[youtube][/youtube]tevezito je napisao/la:Ma nikom nisu trn u oku.Ali svaki vas igrac je kao nesto najbolji.Van Persie,TV su jos jedina dva klasna igraca koja su ostala u klubu i koji bi mogli trenutno igrat za svaki klub u svijetu treci koji je isto dobar je vec dugo povrijedjen.Ali dajte mi dokaze za tog Szecznog gdje je to on vas spasio.Dajte malo realnosti ne bi vam bilo lose.Isto sad kad bi ja rekao da je Hart bolji od Ikera stvarno koliko ljudima navijanje za jedan klub moze pomutiti razum to je nevjerovatno.Ili da je Aguero bolji od Messija.Od igraca Cityja samo za jednog mogu reci da je najbolji na svijetu na svojoj poziciji a to je Yaya Toure.Bosco je napisao/la:Strašno je koliko su neki opterećeni Arsenalom i njegovim igračima i degradiranjem njihovih mogućnosti, prije me to palilo i nerviralo, a sad mi je simpatično baš kako su Arsenal i njegovi igrači trn u oku nogometnih stručnjaka koji sve znaju i sve razumiju.
No one like us, we don't care !
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Rođen s tobom da budem
kako vi svoje igrače veličate pa čovjek bi kontao to barca, a ne arsenal. van persie najbolji napadač svijeta, vermalen najbolji štoper lige, gervinho najbolje krilo lige, sagna najbolji desni bek svijeta, šešni najbolji golman lige... kad je nasri bio tu paja je govorio da je najbolji igrča svijeta kad je otišao odjednom nasri truba, a ima duplo bolje statistike u cityju nego u arsenalu. pa dokle više? vratite se u realnost. još samo treba da kažete da je đuru najbolji joker lige.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ispade svako svog konja hvali.Carlo je napisao/la:kako vi svoje igrače veličate pa čovjek bi kontao to barca, a ne arsenal. van persie najbolji napadač svijeta, vermalen najbolji štoper lige, gervinho najbolje krilo lige, sagna najbolji desni bek svijeta, šešni najbolji golman lige... kad je nasri bio tu paja je govorio da je najbolji igrča svijeta kad je otišao odjednom nasri truba, a ima duplo bolje statistike u cityju nego u arsenalu. pa dokle više? vratite se u realnost. još samo treba da kažete da je đuru najbolji joker lige.
- -Paja
- Kontakt:
A loserpool ce sa dva nova trenera juniora da hara u buducnosti. Koje su to strasne statistike Nasrija onih 5 asistencija od kojih je 90% napravio u jednoj utakmici i dva gola jedan u liga kupu drugi u ligi, strasno a vidimo i standardan je 
naravno da je Van Persie ubjedljivo najbolji napadac na svijetu bez premca.

naravno da je Van Persie ubjedljivo najbolji napadac na svijetu bez premca.
Dio Arsenala
Nije tema, al':Carlo je napisao/la:kako vi svoje igrače veličate pa čovjek bi kontao to barca, a ne arsenal. van persie najbolji napadač svijeta, vermalen najbolji štoper lige, gervinho najbolje krilo lige, sagna najbolji desni bek svijeta, šešni najbolji golman lige... kad je nasri bio tu paja je govorio da je najbolji igrča svijeta kad je otišao odjednom nasri truba, a ima duplo bolje statistike u cityju nego u arsenalu. pa dokle više? vratite se u realnost. još samo treba da kažete da je đuru najbolji joker lige.
Od RvP-a su trenutno možda bolji samo Messi i Ronaldo (možda-jer je Messi im'o onaj "minipost").U EPL je trenutno daleko najbolji napadač.
Vermaelen je jedan od najboljih štopera lige. Statistika i kvalitet igre Arsenala, sa njim ili bez njega ,dovoljno govore. Možda su samo Vidić i Kompany bolji. Pa eto i Terry, na osnovu imena.
Gervinho- e, to niko nije rek'o da je najbolje krilo u ligi, al' sigurno medju najboljim u ligi ove sezone.Asistencije i golovi dokazuju, a + njegov način igre i promjenu koju je donio Arsenalu u transformaciji odbrana /napad.Ne znam, možda Nani da je bolje odigrao od njega i eventualno Silva, ako ga možemo brojati u krila, mada oba imaju više tekmi u nogama ove sezone (Gervinhova suspenzija). Gledamo li statistiku samo Young iz Uniteda može ubjedljivo reći "ja sam bolji od Gervinha" (i Silva). Što znači, da spada u red najboljih krila lige.
Nasri u Cityu, u 10x skupljoj sredini, ima istu statistiku u istom broju tekmi kao Gervinho u Arsenalu.
Nasri u Arsenalu je trebao 44 tekme da postigne ono što je Gervinho u 13.
Neki govore za Chamberlaina da nije dobar, nije jedan od najvećih talenata Engleskog fudbala. A ja bez stida (jer sam ga gled'o) smijem reći da je uz Rooneya i Wilshira najveći mladi (engleski) talenat koji je igrao u Premiershipu (1992, ako se ne varam op.). Njegova statistika u Arsenalu? Nešto jače od 3 tekme, skoro 4, a ukupno na 5 njih je nastupio i 2 gola za Arsenal. Reprezentacija ? 4 kvalifikacijske i 1 prijateljska tekma ove sezone, učinak: 7 asistencija i 3 gola. 1 tekmu je dao 3 gola, bez ičije asistencije, a samo 1 tekmu nije upisao poene (asist./gol).
A što se Sagne tiče, ja sem Sergia Ramosa ne znam ni jednog drugog desnog beka koji je dobar i ofanzivno i defanzivno. Možda još Luiz.
Pa sad ti vidi je l' pretjerivanje. Ili drugi nisu nikada gledali te igrače, pa bez osnova "galame".

