Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
joj sto ga hoce, temperatura, upala pluca, stomacni problemiMarseille84 je napisao/la:Papac izasao ranije sa treninga zbog stomacnih problema. Evo javljaju na OBN-u u emisiji Finale
dobio covjek proljev od nervoze, ha jaMarseille84 je napisao/la:Papac izasao ranije sa treninga zbog stomacnih problema. Evo javljaju na OBN-u u emisiji Finale
Kako me ova slika obradova, dvije velike legende i ljudine zajedno na kormilu naše repke.hz1987 je napisao/la:ova slika me umiruje pred sutrasnji mec...jednostavnom njegovim dolaskom na kormilo saveza i rezanjem papeta na igrace poslije utakmice u bukurestu sve se okrenulo za 180 stepeni...od tada kontinuirano napredujemo i igracki i takticki i samopozdanje i motivacijom...
jednostavno sam ubjedjen da na osnovu ove slike i sutrasnje partije nemamo ni zacim da zalimo ma kako god se zavrsilo!!!
jel Vugdalic komentarisao suca? Ipak on je strucnjak za Uefu, Fifu :PPJuve-TZ je napisao/la:bice ba on dobro...
niste zar povjerovali u jos jednu od provala najvece sirovine koju sam ikad ugledao ocima sase vugdalica![]()
mone je napisao/la:jel Vugdalic komentarisao suca? Ipak on je strucnjak za Uefu, Fifu :PPJuve-TZ je napisao/la:bice ba on dobro...
niste zar povjerovali u jos jednu od provala najvece sirovine koju sam ikad ugledao ocima sase vugdalica![]()
I kod mene,uglavnom sutra nema spavanje a valja ujutru u skolu al' ebo tu.*p!p!t@* je napisao/la:Narode nezz kakva je situacija kod vas, al' kod mene već gori
Kako me nervira ova pjesmaMegamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.