BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 nov 2011, 12:37

Elegant je napisao/la:Ti bi trebao da znas da je Portugal u problemima kao i Grcka, ogromni dugovi a para nema - pa narodu nije bas do fudbala. Ni kod nas nije nista bolje, ali mi se ipak necemu nadamo.
Pa u istom smo sranju, još su im i karte 10 € :lol:
Čelik Zenica 1945

Nevermind
Kontakt:

Post Postao/la Nevermind » 14 nov 2011, 12:44

Imal li kakvih slika nasih navijaca iz Portugala? Dajte malo informacija koliko ce nas biti dole.

Nevermind
Kontakt:

Post Postao/la Nevermind » 14 nov 2011, 12:51

Ima li se igdje poslusati radio snimak utakmice Bih-Portugal sa Marjanom (Radio stari grad)???

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 14 nov 2011, 12:54

Stivi_Dzi je napisao/la:slika

:lol: :lol:

cool crtez.
G BUSSA BUSS

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 14 nov 2011, 13:08

izgleda nece nas bit puno cim se niko ne javlja ma da nem veze bitno je da sutra vecer mi odigramo ko u parizu samo rezultat nek bude 1- 2 i odosmo na epppppppppppp

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 14 nov 2011, 13:19

Nevermind je napisao/la:Imal li kakvih slika nasih navijaca iz Portugala? Dajte malo informacija koliko ce nas biti dole.
oko 10.000 8-)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2011, 13:21

ovaj tekst me je pravo dirnuo !

http://www.****/sport/tvoj-rodeni-gr ... ju-sa-nama" onclick="window.open(this.href);return false;
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2011, 13:25

Koga zelite u grupi na EP? Ovo sutra je samo formalnost. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 14 nov 2011, 13:30

Cartman je napisao/la:Koga zelite u grupi na EP? Ovo sutra je samo formalnost. :D
ma daj prvo da pobjedimo a kasnije o grupi nevalja unaprijed nista razmisljat :P

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 14 nov 2011, 13:32

Cartman je napisao/la:Koga zelite u grupi na EP? Ovo sutra je samo formalnost. :D
iz prve jakosne da izbjegnemo spaniju i holandiju i da dobijemo ukrajinu ili poljsku :D

iz druge jakosne gdje ce vjerovatno ugurat francusku,italiju,englesku i njemacku da izvucemo francuze

od onih ostalih bi mi godili svedi, grci, hrvati, danci, cesi, irci...svejedno jer mi bi lagano s njima :D ;)

al prvo da zavrsimo ovu formalnost u portugalu ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 nov 2011, 13:36

Prošli baraž prvu tekmu na Lužu smo se ispucali, odigrali korektno, odigrali angažovano, nismo imali sreće k'o niko u životu mislim da je samo Martin Palermo bio nesretniji od nas kad onomad promaši tri jedanaesterca za reprezentaciju Argentine.
Tada smo se ispucali, fasovali tri jako bitna igrača kartone, Miske nedostajao u revanšu što je misiju učinilo bezizlaznom, i manipulator od trenera je to znao (da me njegovi ljubitelji ne popljuju, lično ga poznajem), tako da su sve prijetnje bile isprazne, igrači lošiji sa formom, pod uticajem jakog protivnika u revanšu, izostanka bitnih igrača i sa tim psihološkim momentom ganjanja rezultata izgubili smo 0:1, a moglo je i gore brat bratu.
Nismo imali ništa novo ponuditi, ničim ih nismo mogli iznenaditi.

