Druga Liga - grupa Jug

Grdan
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Grdan » 13 nov 2011, 16:34

Brotnjo dao gol 2-3 min prije kraja i u toj akciji se golman ozljedio i bila je stanka oko 8-9 min i cim se nastavilo odmah je kraj sviran za pola minute .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 13 nov 2011, 16:37

Kevin je napisao/la:Grude- Brotnjo 2:1

ako je Brotnjo za 1.mjesto ja sam Elvis Presley..

poz iz Gruda
Ajde ne pricaj gluposti,kako imas obraza ista pisati nakon onoga sto je danas bilo u Grudama,od samog pocetka,dolaska na stadion padale su prijetnje od vasih igraca kako ce se krvi napit,kako ce nas ubit ko stoku i slicno,onda imali ste danas 14 igraca a mi samo 11 i zbog tog ovaj rezlutat smatram uspjehom,jer ona stoka od pavica,ne zasluzuje da mu ime pisem velikim slovom,ono sto je on radio citavu utakmicu je jadno,od 1. minute se vidilo zasto je on tu postavljen,i znalo se da je zavrsen da povali Brotnjo,cisto domacinsko sudjenje,a to ne bi bilo nista strasno da je domacin bio korektan,ali onakve seljake jos nisam vidio u svom zivotu,samo udaraju a ono djubre od covjeka ih stiti i podrzava, 2. gol nakon velike greske nase obrane (nista cudno) jedan igrac Gruda ide sam na gol i stize ga Badalic i izbije loptu a ovaj ga rukama baci na pod, i naravno djubre ne svira faul nego pusta igru i lopta se odbije nekom igracu koji postigne gol za 2:1, onda sljedece 20-ak min prije kraja Vasilj krade loptu stoperu Gruda koji se kliznuo i Vasilj ide sam na gol da bi ga ovaj s poda nogom podapeo i naravno sudac umjesto crvenog kartona koji je cist kao suza, daje samo zuti karton i igra se nastavlja, onda prekid za Brotnjo,cim se lopta centrirala izgledalo je opasno a ovaj da se ne bi nesto izmaklo kontroli dize zastavicu da bi sprijecio eventualni pogotak ako bi slucajno doslo do njega i na kraju crveni karton Šarcu (opravdan, ali nije bez razloga momak podivljao) i kada se ocekivao kraj i pobjeda Gruda jedna duga lopta i Vasilj sjajno istrcava i zabija 1 na 1 za 2:2, i u toj akciji golman se ozljedi i prekid je trajao nekih 5-6 minuta, mozda malo manje, a djubre umjesto da produzi sve skupa 10 minuta posto je bilo previse prekida i 6 zamjena i svega, svira kraj u tocno 90. minuti, kada se i nastavila igra nakon gola Brotnja, jer je na gol Gruda stao igrac ... Sve u svemu, Grude su imale vise prilika, daleko od toga, 2-3 zicera u 1. pol, ali mi to nista ne znaci jer su imali sudacki vjetar u ledja, grubu igru njihovu koju je pustao, danas ovdje ne bi pobjedio niti jedan prvoligas sa ovakvim pristupom domacina i sudaca, pa tako nismo ni mi mogli pobjediti niti uopce odigrati nesto,jos smo nastupali oslabljeni, jer ono sto se danas desilo u reziji suca je trebalo vidjeti, ovako se ne moze docarati ...Uglavnom bruka i sramota!!!

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 13 nov 2011, 16:45

Kevin je napisao/la:
Grdan je napisao/la:2:2 Stanislav Vasilj,87. minuta :D .
iz sumnjive situacije, mislim da je zaleđe bilo, neka polukontra Brotnja..

ali brate idete na 1.mjesto, a silujete bod protiv Gruda :roll:

nije vam to neki bod za veselja :)
Niti je bila polukontra niti je bilo zaledje, nego bezopasna duga lopta kakvih je bilo 500 samo je ova prosla i covjek je zabio cist gol, i bod je i vise nego za veselja jer ono sto su igraci dozivili danas je sramota, bolje su ih u Jablanici docekali...

