Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 14:55

Saurman je napisao/la:Lakše malo sa hvalospjevima na račun Sušića , prvu veliku šansu je propustio već u grupi kad smo mogli osigurati prvo mjesto da nije bilo kikseva protiv Albanije i Rumunije , druga šansa se ukazala protiv Francuske i tu smo izvukli deblji kraj e sad je na redu i treća šansa zvana Portugal.
Idi prati Svabe ili makar Ukrajnce a nas pusti da budemo i sa kiksevima zadovoljni.
Koja si ti rak rana za ovaj forum :evil: :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 nov 2011, 14:59

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Lakše malo sa hvalospjevima na račun Sušića , prvu veliku šansu je propustio već u grupi kad smo mogli osigurati prvo mjesto da nije bilo kikseva protiv Albanije i Rumunije , druga šansa se ukazala protiv Francuske i tu smo izvukli deblji kraj e sad je na redu i treća šansa zvana Portugal.
Idi prati Svabe ili makar Ukrajnce a nas pusti da budemo i sa kiksevima zadovoljni.

interesantan, redovno zadje od teme do teme i popljuje sve nase igrace :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 15:00

nick je napisao/la:
harishp je napisao/la:

interesantan, redovno zadje od teme do teme i popljuje sve nase igrace :mrgreen:
Drago Rus :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 nov 2011, 15:03

O kakvim kiksevima pricas. Protiv Francuza odigrali jednu od najboljih utakmica. Jos ce se dugo pricati o toj utakmici. Daleko od toga da je to kiks.
Ma ustvari sta ja pricam. Odigrati 1:1 u gostima protiv Francuske i pricati o kiksu mogu samo Bosanci. Licemjer na kvadrat!
#divovi

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 nov 2011, 15:03

Bas ima slucajeva na ovom forumu, mi korak do Eura a neko opet ne zadovoljan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 14 nov 2011, 16:15

Saurman je napisao/la:Lakše malo sa hvalospjevima na račun Sušića
I ja se slažem da nema nekog posebnog osnova za hvalospjeve, barem ih ja ne vidim, doduše prezadovoljan sam igrom i zalaganjem i Sušićevim vodstvom reprezentacije od kad je došao na kormilo, zatim zadnjih 7 utakmica bez primljenog gola iz igre...te stvaranjem jednog stabilnog duha i fizionomije bez obzira na dostupne igrače...

E sad da li je to rezultat Sušićevog znanja i mudrosti, ili mu se posrećilo?? ili tu ima i jednog i drugog?-možda je to najbliže istini...

teško da bilo ko sa ovog foruma, a možda i od stručnjaka to može tačno i precizno reći...

Uglavnom, kad je gubio utakmice nisam ga okrivljavao, niti sam mu zamjerao što nema iskustva.... kao što ga sad ne slavim kad mu dobro ide...ali eto onako simpatičan je lik, naizgled zna šta radi i želim mu puno sreće i uspjeha... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 nov 2011, 16:24

Admir_Sa je napisao/la:
recimo da se sad plasiramo na ep, u grupi za sp 2014 svaki izgubljeni bod bi bio neuspjeh i sve osim 10 pobjeda bi bilo ravno katastrofi

cuj kiksevi u albaniji i rumuniji :roll: pa nismo spanija u pm
Trebaš biti Španija pa da pobjediš Albaniju :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 16:28

Saurman je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
recimo da se sad plasiramo na ep, u grupi za sp 2014 svaki izgubljeni bod bi bio neuspjeh i sve osim 10 pobjeda bi bilo ravno katastrofi

cuj kiksevi u albaniji i rumuniji :roll: pa nismo spanija u pm
Trebaš biti Španija pa da pobjediš Albaniju :roll:
Nije ih ni Portugalija dobila u po Lisabona a poderali su tu istu Spaniju.
Sta's sad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 nov 2011, 16:30

moustapha je napisao/la:
O kakvim kiksevima pricas. Protiv Francuza odigrali jednu od najboljih utakmica. Jos ce se dugo pricati o toj utakmici. Daleko od toga da je to kiks.
Ma ustvari sta ja pricam. Odigrati 1:1 u gostima protiv Francuske i pricati o kiksu mogu samo Bosanci. Licemjer na kvadrat!
Kako nije kiks kad smo do 78 već bili na Euru sa kojeg nas je vratio Spahić svojim stupidnim potezom.
Odigrali 1:1 sa Francuskom i sad bi trebali kao slaviti , remi nam ništa nije donio zato sad igramo sa Portugalom...prema tome ne lupaj.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 nov 2011, 16:34

ti si saurman poremecen lik al' fakat jarane.. :? ja u zivotu nisam vidio negativnijeg lika od tebe.. pa tebi nikad nista ne valja.. sta ti hoces, da mi 9 utakmica u grupi pobjedimo ? ... pa jesmo li spanija mozda ili holandija mozda ? :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 nov 2011, 16:37

@Scofiled samo nastavi vrijeđati.

Ne nismo Holandija ili Španija mi smo Brazil jer takav se utisak stvori kod našeg euforičnog naroda nakon pobjede.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 nov 2011, 16:41

Saurman je napisao/la:@Scofiled samo nastavi vrijeđati.

Ne nismo Holandija ili Španija mi smo Brazil jer takav se utisak stvori kod našeg euforičnog naroda nakon pobjede.
nije ti nista pogrdno rekao
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 nov 2011, 16:47

A da ga stavite na ignore? :?

Svima je jasno da @Saurmanu ne možete dokazati neke stvari, tako da je bolje iskoristiti opciju i ubaciti ga među gnjavatore, negoli ubjeđivati se s njim 20 dana. On ne vidi napredak u igri naše repke i to je to. Odnosno, ne želi da ga vidi.