Sada je situacija kudikamo povoljnija za nas. Oni opet ne znaju naš prvi sastav ni kako ćemo se postaviti, hoće li biti promjena, kako će Papac zamijeniti Seju, ko će na desni bek, ko na stopera, nema više straha od duplih žutih, i to je jako bitan momenat i nova dimenzija. Imamo sigurno za 25% jaču reprezentaciju nego onda u prvoj utakmici, Džeko je prošao sito i rešeto u premiershipu, Ibišević popravio formu, imamo Lulića brzanca kome paše bolji teren i Papca koji je navikao na ostrvski nogomet po jakoj kiši što može biti slučaj sutra, Pjanića iskusnijeg za dvije godine i pakao italijanskih terena, Jahića koji igra LŠ, golmana koji je ''netipični'' BiH mentalitet, hladan kao špricer i ledeno miran, Spahića koji ne treba da se čuva žutice, Zahirovića kao novu snagu na sredini, boku gdje god zatreba, Misketa koji je uvijek ''otrovan'' samo mu dlaka fali da uputi dobar pas laserski precizan i protivnik može pisati kući po odijelo, Pandžu koji je ratnik i borac i iskusniji za dvije godine, Medunjanina sa smirenošću i postojanošću...
Naravno nije sve idealno, oni su još uvijek brži u pasovima i prodorima, ono na čemu grade igru je brzo prebacivanje lopte, nemali broj puta su pokušali podvaliti loptu na krilo koja onda munjevitom brzinom se vraća na sredinu Meirelesu, Velosu ili Moutinhu koji onda povuku žestoko prema našem golu, pokušavati će brzinom izbaciti naše igrače sredine terena da bi se našli na 25-30 m od gola, presingom i trkom u početnih 20-25 min, to je bik kojeg moramo obuzdati a ne hvatati za rogove, pametnom igrom i posjedom, ili ako ne ide primjeniti Zenički recept - prema napadaču, odbrana će im igrati visoko sa jakim presingom, ne smijemo ući u trku protiv njih jer smo tu popušlić...
Kad bi izdržali početni pritisak koji će biti užasan, makar do poluvremena ih zakucati da nam ne priđu golu šanse nam rapidno rastu, nervoza i pritisak domaćeg terena, navijači koji su jedni od ''nezadovoljnijih'' pritisak javnosti, pritisak u glavama igrača da ne smiju pogriješiti nama uvećava šanse da posijemo paniku u njihovim redovima..
Strpljivo, hrabro i pametno.
Do prolaza.
'beš Euro bez Rahimića :D
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 14 nov 2011, 13:38

scootyTM87 je napisao/la:
Nevermind je napisao/la:Imal li kakvih slika nasih navijaca iz Portugala? Dajte malo informacija koliko ce nas biti dole.
oko 10.000 8-)
Ja mislim da će biti minimalno 5 000 al isto očekujem 10 000, jutros sam slušao ovog fanatikosa i on kaže da bi iz "sarajeva" trebalo biti oko 1500 a da ljudi iz dijaspore tek pristižu a znate da je dijaspora većin tih navijača koji nas bodre u inostranstvu i ako u samom prtugalu nema naših ljudi da žive

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2011, 13:39

Portugal je mnogo dalji nego li Francuska, stoga i ne treba ocekivati veliki broj navijaca, ali 5000 je sasvim dovoljno.
Pa niko ne prati repku u gostima kao BH navijaci. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 14 nov 2011, 13:47

Nešto sam pesimističan pred tekmu.. Imam šugav osjećaj da ćemo zijanit 2 razlike. :roll: Daj Bože da nisam u pravu ! :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 14 nov 2011, 13:49

beeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 nov 2011, 13:49

Johnyx95 je napisao/la:Nešto sam pesimističan pred tekmu.. Imam šugav osjećaj da ćemo zijanit 2 razlike. :roll: Daj Bože da nisam u pravu ! :D
Ja se samo pribojavam sudjenja, a ne sumnjam da ce nasi momci poginuti za prolaz na Euro :!:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 14 nov 2011, 13:52

zizinjo je napisao/la:
scootyTM87 je napisao/la:
oko 10.000 8-)
Ja mislim da će biti minimalno 5 000 al isto očekujem 10 000, jutros sam slušao ovog fanatikosa i on kaže da bi iz "sarajeva" trebalo biti oko 1500 a da ljudi iz dijaspore tek pristižu a znate da je dijaspora većin tih navijača koji nas bodre u inostranstvu i ako u samom prtugalu nema naših ljudi da žive
http://www.****/top-vijest ... rnost.html
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 14 nov 2011, 13:56

kada je grupica navijaca iz zivinaca napravilo onakvu finu i ljepu zastavu BIH sta rade onda navijaci zelje,sarajeva,celika,slobode,bhf i ostale grupe navijaca nase repke?

zar nisu u stanju da se nesto izmisli i napravi?

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 14 nov 2011, 13:57

konacno je vrijeme da im zabijemo gol, tri tekme su bile, nismo im zabili gol
sutra ako ga zabijemo idemo na EURO

[youtube][/youtube]
Semper Fidelis

Nevermind
Kontakt:

Post Postao/la Nevermind » 14 nov 2011, 13:58

http://www.****/top-vijest ... rnost.html[/quote]

****, rasprodano vec 40.000 ulaznica a do sutra se ocekuje da ce biti rasprodan cijeli stadion. Nevjerujem da ce se nasih 2000-3000 navijaca cuti u ovoj kosnici.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.