Ps. Niko nije kriv što Wenger dovlači odlične igrače iz Auxerra, S'hamptona ili Bastie.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otkad je to Luiz desni bek?
Haj' da si rek'o Ivanović, al' Luiz.
Pretjeruješ @Arnelinho. Pretjeruješ i, što bi rek'o naš narod, "lupaš k'o maksum po diviziji".
Al', odveć je poznato da si ti slab na ove mlade igrače i da te niko ne može ubijediti u suprotno, stoga neću ništa ni pisati o tome. A mog'o bih roman ispisati, vjeruj mi.
Also, Sagna u ofanzivi je x puta slabiji od Maicona i Alvesa. U defanzivi ne možeš reći da je bolji od njih. Samo, razlika je u tome što je Sagna mnogo bolji u defanzivi negoli u ofanzivi, pa se čini da je zato bolji i od njih u tom segmentu igre. Btw, nije nikakvo nipodaštavanje, al' ja bih se u svakom trenutku odlučio za Rooneya negoli za RvP-a. Poslije Messija, Ronalda i Rooneya, RvP je sigurno najbolji ofanzivac na svijetu. Barem u ovom trenutku. Ispred njih sigurno nije.
Usporedbu Nasri - Gervinho ću preskočiti, jer ne gledaš obojicu jednakim očima. Za tebe je Gervinho najbolje krilo i niko te ne može ubijediti u suprotno. Statistika ti godi kada je on u pitanju, a kada pričamo o primljenim golovima Poljaka, onda ta statistika ne pije vodu.
Hajde de.
Btw, vjeruj da sam jednako gled'o i Szesznog i Harta (Harta malo duže, jer ipak je duže broj 1), tako da ti ta teza o "jednom pogledali Wojcieha" automatski pada u vodu.

Haj' da si rek'o Ivanović, al' Luiz.

Pretjeruješ @Arnelinho. Pretjeruješ i, što bi rek'o naš narod, "lupaš k'o maksum po diviziji".

Also, Sagna u ofanzivi je x puta slabiji od Maicona i Alvesa. U defanzivi ne možeš reći da je bolji od njih. Samo, razlika je u tome što je Sagna mnogo bolji u defanzivi negoli u ofanzivi, pa se čini da je zato bolji i od njih u tom segmentu igre. Btw, nije nikakvo nipodaštavanje, al' ja bih se u svakom trenutku odlučio za Rooneya negoli za RvP-a. Poslije Messija, Ronalda i Rooneya, RvP je sigurno najbolji ofanzivac na svijetu. Barem u ovom trenutku. Ispred njih sigurno nije.
Usporedbu Nasri - Gervinho ću preskočiti, jer ne gledaš obojicu jednakim očima. Za tebe je Gervinho najbolje krilo i niko te ne može ubijediti u suprotno. Statistika ti godi kada je on u pitanju, a kada pričamo o primljenim golovima Poljaka, onda ta statistika ne pije vodu.

