[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mora biti pozitivnih komentara, pa neće svaki biti tipa "gubimo", "osramotit' ćemo se" i sl.bordo_Sarajevo je napisao/la:Povisoko vec letimo, ne mirise mi na dobro..
Iz cega si ti to zakljuciobordo_Sarajevo je napisao/la:Povisoko vec letimo, ne mirise mi na dobro..
Vala isto i kod mene osim tog sa tom halom.maxuz baxuz je napisao/la:Ja neznam kakva je situacija kod vas, raja, ali mene ni upola nefata nervoza k'o pred Zenicu. Majke mi moje u petak kad god bi pomislio na utakmicu mor'o sam ici u halu! A sad nista. OK, nije bas nista, ali sam puno smireniji. Neznam sto. Valjda imam povjerenja u nase momke.
Meni samo smeta ovo poređenje s Francuskom, tipa "ako odigramo ko protiv Francuske", to je glupost. Treba igrati drugačije, učinkovito ko protiv Francuza, ali igra dručajija bi trebala biti, jer ovo nisu Francuzi i Portugalci nisu iste ekipe, mene je strah izgubljene lopte na sredini i samim tim kontre Portugalaca, u zenici nije im to islo zbog terena lopta je bila spora, ali sada će to biti ****.bordo_Sarajevo je napisao/la:Povisoko vec letimo, ne mirise mi na dobro..
thisKonzerva je napisao/la:nakon dugo godina pracenja repke naucio sam jednu stvar, a to je nemoj se previse nadati, ocekuj poraz, manje ce boliti ako se zaista desi, a ako bi bila pobjeda ili prolazak, uzitak je onda veci jer nisi ocekivao, nego kad si se nadao prolazu i pobjedi.
najgore je kad si siguran u prolaz pa onda samar od 2:0 ili 3:0 kao u rumuniji ako se sjecate.
Boli ljude stvar za Marjanom i njegovim prenosu utakmiceNevermind je napisao/la:Pa zar stvarno niko nije snimao utakmicu sto je Marjan prenosio preko radija sad u petak. Trazio sam po Youtubu ali nema ama bas nista.
Ko je siguran u prolazKonzerva je napisao/la:nakon dugo godina pracenja repke naucio sam jednu stvar, a to je nemoj se previse nadati, ocekuj poraz, manje ce boliti ako se zaista desi, a ako bi bila pobjeda ili prolazak, uzitak je onda veci jer nisi ocekivao, nego kad si se nadao prolazu i pobjedi.
najgore je kad si siguran u prolaz pa onda samar od 2:0 ili 3:0 kao u rumuniji ako se sjecate.
Pa nije baš sad obrnuto. Mi smo sad kompletni koliko znam. Jedino Mujdža fali.harishp je napisao/la:Ko je siguran u prolazKonzerva je napisao/la:nakon dugo godina pracenja repke naucio sam jednu stvar, a to je nemoj se previse nadati, ocekuj poraz, manje ce boliti ako se zaista desi, a ako bi bila pobjeda ili prolazak, uzitak je onda veci jer nisi ocekivao, nego kad si se nadao prolazu i pobjedi.
najgore je kad si siguran u prolaz pa onda samar od 2:0 ili 3:0 kao u rumuniji ako se sjecate.![]()
![]()
Sto se tice Francuza i portugalaca tu je razlika drasticna.Portugalci kompletni Francuzi bili desetkovani dok je stanje kod nas obrnuto.
Samo sto Uefa ima isto glediste na obje ekipe, tj. obje su pozeljnije na prvenstvu od BiH.harishp je napisao/la: Sto se tice Francuza i portugalaca tu je razlika drasticna.Portugalci kompletni Francuzi bili desetkovani dok je stanje kod nas obrnuto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.