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 13 nov 2011, 16:57

grudani docete i vi u citluk onda cete dobit degenek ko nikad u zivotu i od igraca brotnja i od navijaca
1950 <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 13 nov 2011, 17:09

HNKBrotnjo je napisao/la:

poz iz Gruda
Ajde ne pricaj gluposti,kako imas obraza ista pisati nakon onoga sto je danas bilo u Grudama,od samog pocetka,dolaska na stadion padale su prijetnje od vasih igraca kako ce se krvi napit,kako ce nas ubit ko stoku i slicno,onda imali ste danas 14 igraca a mi samo 11 i zbog tog ovaj rezlutat smatram uspjehom,jer ona stoka od pavica,ne zasluzuje da mu ime pisem velikim slovom,ono sto je on radio citavu utakmicu je jadno,od 1. minute se vidilo zasto je on tu postavljen,i znalo se da je zavrsen da povali Brotnjo,cisto domacinsko sudjenje,a to ne bi bilo nista strasno da je domacin bio korektan,ali onakve seljake jos nisam vidio u svom zivotu,samo udaraju a ono djubre od covjeka ih stiti i podrzava, 2. gol nakon velike greske nase obrane (nista cudno) jedan igrac Gruda ide sam na gol i stize ga Badalic i izbije loptu a ovaj ga rukama baci na pod, i naravno djubre ne svira faul nego pusta igru i lopta se odbije nekom igracu koji postigne gol za 2:1, onda sljedece 20-ak min prije kraja Vasilj krade loptu stoperu Gruda koji se kliznuo i Vasilj ide sam na gol da bi ga ovaj s poda nogom podapeo i naravno sudac umjesto crvenog kartona koji je cist kao suza, daje samo zuti karton i igra se nastavlja, onda prekid za Brotnjo,cim se lopta centrirala izgledalo je opasno a ovaj da se ne bi nesto izmaklo kontroli dize zastavicu da bi sprijecio eventualni pogotak ako bi slucajno doslo do njega i na kraju crveni karton Šarcu (opravdan, ali nije bez razloga momak podivljao) i kada se ocekivao kraj i pobjeda Gruda jedna duga lopta i Vasilj sjajno istrcava i zabija 1 na 1 za 2:2, i u toj akciji golman se ozljedi i prekid je trajao nekih 5-6 minuta, mozda malo manje, a djubre umjesto da produzi sve skupa 10 minuta posto je bilo previse prekida i 6 zamjena i svega, svira kraj u tocno 90. minuti, kada se i nastavila igra nakon gola Brotnja, jer je na gol Gruda stao igrac ... Sve u svemu, Grude su imale vise prilika, daleko od toga, 2-3 zicera u 1. pol, ali mi to nista ne znaci jer su imali sudacki vjetar u ledja, grubu igru njihovu koju je pustao, danas ovdje ne bi pobjedio niti jedan prvoligas sa ovakvim pristupom domacina i sudaca, pa tako nismo ni mi mogli pobjediti niti uopce odigrati nesto,jos smo nastupali oslabljeni, jer ono sto se danas desilo u reziji suca je trebalo vidjeti, ovako se ne moze docarati ...Uglavnom bruka i sramota!!!
nemoj se čudit, ako se takve stvari nastave - biće vam tako da nećete nikog u gostima pobjedit (pavić, podrum i co.) ;)

primjer od prije 2 godine: Blato - Sloga 3:0 u prvih 20 minuta, 2 crvena, 2 penala, centra nismo prešli, na poluvremenu suci (podrum hlavni) i delegat nestali, a mi otišli kući, ne sjećam se kakva je kazna bila. zadnje kolo te sezone nisu došli igrat u uskoplje i kasnije se rasformirali. lijepa nogometna priča ;)
Sloga Uskoplje

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 nov 2011, 17:47

Na Kupresu ljubušaci udarali suca,i to više njih.Ljubuski odnosno Sloga i njezini igrači svaki dan dokazuju koliko su primitivni!!!U Grudama imam inf. da je gorilo al da je bila tolika krađa nitko nista ne govori.Turbina postala bezobrazna ekipa,to im ne ide na čast,al mozda ljudi kontaju kako oni prema nama tako i mi prema njima,iako ti u Livnu nitko a nece reci ili te slucajno udariti!!!

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 13 nov 2011, 18:27

Kevin je napisao/la:
elche101 je napisao/la:Gledao sam i jedne i druge i u toj utakmici Brotnjo nema nikakve šanse.Grude po igračima jedna od boljih momcadi,i mislim i da ce zavrsiti među prve tri!!!
Brotnjo mozda nema sanse zato sto se igra u Grudama koje su domacinska ekipa, a da se igra u Citluku ne bi se uopce razmisljalo ni o cemu osim laganoj pobjedi domacina, a moja prognoza Gruda na kraju je od 5. do 7. mjesta, ipak ima boljih ekipa koje su u prednosti (Troglav, Igman, Sloga, Tomislav, Turbina, tako da tesko mogu ispred njih).
ako si pod ovim mislio na suđenje ili tako nešto onda očito nisi bio u Grudama ove sezone. Čuo sam da kod njih nema pritiska jer i nemaju ambicija, ranije. Ove sezone sam bio na 95% utakmica, niti na jednoj nisam vidio neko navlačenje domaćinu preočito ili tako nešto, čisto lagano domaćinski..
Mislis li i poslije danasnje utakmice ovo????