Btw, vjeruj da sam jednako gled'o i Szesznog i Harta (Harta malo duže, jer ipak je duže broj 1), tako da ti ta teza o "jednom pogledali Wojcieha" automatski pada u vodu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne mozete se raspravljati sa @Monologom dok ne skine naocale subjektivnosti, pa znamo da mrzis Arsenal i mnogo puta si to dokazao, i mnogo puta smo to vidjeli, uostalom gdje ce Sagna biti dobar, pa on je samo izabran u najboljih 11 EPL prosle godine radi frizure, Gervinu frizura samo pomaze da bude u najboljim asistentima lige, znas sve asistencije su celom, ali on vama ne valja, bolji nasri, a kad pogledas statistiku i igre tog Nasrija nigdje, a Yao uspije promasaiti na utakmici jos mnogo prilika, ali ne on ne valja jer igra u Arsenalu, i nije ni cudo sto ''mi'' dizemo igrace kad ih vi svi spustate i to mnogo.. I da naravno da je Rooney bolji, mozda nije dao 5 utakmica(EPL) gola, ali on je bolji, i u boljoj formi, a mi valjda pricamo o tome kod je bolji trenutno..
edit: molio bih da ne odgovaras, stvarno mi se ne da raspravljati..
edit: molio bih da ne odgovaras, stvarno mi se ne da raspravljati..
Celik!3,2,2.
Luiz je plejmejker.Monolog je napisao/la:Otkad je to Luiz desni bek?![]()

I igrao je par puta u Chelseau beka, da ne bude zabune.
Maicona uopće neću da spominjem, jer mogu samo ime, al' što se Alvesa tiče, njega u defanzivi uopće i nema. Više je Villa ja Pedro bek nego on.Monolog je napisao/la: Also, Sagna u ofanzivi je x puta slabiji od Maicona i Alvesa. U defanzivi ne možeš reći da je bolji od njih. Samo, razlika je u tome što je Sagna mnogo bolji u defanzivi negoli u ofanzivi, pa se čini da je zato bolji i od njih u tom segmentu igre.

Da je bolji bek i na boljem glasu, to stoji, al' da je u defanzivi bolji, sumLJam. I tako i 'vako imaš onda konkurenciju: Ramos, Maicon, Alves, Sagna...Medju pet najboljih desnih bekova svijeta.

Ja bih isto, al' trenutno ne bi' smio. Meni je Rooneyeva igra draža, al' mi je Robin draža osoba i zbog ponašanja i zbog igranja u Arsenalu. Trenutna forma je u korist Robina, al' svakako je veliko priznanje biti drugi najbolji igrač lige (u ovom trenutku prvi) i medju 5 najboljih igrača današnjice.Monolog je napisao/la:Btw, nije nikakvo nipodaštavanje, al' ja bih se u svakom trenutku odlučio za Rooneya negoli za RvP-a. Poslije Messija, Ronalda i Rooneya, RvP je sigurno najbolji ofanzivac na svijetu. Barem u ovom trenutku. Ispred njih sigurno nije.
Niste jednom pogledali Szczesnya, nego ste puno , više od dozvoljenog ,gledali Harta. I znaš ono ?! City pobjedio 2:0, pobjedio 3:0 ,1:0 i tako pet-deset tekmi i onda dolazite na forum pjevajući kako je Joe bolji golman. Da je tako Valdes bi bio najbolji, dabome.Monolog je napisao/la:Btw, vjeruj da sam jednako gled'o i Szesznog i Harta (Harta malo duže, jer ipak je duže broj 1), tako da ti ta teza o "jednom pogledali Wojcieha" automatski pada u vodu.

Najbolji desni bek godinama je Dani Alves mislim da je to svima na svijetu jasno.
Mrzak jeste,prgav i voli provocirati ali je covjek yebena zvjer.Pa taj za jednu utakmicu toliko istrci i odradi posla sto ofanzivno tako i defanzivno da je to za nepovjerovati.
Ramos je takodzer strasan desni bek , po meni poslje Danija.Maicon je zastario i mnogo je kvaliteta izgubio.
Sto se tice RvP on je u strasnoj formi ali poredit ga sa Messijem ili Ronaldom je suludo...
Cak sta vise @ Arnelinho je naveo da nije siguran da je Messi u boljoj formi
Messi je Messi i kao takav najbolji strelac Lp,Primere a nije u "formi".
RvP je zasigurno trenutno najboji centarfor i to mu niko ne moze oduzeti,dokle god on bude u ovoj formi tako ce i biti.
Po kvalitetu vjerovatno nije najbolji ali prema trenutnim igrama jeste
Sagna je odlican igrac ali to je to
Vjerovatno nije u top 5 ali u 10 jeste.
Svi zaboravljaju jednog polivalentnog Lahma koji na oba beka moze podjednako dobro igrati...
TV je super talenat koji godinama ostaje na tom epitetu.Vrijeme jos uvjek radi za njega ali on svoju igru ne mjenja.
Ox ce prije njega sazrijeti jer je vec rijec o veoma lucidnom i "bezobraznom" igracu.
Schezny je dokazao da je vrhunski golman i to mu se zaista ne moze oduzeti.
Arsenal jeste primio mnogo golova ali ne njegovom krivicom.
Pogrijesi i on , ali ko ne grijesi !?
Mrzak jeste,prgav i voli provocirati ali je covjek yebena zvjer.Pa taj za jednu utakmicu toliko istrci i odradi posla sto ofanzivno tako i defanzivno da je to za nepovjerovati.
Ramos je takodzer strasan desni bek , po meni poslje Danija.Maicon je zastario i mnogo je kvaliteta izgubio.
Sto se tice RvP on je u strasnoj formi ali poredit ga sa Messijem ili Ronaldom je suludo...
Cak sta vise @ Arnelinho je naveo da nije siguran da je Messi u boljoj formi