Isti slučaj bi bio da je Pape, igrom slučaja, pogrešno postavio taktiku u dosadašnjim utakmicama. Tada bi isti bio izložen kritikama, a @Harishp bi ga branio i govorio protiv Begovića, Jahića, Medunjanina, a ne bi grešku pripisao Papetu. Dakle, na ovoj temi vidimo dvije klasične suprotnosti. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 nov 2011, 16:49

Monolog je napisao/la:A da ga stavite na ignore? :?

Svima je jasno da @Saurmanu ne možete dokazati neke stvari, tako da je bolje iskoristiti opciju i ubaciti ga među gnjavatore, negoli ubjeđivati se s njim 20 dana. On ne vidi napredak u igri naše repke i to je to. Odnosno, ne želi da ga vidi.

Isti slučaj bi bio da je Pape, igrom slučaja, pogrešno postavio taktiku u dosadašnjim utakmicama. Tada bi isti bio izložen kritikama, a @Harishp bi ga branio i govorio protiv Begovića, Jahića, Medunjanina, a ne bi grešku pripisao Papetu. Dakle, na ovoj temi vidimo dvije klasične suprotnosti. :mrgreen:
frajer stvarno navalio na Medu, sto jest' jest' :shock: mozda mu je curu "maznuo" :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 nov 2011, 16:55

@Monolog ja nisam rekao da nema napredka u repki ima tu određenog pomaka u igri ništa specijalno , rekao sam da smo imali kikseva gdje ih nije smijelo biti i to je činjenica.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 16:56

Monolog je napisao/la:A da ga stavite na ignore? :?

Na tvoju zalost taktika bolje izgleda nego sto bi tvoja malenkost kontala.
Drugo slabo citas u stvari slabo konats,Begovicu,Mudonji nikada nije spocitavano greskama u igri jer ih vecinom prave svi.Vec je to drugi par obuce koje si ti zamijenio.
Sto se tice Jahica taj igrac je mozda drazi meni skoro nego tebi,i nikome nije gore palo povrede i relativan pad za onih godinu dana.Cak je ispadao i proslu tekmu,pa sta,to su greske kako rekoh koje se desavaju igracima.
Jako mi je zao sto se trenutno nemozes hinjski izivljavati na takticke greske vlasnika teme,hudnik. :mrgreen:
@Lilium maznuo je po obrazu i pozivu BIH repke prvi put kad je odbio sa zeljom da zaigra za narandju.Ali zelje su jedno a mogucnost drugo.Samo sto poneki imaju kratko pamcenje.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 nov 2011, 16:59, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 nov 2011, 16:58

sta sam vam rekao :roll:
15.10 - 15.06 ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 nov 2011, 17:01

U ovoj grupi su svi kiksali. Počnimo od toga. Francuska je kontra Bjelorusije osvojila svega 1 bod. :mrgreen: Dakle 5 manje negoli je planirano. Mi smo, eto, kiksali kontra Albanaca. To je -2 boda za nas. :mrgreen:

U ovim kvalifikacijama smo imali 2 katastrofalne utakmice. Prva je bila na Koševu kontra Francuske (dobro smo i prošli), druga u gostima protiv Rumunije (također). Ostalo smo sve dobro i pametno odigrali (Albanija je na povuci-potegni).

Pape je iskristalizirao postavu, sada se sve zna, igra ima glavu i rep, a o jačini odbrane (potpomognute veznim redom) je nepotrebno govoriti. Samo 1 primljen gol u posljednjih 7 utakmica. :o

Ja sam bio među prvima kada je trebalo kritikovati rad Papeta. Ne nazvah ga nikad pogrdnim imenima, ne usporedih ga sa domaćim životinjama, al' mi pojedine stvari nisu bile jasne (slučaj Begović/Hasagić, izjave u javnosti, postavka igre kontra Francuza, katastrofalna igra protiv Naftaša i remi 1:1, pa lutanje u Švedskoj). No, sve to je popravljeno (popravio je Pape), tako da mu sada ne'am šta prigovoriti. Mogu mu samo skinuti kapu, a vjerujem da ću to i učiniti sutra nakon meča u Portugalu. ;)

@harishp,
Nemoj, života ti. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 nov 2011, 17:03

Saurman je napisao/la: Kako nije kiks kad smo do 78 već bili na Euru sa kojeg nas je vratio Spahić svojim stupidnim potezom.
Odigrali 1:1 sa Francuskom i sad bi trebali kao slaviti , remi nam ništa nije donio zato sad igramo sa Portugalom...prema tome ne lupaj.
To bi mogo biti kiks samo da se nasa drzava zove Spanija ili Njemacka. Kada BiH realno nadigra jednu Francusku u Parizu, kojoj su sudije maksimalno naklonjene to je defakto uspjeh. Ne kazem da trebamo slaviti. Baraz bi igrali i da smo izgubili 5:0.
Moras shvatiti realne domete nase reprezentacije. Vjerujem da je nas domet, uz malo sportske srece EP, ali sta mozemo kad nam baraz nije naklonjen 2. put za redom. Cak iako se ne plasiramo na EP, ove kvalifikacije se mogu nazvati uspjesnim, isto kao i prosle koje je vodio Ciro.

Za ovo lupanje ne znam sta bih ti odgovorio. Sagledaj ponovo, ali realnije ove postove i uvjeri se koje blize lupanju. ;)
#divovi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 17:04

Da je bio drugi selektor nebi ti@Monolog vise vidio ni Begovica,ni Misimovica itd do kraja ''stolovanja''tog selektora.
Cak bi bilo pitanje i za Papca,da li bi ovaj promijenio misljenje.
Eto bas hocu :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.