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 13 nov 2011, 20:10

Savez u funkciji Troglava,danas dokazano ;) .Prvo im dali 3 boda,pa sad počeli davati suce iz Livna da sude Brotnju ;) .Vidjet ćemo tko je jači Brotnjo ili Troglav i savez :D .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 nov 2011, 00:40

poz iz Gruda
skini mi se s vrat bolan dosadan si..

vi ste najpoštenija i najbolja ekipa u ligi jel tako bolje?

boli me kita i za grude i za brotnjo i za troglav i za klis i za kamesnicu ne bi da je premiership
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 14 nov 2011, 07:38

Tabela

1. Troglav 14 11 1 2 47:11 34
2. Brotnjo 14 10 2 2 33:13 32
3. Tomislav 14 10 2 2 27:9 32
4. Igman 14 9 2 3 36:14 29
5. Sloga (GV/Us) 14 8 2 4 19:11 26
6. Grude 14 7 2 5 23:13 23
7. Stolac 14 7 1 6 17:20 22
8. Turbina 13 6 3 4 26:13 21
9. Sloga (Lj) 13 5 1 7 20:37 16
10. Bigeste 14 5 1 8 15:28 16
11. Kupres 13 4 3 6 16:23 15
12. Kamešnica 14 4 2 8 15:27 14
13. Višići 13 4 2 7 15:18 14
14. Posušje 14 3 1 10 15:31 10
15. Lokomotiva 14 3 1 10 10:29 10
16. Klis 14 1 0 13 5:38 3

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... -u-kupresu" onclick="window.open(this.href);return false;

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 14 nov 2011, 13:25

dode ovi iz gruda u citluk pa ce dobit degenek ko nikad u zivotu jer su majmuni :D
1950 <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 14 nov 2011, 14:00

Prekinuta utakmica 13. kola Višići – Turbina registrira se službenim rezultato 3:0 (par forfe) za HNK Višiće.

slika

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 14 nov 2011, 14:18

5 registriranih utakmica :D .Koja je sljedeća :lol: :D ;) ?

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 14 nov 2011, 14:31

Grdan je napisao/la:5 registriranih utakmica :D .Koja je sljedeća :lol: :D ;) ?
Nasa neka nije sigurno!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 nov 2011, 14:52

Zna se koja je.

Uostalom, ovo je posljedica nebrige Saveza oko ovog natjecanja. Da se mene pita, drugi prijestup (bilo to manipuliranje godinama, krivotvorenje iskaznice, napad na službenu osobu) bi označio oduzimanje jako velikog broja bodova, treći isključenje iz lige, da se u tom klubu više nikad ne usude reći a protiv suca ili prkositi pravilima.
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 14 nov 2011, 15:01

Troglavu još nisu dodani bodovi za Kupres,tako da će sada imati 5 bodova više od drugoga,a ako se nastavi ovako ova liga neće ni završiti.Trebalo bi malo loptu spustiti na zemlju i poći igrati svako za sebe,a suci da pred sobom imaju dvije boje i ništa drugo jer bilo je ove godine suđenje jako dobro i moglo se pobjediti na strani što je normalno,a što dalje idemo sve više izmiče kontroli kompletno sve.Turbina me jako razočarala ne toliko igrom koliko ponašanjem od onog kapetana koji je svaku odluku suca prokomentirao pa do odnosa prema svom treneru kojeg ne uvažavaju ama baš nimalo.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 nov 2011, 15:03

Da, i za to se slažem. Suđenje skoro pa perfektno, a reakcija na svaku sučevu odluku neprimjerena.
Hayley <3

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 14 nov 2011, 15:04

Nasa neka nije sigurno!
vrijeme je da i nasa uprava pocne kupovati utakmice kad svi igraju pickarski igrat cemo i mi a ,vi iz troglava zapamtite da morate u citluk doci igrati zato ne mojte se veseliti prerano
1950 <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 nov 2011, 15:06

U Troglavu su svjesni da moraju i u Čitluk i u Jablanicu i u Tomislavgrad, da doma imaju Igman i Slogu, i ne vesele se ničemu. Veselit će se u svibnju.
Hayley <3

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 nov 2011, 15:14

torcida medugorje je napisao/la:
Nasa neka nije sigurno!
vrijeme je da i nasa uprava pocne kupovati utakmice kad svi igraju pickarski igrat cemo i mi a ,vi iz troglava zapamtite da morate u citluk doci igrati zato ne mojte se veseliti prerano
igrali ste i vi **** u Grudama, odnosno vaši igrači ;)

pitajte jude iz Uprave kakva su im mišljenja po pojedinom vašim igračima, pogotovo ovim na posudbi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.