabonu je činjenica da su slično značajnu utakmicu odigrali nedavno s Francuzima u Parizu i praktično pobijedili u tom meču. Pa sjetimo se kako su Edin Džeko i ostali Francuze promiješali u tom meču, stavili ih u male cipele, nisu im dali da dišu. Nisu im dali da naprave skoro ništa cijelu utakmicu", rekao je "trener svih trenera" i dodao:

"Pa i mala djeca znaju da onaj penal koji je sviran Francuzima nije bio regularan i nadam se da se nešto slično neće desiti u Lisabonu. Zato svom prijatelju Safetu Sušiću i njegovim igračima, ali tako da kežem i mojim nogometašima, poručujem da u Portugalu samo preslikaju utakmicu iz glavnog grada Francuske. Samo neka odigraju kao u Parizu i proći će, odnosno proći ćemo na Europsko prvenstvo. Kažem, mi ćemo proći, jer ja se poistovjećujem s reprezentacijom BiH."

Popularni travničanin je uvjeren u uspijeh i ponovio je da eliminaciju od prije dvije godine od Portugala u doigravanju za Svjetsko prvenstvo još nije prebolio.

"Još nisam prežalio! Bilo mi je s jedne strane drago kada je BiH ponovo izvukla upravo Portugal u doigravanju, jer je ovo sigurno dobra prilika da im se osvetimo i siguran sam da će to Pape učiniti. Rezultat iz prve utakmice u Zenici je odličan 0:0. Siguran sam da će BiH napraviti dobar rezultat, osvetiti se, baš kako je to uradio i Slaven Bilić u prvoj utakmici s Turcima u Istanbulu", zaključio je Blažević.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.