Messi je Messi i kao takav najbolji strelac Lp,Primere a nije u "formi".
RvP je zasigurno trenutno najboji centarfor i to mu niko ne moze oduzeti,dokle god on bude u ovoj formi tako ce i biti.
Po kvalitetu vjerovatno nije najbolji ali prema trenutnim igrama jeste

Sagna je odlican igrac ali to je to

Vjerovatno nije u top 5 ali u 10 jeste.
Svi zaboravljaju jednog polivalentnog Lahma koji na oba beka moze podjednako dobro igrati...
TV je super talenat koji godinama ostaje na tom epitetu.Vrijeme jos uvjek radi za njega ali on svoju igru ne mjenja.
Ox ce prije njega sazrijeti jer je vec rijec o veoma lucidnom i "bezobraznom" igracu.
Schezny je dokazao da je vrhunski golman i to mu se zaista ne moze oduzeti.
Arsenal jeste primio mnogo golova ali ne njegovom krivicom.
Pogrijesi i on , ali ko ne grijesi !?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Arnelinho,
Luiz je stoper, a znao je igrati lijevog beka. Momak nije dešnjak, a samo Lahm igra podjednako dobro na oba boka. Ivanović + Bosingva su na desnom beku u Chelseau. Fereiru i ne računam, ne sjećam se kad je zaigr'o u Plavom dresu.
Dakle, ako ja nisam gled'o Wojcieha, onda ti nisi gled'o Luiza. Ja barem znam da je Wojcieh golman, ti ne znaš o Luizu ništa.
Kada već govorimo o Luizu, prije da će biti veznjak (zadnji vezni), jer ima odličan pregled igre, sjajan pas i odlično postavljanje te solidnu igru prema naprijed. Desni bek? Opet teško.
U Chelseau je i Belleti igr'o zadnjeg veznog (ponekad), a u Barceloni Busquets + Mascherano stopere, pa to opet nisu njihove pozicije. I Kahn je bio napadač u mladim danima, jbg.
Šta je sa Lahmom? Ivanović je sigurno rame uz rame sa Sagnom (iako je možda i bolji na mjestu stopera). Tu je i Richards. Da je Sagna dobar - dobar je. Da je najbolji u kombinaciji ofanziva/defanziva - NIJE. Alves, Maicon, Lahm, Ramos, Richards, Ivanović. Ako neko nije bolji od Sagne, onda je barem u njegovom rangu.
Robin je u sjajnoj formi, to stoji. Prvi je strijelac najjače lige na svijetu i sam nosi igru Arsenala. Bez njega bismo ih gledali u donjem dijelu tabele. No, Rooney je polivalentniji, a Messi i Ronaldo su svijet za sebe. I, ja tek sad vidjeh da si nešto govorio kako je Messi u kojekakvom postu. Pa kakvom pobogu? Dvije utakmice ne zabije gol i onda je to loša forma.
Isti slučaj sa Ronaldom. Na 3 meča nije zabio (do Lyona) i to znači kako nije u formi. Ljudi su podigli ljestvicu visoko. Izgleda da moraju na svakom meču barem 2x zatresti mrežu protivnika.
Szczesnyja sam gled'o i u kupu kontra 'Castlea. Rekoh već tada da će momak biti jedan od boljih golmana, jer posjeduje talenat i neosporan kvalitet. Možeš to pronaći (ne'am pojma da l' je na ovoj ili na temi o engleskoj ligi), tako da...Al' nije najbolji golman lige. K'o da je to teško priznati, jbt. Al' haj, vama jeste. Nije ni prvi ni posljednji put.
@AGB,
U pravu si.
S tobom se nikad i nisam raspravlj'o, jer ne znaš značenje te riječi. Kod tebe se na kraju sve svodi na psovanje i vrijeđanje, a to si dokaz'o nebrojeno mnogo puta. 
Luiz je stoper, a znao je igrati lijevog beka. Momak nije dešnjak, a samo Lahm igra podjednako dobro na oba boka. Ivanović + Bosingva su na desnom beku u Chelseau. Fereiru i ne računam, ne sjećam se kad je zaigr'o u Plavom dresu.

