RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nem73
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la nem73 » 16 avg 2009, 17:54

samo originalno sine..
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 16 avg 2009, 17:57

joj ovih nultrasa nemaju sta pisati u svom dijelu foruma pa dolaze kod stare ljubavi MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA :!: :!: :!:

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 16 avg 2009, 18:01

Ništa je u Sarajevu bilo šta ih čeka u Banja Luci pa uskoro u Trebinju. Zamislite, namlate igrača Borca i to pet puta gore nego što je u Sarajevu bilo. Pa naravno da će im vratiti. Zatim prošle godine pet kola bez boda i dolazi Leotar u Vrapčiće. Sa svih strana kuknjava daj pustite utakmicu raspadamo se i daj da barem malo optimizma bude u budućnosti, daj da dobijemo nemojte se boriti i mi ćemo vama u Trebinju pustit. Ono čuveno tri za tri. Ljudi ih pustili i ovi ih zajebali. Pa šta da očekuješ za par kola u Trebinju. I tako skoro sa sve i jednim timom sve su pokušali zajebati ili namlatiti fizički u Vrapčićima. Naravno da će im ljudi vratiti sa kamatama. Pa nek plaču i kukaju opet.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 16 avg 2009, 18:10

ko o cemu- **** o postenju..
miki- daj se istursirat- prenapregao si se..
nego-znaci, proslu sezonu ste sve detalje pomno zapisali i upamtili?!

te rekao sam ja jos ranije- samo prva ljubav originalna je!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

zilla hz
Kontakt:

Post Postao/la zilla hz » 16 avg 2009, 18:11

sta se vi ba velezovci ulizujete zelji a kad su vam pravili nerede u mostaru prosle godine ili ste to zaboravili((((((((sad nesto zeljo bolji ovo ono.JOS PROVOCIRATE KAD STE PROLAZILI KROZ GRAD DIZANJEM SREDNJEG PRSTa naviacima hz.
Nemojte dizati tenzije zbog gluposti.A oni i sto su skandirali zrinjskom oni i nisu pravi navijaci sarajeva nego gledaoci.JA sam bio na sjeveru niti jednom nije spomenut zrinjski niti bilo kakva uvreda prema vama.

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 18:17

miki27 je napisao/la:Ništa je u Sarajevu bilo šta ih čeka u Banja Luci pa uskoro u Trebinju. Zamislite, namlate igrača Borca i to pet puta gore nego što je u Sarajevu bilo. Pa naravno da će im vratiti. Zatim prošle godine pet kola bez boda i dolazi Leotar u Vrapčiće. Sa svih strana kuknjava daj pustite utakmicu raspadamo se i daj da barem malo optimizma bude u budućnosti, daj da dobijemo nemojte se boriti i mi ćemo vama u Trebinju pustit. Ono čuveno tri za tri. Ljudi ih pustili i ovi ih zajebali. Pa šta da očekuješ za par kola u Trebinju. I tako skoro sa sve i jednim timom sve su pokušali zajebati ili namlatiti fizički u Vrapčićima. Naravno da će im ljudi vratiti sa kamatama. Pa nek plaču i kukaju opet.

To ti mislis da se mi bojimo gostovanja u Banja Luci, Trebinju il nesto slicno hahahaa
Kad smo mi isli u split, zagreb, beograd i harali yugom vi niste postojali. Zato pssssttttttttt. Pitajte vase idole torcidu kako su redovno dobijali mazu od nas.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 16 avg 2009, 18:23

Koševo-bilo pa prošlo.Okrećemo se Laktašima.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 avg 2009, 18:38

Starm0 je napisao/la: To ti mislis da se mi bojimo gostovanja u Banja Luci, Trebinju il nesto slicno hahahaa
Kad smo mi isli u split, zagreb, beograd i harali yugom vi niste postojali. Zato pssssttttttttt. Pitajte vase idole torcidu kako su redovno dobijali mazu od nas.
:lol: :lol: sta ce oni bola znati o pravim gostovanjima, ta oni su samo navikli na gostovanja u sela poput posusja, citluka, gruda itd :D

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 16 avg 2009, 18:54

Najljepša su unaprijed dogovorena gostovanja. Kao što slijedi susret sa Modričom gdje Velež jednostavno mora dati bodove a svi znaju zašto. Pa zatim susret sa Zvijezdom gdje isto Velež mora dati bodove. Šta ćeš usluga se plaća. O da ne zaboravim, prije nekoliko godina niste vraćali bodove ekipama koje su igrale za vas i borile se da ne ispadnete. Epilog ispadanje iz lige. Ove godine je borba za opstanak a iduće pa pa....

