Pa u istom smo sranju, još su im i karte 10 €Elegant je napisao/la:Ti bi trebao da znas da je Portugal u problemima kao i Grcka, ogromni dugovi a para nema - pa narodu nije bas do fudbala. Ni kod nas nije nista bolje, ali mi se ipak necemu nadamo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa u istom smo sranju, još su im i karte 10 €Elegant je napisao/la:Ti bi trebao da znas da je Portugal u problemima kao i Grcka, ogromni dugovi a para nema - pa narodu nije bas do fudbala. Ni kod nas nije nista bolje, ali mi se ipak necemu nadamo.
oko 10.000Nevermind je napisao/la:Imal li kakvih slika nasih navijaca iz Portugala? Dajte malo informacija koliko ce nas biti dole.
ma daj prvo da pobjedimo a kasnije o grupi nevalja unaprijed nista razmisljatCartman je napisao/la:Koga zelite u grupi na EP? Ovo sutra je samo formalnost.
iz prve jakosne da izbjegnemo spaniju i holandiju i da dobijemo ukrajinu ili poljskuCartman je napisao/la:Koga zelite u grupi na EP? Ovo sutra je samo formalnost.
Ja mislim da će biti minimalno 5 000 al isto očekujem 10 000, jutros sam slušao ovog fanatikosa i on kaže da bi iz "sarajeva" trebalo biti oko 1500 a da ljudi iz dijaspore tek pristižu a znate da je dijaspora većin tih navijača koji nas bodre u inostranstvu i ako u samom prtugalu nema naših ljudi da živescootyTM87 je napisao/la:oko 10.000Nevermind je napisao/la:Imal li kakvih slika nasih navijaca iz Portugala? Dajte malo informacija koliko ce nas biti dole.
Ja se samo pribojavam sudjenja, a ne sumnjam da ce nasi momci poginuti za prolaz na EuroJohnyx95 je napisao/la:Nešto sam pesimističan pred tekmu.. Imam šugav osjećaj da ćemo zijanit 2 razlike.Daj Bože da nisam u pravu !
http://www.****/top-vijest ... rnost.htmlzizinjo je napisao/la:Ja mislim da će biti minimalno 5 000 al isto očekujem 10 000, jutros sam slušao ovog fanatikosa i on kaže da bi iz "sarajeva" trebalo biti oko 1500 a da ljudi iz dijaspore tek pristižu a znate da je dijaspora većin tih navijača koji nas bodre u inostranstvu i ako u samom prtugalu nema naših ljudi da živescootyTM87 je napisao/la:oko 10.000Nevermind je napisao/la:Imal li kakvih slika nasih navijaca iz Portugala? Dajte malo informacija koliko ce nas biti dole.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.