Šta je sa Lahmom? Ivanović je sigurno rame uz rame sa Sagnom (iako je možda i bolji na mjestu stopera). Tu je i Richards. Da je Sagna dobar - dobar je. Da je najbolji u kombinaciji ofanziva/defanziva - NIJE. Alves, Maicon, Lahm, Ramos, Richards, Ivanović. Ako neko nije bolji od Sagne, onda je barem u njegovom rangu.
Robin je u sjajnoj formi, to stoji. Prvi je strijelac najjače lige na svijetu i sam nosi igru Arsenala. Bez njega bismo ih gledali u donjem dijelu tabele. No, Rooney je polivalentniji, a Messi i Ronaldo su svijet za sebe. I, ja tek sad vidjeh da si nešto govorio kako je Messi u kojekakvom postu. Pa kakvom pobogu? Dvije utakmice ne zabije gol i onda je to loša forma.

Szczesnyja sam gled'o i u kupu kontra 'Castlea. Rekoh već tada da će momak biti jedan od boljih golmana, jer posjeduje talenat i neosporan kvalitet. Možeš to pronaći (ne'am pojma da l' je na ovoj ili na temi o engleskoj ligi), tako da...Al' nije najbolji golman lige. K'o da je to teško priznati, jbt. Al' haj, vama jeste. Nije ni prvi ni posljednji put.
@AGB,

U pravu si.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kako ti gledaš kad opisuješ poziciju ? Po kojoj te strani igrač napada ili po kojoj strani ti napadaš ? Puno više, ogromno puno više, mnogo ogromno puno više je Luiz u Chelseau bio desno bek (nego lijevi). Lijevo je A.Cole, to znamo. Jesi ti siguran da nisi pogriješio ? Mislim nemoj se uvrijediti, desi se, meni se dešavalo, drugima, pa može i tebi.
Lahma ne brojim u desne bekove. Lahm je za mene vazda bio i ostao lijevi bek, vjerovatno najbolji lijevi bek na svijetu. Lahm na desnoj i Lahm na lijevoj nije ista priča. Igrom slučaja njega spomenusmo, a ja ga znam još iz Stuttgarta, jer sam tada (kako sam govorio) mnogo više gled'o Bundeligu, naročito preglede , u društvu, iza partije fudbala na poligonu (
) Lahmom dribling ala Robben po lijevoj strani je unikatan. Po desnoj to i da radi, puno slabije bi išlo. U Minhenu je igr'o desnog beka, jer ga nisu imali. Svima u Bavariji je draže da igra lijevo, zato ga i ne spominjem.
Za Szczesnya ok, neka tako i ostane. Moje mišljenje je da je trenutno najbolji mladi golman lige i da je unikatan medju golmanima po pitanju karaktera, a to ga u mojim očima i više nego diže. Volim svakog "karakternog" igrača (igrača sa jakim karakterom). A što se tiče kvaliteta mislim da bi se dalo diskutovati, jer ne mislim tako, al' kako kažu "svakom njegovo", iz razloga što smatram da Szczesny u Arsenalu ima puno više posla nego Hart, De Gea ili Cech.
Što se tiče zajedničkog vam komentarisanja Lea Messia, već sam rek'o koji termin bi trebali uvesti. Messi sindrom (ne bih da koristim nikakve pridjeve, jer je to grupa simpotma koji se mogu koristiti i u drugim okolnostima). U komunističkim ili bolje reći antikomunističim krugovima takva pojava se označava kao kult ličnosti.

Lahma ne brojim u desne bekove. Lahm je za mene vazda bio i ostao lijevi bek, vjerovatno najbolji lijevi bek na svijetu. Lahm na desnoj i Lahm na lijevoj nije ista priča. Igrom slučaja njega spomenusmo, a ja ga znam još iz Stuttgarta, jer sam tada (kako sam govorio) mnogo više gled'o Bundeligu, naročito preglede , u društvu, iza partije fudbala na poligonu (

Za Szczesnya ok, neka tako i ostane. Moje mišljenje je da je trenutno najbolji mladi golman lige i da je unikatan medju golmanima po pitanju karaktera, a to ga u mojim očima i više nego diže. Volim svakog "karakternog" igrača (igrača sa jakim karakterom). A što se tiče kvaliteta mislim da bi se dalo diskutovati, jer ne mislim tako, al' kako kažu "svakom njegovo", iz razloga što smatram da Szczesny u Arsenalu ima puno više posla nego Hart, De Gea ili Cech.