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 16 avg 2009, 18:56

@ANTIPOLITIKA

Eh,sjecas li se ti kad sam ja tebe na pocetku,haman cim je startovala stranica nazvao profastisckim tipom?
Jel se sjecas?Kad sam ti govorio da ovakvim nickom nikoga neces zavarati..da si ti u dusi jedan nacionalista,da si to bio i da ces uvijek i biti.. Zato,postedi nas svojih zlobnih nacionalistickih komentara frajeru"nastroejni"..lijepo ti covjek kaze:NISTE NI POSTOJALI..nastali ste svi znaju kako..na silu...jos DAAVNO ali ne tako davno koliko vi akzete ali nejse..
POSTEDI nas..iz tvojih usta i ispod tvojih prstiju nista dobronamjerno nece izaci zato..razguli!
I PROMJENI napokon taj hebeni nick da neko ne pomisli fakat da si antipolitican...Vi se svakako lizete sa FKS,eto vam ga tamo..

Evo [email protected] dragi istomisljenik sa nekim mahalskim pricama..Koji imbecil samo...pa javna je tajna(a uskoro ce biti i objelodanjeno)da su prve namjestaljke bile proizvod klubova sa Hrvatskim predznakom kroz svoje kladionice gdje se prao novac iz Hrvatske..Prljavi novac..a Zrinjevci ce tek tada da skiknu..samo malo..sve ce doci na svoje..Derby,Premier,Milenium i ostale..sve "hrvatske"kladionice..i one tekme Zrinjski-Siroki i setanja po terenu..Kada su Ultrasi htjeli uci u teren i napraviti belaj..jer su svi vidjeli kako se to"posteno igralo":mi vama prvenstvo,vii nama KUP ..a dogodine cemo obratno..i oba kluba u Evropu svake godine..Velez nekoga lose docekivao?Velez samo VRATI svakoj gamadi koja se udostoji dici ruku na njega..a akoliko znam Zrinjevci osakatise DIJETE prosli put ..sram da vas bude....MUKA MI JE OD VAS ...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 19:00

steve-o je napisao/la:
Starm0 je napisao/la: To ti mislis da se mi bojimo gostovanja u Banja Luci, Trebinju il nesto slicno hahahaa
:lol: :lol: sta ce oni bola znati o pravim gostovanjima, ta oni su samo navikli na gostovanja u sela poput posusja, citluka, gruda itd :D
I to je izlet za njih. Neznam jesi ti iz mostara, znas li ti kakvi su to likovi. Biju se izmedu sebe zbog dinama i hajduka. to ti sve govori o njima. Likovi su na teskim drogama, raspadaju se :s

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 16 avg 2009, 19:03

Lani se kupovao opstanak pod svaku cijenu i slijedi u idućim utakmicama vraćanje dugova. Leotar lani došao sa juniorima u Vrapčiće eto ljudi samo se pojavili. Pet dana je trajala kuknjava od strane uprave veleža pustite nemojte se boriti i td. I zajebali ste ih. Onih zadnjih deset minuta u Trebinju je ništa kako su sada ljudi spremni za vas. Nebi vam bio u koži rado. A još morate izgubiti i od Zvijezde i Modriče nebitno gdje kući ili na strani. Jednom ste ispali zbog laganja i neću da prognoziram ali zna se...

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 19:07

miki27 je napisao/la:Najljepša su unaprijed dogovorena gostovanja. Kao što slijedi susret sa Modričom gdje Velež jednostavno mora dati bodove a svi znaju zašto. Pa zatim susret sa Zvijezdom gdje isto Velež mora dati bodove. Šta ćeš usluga se plaća. O da ne zaboravim, prije nekoliko godina niste vraćali bodove ekipama koje su igrale za vas i borile se da ne ispadnete. Epilog ispadanje iz lige. Ove godine je borba za opstanak a iduće pa pa....

BOLI STARA LJUBAV Dodji ti potajno sada protiv laktasa, mozes i s nama iza gola :D :D :D :D :D :D
Kad vidimo koliko si privrzen za temu moramo ti dopustiti ponovno pracenje voljenog kluba.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 16 avg 2009, 19:07

miki27 je napisao/la:Lani se kupovao opstanak pod svaku cijenu i slijedi u idućim utakmicama vraćanje dugova. Leotar lani došao sa juniorima u Vrapčiće eto ljudi samo se pojavili. Pet dana je trajala kuknjava od strane uprave veleža pustite nemojte se boriti i td. I zajebali ste ih. Onih zadnjih deset minuta u Trebinju je ništa kako su sada ljudi spremni za vas. Nebi vam bio u koži rado. A još morate izgubiti i od Zvijezde i Modriče nebitno gdje kući ili na strani. Jednom ste ispali zbog laganja i neću da prognoziram ali zna se...
Bolan ne budi dosadan.Evo da je neko drugi našao pametovati pa hajde već oni koji su i počeli s namještanjem i koji na osnovu toga imaju dvije titule pričaju o tome.Hajde bola' lagano zaobiđi ovu temu !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 16 avg 2009, 19:14