Što se tiče zajedničkog vam komentarisanja Lea Messia, već sam rek'o koji termin bi trebali uvesti. Messi sindrom (ne bih da koristim nikakve pridjeve, jer je to grupa simpotma koji se mogu koristiti i u drugim okolnostima). U komunističkim ili bolje reći antikomunističim krugovima takva pojava se označava kao kult ličnosti.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Volio bih znati kakvo bi mišljenje im'o o Maradoni da si ga gled'o (igrom slučaja). Dakle, da nisi osuđen na gledanje youtube klipova ili takvih stvari. Dakle, baš da si gled'o kretanje Maradonino tokom svih 90. minuta. Čisto da znam na čemu sam.
Ovo govorim zbog dijela o Messiju. Jer, samo navijačima Arsenala smeta kada neko pohvali čovjeka koji je najbolji kojeg ste gledali. Zašto rekoh "kojeg ste gledali"? Pa zato što sam ubijeđen da niko od vas nije gled'o Maradonu, Pelea, poneko jeste gled'o Ronalda u primetimeu i to je to. Nipodaštavanje nekog ko samo igra i ne radi ništa drugo van zelenog terena je po meni ludost. No, vjerujem da u svemu tome ima to što je sam zabio 4 gola u prolazu Barcelone. Al' nećemo o tome.
Luiz je doš'o prošle godine u zimskom prelaznom roku. Igr'o je desnog beka i stopera, a čini mi se da je je'nom zaigr'o na poziciji zadnjeg veznog (ne da mi se provjeravati). Čovjek je ljevonog, pobogu. A nema dribling i trzanje Lahma, kako bi sa desne strane lijepo ulazio u sredinu i tako pokušavao ili centrirati ili opucati po golu.
Lahm je podjenako dobar na oba boka. S tim da moraš gledati ko mu pravi društvo kada je desno, a ko kada je lijevo. Robben ili Ribery? To je veoma bitno. Nije isto kada imaš Robbena i(li) Mullera desno, i kada ti je samo Ribery lijevo. Odvlačenje igrača, praćenje kako u ofanzivi, tako i u defanzivi, (ne)sebičnost. Dakle, svi ovi faktori govore o tome kakav je i Lahm. Faktori suigrača, da ne bi bilo zabune.

Luiz je doš'o prošle godine u zimskom prelaznom roku. Igr'o je desnog beka i stopera, a čini mi se da je je'nom zaigr'o na poziciji zadnjeg veznog (ne da mi se provjeravati). Čovjek je ljevonog, pobogu. A nema dribling i trzanje Lahma, kako bi sa desne strane lijepo ulazio u sredinu i tako pokušavao ili centrirati ili opucati po golu.
Lahm je podjenako dobar na oba boka. S tim da moraš gledati ko mu pravi društvo kada je desno, a ko kada je lijevo. Robben ili Ribery? To je veoma bitno. Nije isto kada imaš Robbena i(li) Mullera desno, i kada ti je samo Ribery lijevo. Odvlačenje igrača, praćenje kako u ofanzivi, tako i u defanzivi, (ne)sebičnost. Dakle, svi ovi faktori govore o tome kakav je i Lahm. Faktori suigrača, da ne bi bilo zabune.
Arnelinho je napisao/la:Kako ti gledaš kad opisuješ poziciju ? Po kojoj te strani igrač napada ili po kojoj strani ti napadaš ? Puno više, ogromno puno više, mnogo ogromno puno više je Luiz u Chelseau bio desno bek (nego lijevi). Lijevo je A.Cole, to znamo. Jesi ti siguran da nisi pogriješio ? Mislim nemoj se uvrijediti, desi se, meni se dešavalo, drugima, pa može i tebi.![]()
Lahma ne brojim u desne bekove. Lahm je za mene vazda bio i ostao lijevi bek, vjerovatno najbolji lijevi bek na svijetu. Lahm na desnoj i Lahm na lijevoj nije ista priča. Igrom slučaja njega spomenusmo, a ja ga znam još iz Stuttgarta, jer sam tada (kako sam govorio) mnogo više gled'o Bundeligu, naročito preglede , u društvu, iza partije fudbala na poligonu () Lahmom dribling ala Robben po lijevoj strani je unikatan. Po desnoj to i da radi, puno slabije bi išlo. U Minhenu je igr'o desnog beka, jer ga nisu imali. Svima u Bavariji je draže da igra lijevo, zato ga i ne spominjem.
Zasto ima vise posla ako je okruzen najboljim desnim bekom Sagnom,jednim od najboljih stopera Vermalenom i Najboljim zadnjim veznim Songom po tvom misljenu???
RIP SALE VILENJAK
- -Paja
- Kontakt:
Pazi ti molim te Ronaldo i Messi su svijet za sebe, ta dva ultra precijenjena igraca koje kad ne igraju u svojim klubovima zatvaraju nekakav Zahirovic koji jos ne igra na prirodnoj poziciji
pa nekakvi defanzivci Kosta Rike, Paragvaja, Bolivije oni su mi nedodirljivi. Al zato oni rasturaju u strasnoj spanskoj Primeri gdje igraju u dvije najbolje ekipe koje su pokupovale najbolje iz te lige i evrope i nemilosrdno trpaju dugovima rasturene ekipe koje su jos vise rasturili uzevsi im igrace, tako je to kad neko povrsno gleda na fudbal, cuj nedodirljivi
Rooney je limitiran precijenjeni igrac nekad bljesne pa stane, ali posto je najbolji engleski napadac naravno to se toliko razvice da njegove sposobnosti u ocima povrsnih posmatraca se zestoko povecavaju, iako taj klaun nema ni bolju tehniku, ni zavrsnicu ni bolji pregled igre ni bolju skok igru od Van Persija, jedino sto taj klaun vise radi je sto trci i pomaze vise defanzivi.
Sto se tice ostalih pozicija prije svega Harta isto vrijedi i za njega sad je najbolji englez i on je svjetska klasa, a to sto ce ta reprezentacija svjetskih klasa poput Harta ispasti u grupi na evropskom nema veze. Sto se tice desnog beka, kad mi neko spomena Maicona igraca koji je jednu sezonu odigrao na vrhusnkom nivou igraca kojeg jedan limitiran igrac kakav je Bale(slican Walcotu) frajer koji samo zna trcati bez ikakvih tehnickih sposobnosti onako pravi budalom i tri mu ista gola uvalja taj ne moze u istu recenicu sa Sagnom. Alves, Richards, Ivanovic, Ramos klasa ispod nijedan nije dobar u defanzivi kao Sagna.

Rooney je limitiran precijenjeni igrac nekad bljesne pa stane, ali posto je najbolji engleski napadac naravno to se toliko razvice da njegove sposobnosti u ocima povrsnih posmatraca se zestoko povecavaju, iako taj klaun nema ni bolju tehniku, ni zavrsnicu ni bolji pregled igre ni bolju skok igru od Van Persija, jedino sto taj klaun vise radi je sto trci i pomaze vise defanzivi.
Sto se tice ostalih pozicija prije svega Harta isto vrijedi i za njega sad je najbolji englez i on je svjetska klasa, a to sto ce ta reprezentacija svjetskih klasa poput Harta ispasti u grupi na evropskom nema veze. Sto se tice desnog beka, kad mi neko spomena Maicona igraca koji je jednu sezonu odigrao na vrhusnkom nivou igraca kojeg jedan limitiran igrac kakav je Bale(slican Walcotu) frajer koji samo zna trcati bez ikakvih tehnickih sposobnosti onako pravi budalom i tri mu ista gola uvalja taj ne moze u istu recenicu sa Sagnom. Alves, Richards, Ivanovic, Ramos klasa ispod nijedan nije dobar u defanzivi kao Sagna.
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Pazi ti molim te Ronaldo i Messi su svijet za sebe, ta dva ultra precijenjena igraca koje kad ne igraju u svojim klubovima zatvaraju nekakav Zahirovic koji jos ne igra na prirodnoj pozicijipa nekakvi defanzivci Kosta Rike, Paragvaja, Bolivije oni su mi nedodirljivi. Al zato oni rasturaju u strasnoj spanskoj Primeri gdje igraju u dvije najbolje ekipe koje su pokupovale najbolje iz te lige i evrope i nemilosrdno trpaju dugovima rasturene ekipe koje su jos vise rasturili uzevsi im igrace, tako je to kad neko povrsno gleda na fudbal, cuj nedodirljivi
![]()

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šta ima "@neće Nasri, Clichy i Fabregas nigdje"?
Kakva je situacija kod tebe? Ima l' tih parcijala?
Taj isti Ronaldo je izdominirao (poslužiću se tvojim rječnikom) Premiership. Tačka.
Messi je uništio tvog megadominantnog Arsenala, koji, gle čuda, nije uputio ni šut u prošlogodišnjem uzvratu osmine finala. Tačka.
Sagna je slabiji od Lahma, Ramosa, Maicona, Alvesa, Richardsa, a rame uz rame sa Ivanovićem.
Rooney je limitiran, al' i kao takav uništi Arsenal. Kako bismo onda etiketirali igrače Arsenala?
Evo najtalentovanijeg i najboljeg napadača današnjice. Kakav Messi, kakav Ronaldo i ostali poluproizvodi?!
[youtube][/youtube]
Uživaj i javi kako su prošle parcijale.