miki27 je napisao/la:Lani se kupovao opstanak pod svaku cijenu i slijedi u idućim utakmicama vraćanje dugova. Leotar lani došao sa juniorima u Vrapčiće eto ljudi samo se pojavili. Pet dana je trajala kuknjava od strane uprave veleža pustite nemojte se boriti i td. I zajebali ste ih. Onih zadnjih deset minuta u Trebinju je ništa kako su sada ljudi spremni za vas. Nebi vam bio u koži rado. A još morate izgubiti i od Zvijezde i Modriče nebitno gdje kući ili na strani. Jednom ste ispali zbog laganja i neću da prognoziram ali zna se...
nisi vise smjesan..postaje jasno da se radi o bolesti bolesniku jedan...idi lijeci se...ja shvatam da tebe SRCE I DUSA vuku na temu VELEZ ..na sam pomen Velez-a tebi srce zaigra ali...deklarisi se napokon..nemoj po onoj piskicu-kakicu...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 avg 2009, 19:14

sta se bola s nultrasima raspravljate , neka idu na forum dudelange-a pa nek se tamo raspravljaju !!! :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Ado01
Kontakt:

Post Postao/la Ado01 » 16 avg 2009, 19:22

edinko,stvarno smo se prepali i jako nam je žao što smo vas razočarali,poručujem ti,kao i ostalim tvojim istomišljenicima,vidimo se na proljeće u mostaru,naravno,bit će tu i Muhamed Džakmić.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 16 avg 2009, 19:25

edinko je napisao/la:@ANTIPOLITIKA

Eh,sjecas li se ti kad sam ja tebe na pocetku,haman cim je startovala stranica nazvao profastisckim tipom?
Jel se sjecas?Kad sam ti govorio da ovakvim nickom nikoga neces zavarati..da si ti u dusi jedan nacionalista,da si to bio i da ces uvijek i biti.. Zato,postedi nas svojih zlobnih nacionalistickih komentara frajeru"nastroejni"..lijepo ti covjek kaze:NISTE NI POSTOJALI..nastali ste svi znaju kako..na silu...jos DAAVNO ali ne tako davno koliko vi akzete ali nejse..
POSTEDI nas..iz tvojih usta i ispod tvojih prstiju nista dobronamjerno nece izaci zato..razguli!
I PROMJENI napokon taj hebeni nick da neko ne pomisli fakat da si antipolitican...Vi se svakako lizete sa FKS,eto vam ga tamo..

Evo [email protected] dragi istomisljenik sa nekim mahalskim pricama..Koji imbecil samo...pa javna je tajna(a uskoro ce biti i objelodanjeno)da su prve namjestaljke bile proizvod klubova sa Hrvatskim predznakom kroz svoje kladionice gdje se prao novac iz Hrvatske..Prljavi novac..a Zrinjevci ce tek tada da skiknu..samo malo..sve ce doci na svoje..Derby,Premier,Milenium i ostale..sve "hrvatske"kladionice..i one tekme Zrinjski-Siroki i setanja po terenu..Kada su Ultrasi htjeli uci u teren i napraviti belaj..jer su svi vidjeli kako se to"posteno igralo":mi vama prvenstvo,vii nama KUP ..a dogodine cemo obratno..i oba kluba u Evropu svake godine..Velez nekoga lose docekivao?Velez samo VRATI svakoj gamadi koja se udostoji dici ruku na njega..a akoliko znam Zrinjevci osakatise DIJETE prosli put ..sram da vas bude....MUKA MI JE OD VAS ...
MUKA JE I NAMA OD TEBE vjeruj mi nađi mi i jedan moj post u kojem ja koristim fasisticke izraze osim ako u njih ne spada i gotoprimstvo velezove uprave,ne znam mozda si ti upuceniji,izrazio sam svoje misljenje i to je to,a velezu sve najbolje u vracanju na stare staze slave a bolisnicima koji citaju postove između redova kao sto si ti treba zabranit pristup forumu.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 avg 2009, 19:27

Starm0 je napisao/la: I to je izlet za njih. Neznam jesi ti iz mostara, znas li ti kakvi su to likovi. Biju se izmedu sebe zbog dinama i hajduka. to ti sve govori o njima. Likovi su na teskim drogama, raspadaju se :s
jesam iz mostara, zna se dobro koji su to jadni likovi, dovoljno je se prosetati pored ultras pub-a njihovog i vidjeti koji su to garibi

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 16 avg 2009, 19:37

Za RA

OD SINOC VAS MRZE SVE HORDE. NEMA VISE PRIJATELJSTVA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.