Taj isti Ronaldo je izdominirao (poslužiću se tvojim rječnikom) Premiership. Tačka.
Messi je uništio tvog megadominantnog Arsenala, koji, gle čuda, nije uputio ni šut u prošlogodišnjem uzvratu osmine finala. Tačka.
Sagna je slabiji od Lahma, Ramosa, Maicona, Alvesa, Richardsa, a rame uz rame sa Ivanovićem.
Rooney je limitiran, al' i kao takav uništi Arsenal. Kako bismo onda etiketirali igrače Arsenala?

[youtube][/youtube]
Uživaj i javi kako su prošle parcijale.

Richards i Ivanovic slabiji od Sagne u defanzivi.Hahahah.Dugo bolji vic nisam cuo.Pa Richards moze tog Sagnu nosit na ledjima i opet da bude bolji defanzivno.Eto ljudi imamo nove prvake prvake premier lige to je Arsenal.Ljudi kako smo culi imaju najboljeg golmana,najboljeg stopera,najboljeg beka,najboljeg DMF,najbolje krilo i najboljeg napadaca.Savjetujem da se prekida hitno Engleska Liga jer ce ova ekipa da izdominira sve.-Paja je napisao/la:Pazi ti molim te Ronaldo i Messi su svijet za sebe, ta dva ultra precijenjena igraca koje kad ne igraju u svojim klubovima zatvaraju nekakav Zahirovic koji jos ne igra na prirodnoj pozicijipa nekakvi defanzivci Kosta Rike, Paragvaja, Bolivije oni su mi nedodirljivi. Al zato oni rasturaju u strasnoj spanskoj Primeri gdje igraju u dvije najbolje ekipe koje su pokupovale najbolje iz te lige i evrope i nemilosrdno trpaju dugovima rasturene ekipe koje su jos vise rasturili uzevsi im igrace, tako je to kad neko povrsno gleda na fudbal, cuj nedodirljivi
![]()

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
slušaj... ja fakat ne volim ronalda, ali suludo je očekivati da svaku utakmicu odigra na nivou, pa ebote nije Suarez-Paja je napisao/la:Pazi ti molim te Ronaldo i Messi su svijet za sebe, ta dva ultra precijenjena igraca koje kad ne igraju u svojim klubovima zatvaraju nekakav Zahirovic koji jos ne igra na prirodnoj pozicijipa nekakvi defanzivci Kosta Rike, Paragvaja, Bolivije oni su mi nedodirljivi. Al zato oni rasturaju u strasnoj spanskoj Primeri gdje igraju u dvije najbolje ekipe koje su pokupovale najbolje iz te lige i evrope i nemilosrdno trpaju dugovima rasturene ekipe koje su jos vise rasturili uzevsi im igrace, tako je to kad neko povrsno gleda na fudbal, cuj nedodirljivi
![]()

ne možeš ti govoriti da messi i ronaldo nisu najbolji na svijetu ako 99% ljudi koji prate fudbal govore suprotno. ispade sad van persie neki majstor za messija (niđe veze s vezom). stavljati u istu rečenicu njega i messija je... pa ne znam ni kako bih to opisao. ako ćeš tako pričati onda možemo reći i za van persieja: "hajde Boga ti, čovjek malo bljesnuo dao 20 golova u zadnjih 20 utakmica, ništa je to. brzo će ga to proći." - eh tako ti pričaš za messija i ronaldo. druže moj, ronaldo je dao 100 golova u 105 utakmica, kada bilo ko od arsenalovih napadača (pa eto i van persie) učini neka se javi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma smijesno je diskutovati na tu temu.
Messi i Ronaldo zabiju zajedno 100+ golova u sezoni a Arsenal ne zabije ni 100
Znam da niti jedan fan Arsenala ne razmislja ovako,ali ovaj @Paja je genijalan lik

Messi i Ronaldo zabiju zajedno 100+ golova u sezoni a Arsenal ne zabije ni 100

Znam da niti jedan fan Arsenala ne razmislja ovako,ali ovaj @Paja je genijalan lik

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro, Venom i 7 gostiju.