HOPLIT je napisao/la:SP Argentina?
ne
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
HOPLIT je napisao/la:SP Argentina?
Devil je napisao/la:Da ovo nema mozda veze sa mladjim kategorijama,kada smo razbili Amere,a Kukoc ubacio sve zivo,sto bi Edin danas rek'o da pocne bacati kuhinjske aparate uslo bi.
ItalijaDevil je napisao/la:Posto je Toni tad imao 19 godina,rekao bih da je to juniorsko SP 1987.ali gde se igralo,jbg ne znam.
Devil je napisao/la:Posto je Toni tad imao 19 godina,rekao bih da je to juniorsko SP 1987.ali gde se igralo,jbg ne znam.
Devil je napisao/la:Da ovo nema mozda veze sa mladjim kategorijama,kada smo razbili Amere,a Kukoc ubacio sve zivo,sto bi Edin danas rek'o da pocne bacati kuhinjske aparate uslo bi.
Pa zna se ko zna.Devil je napisao/la:Mislim da je ovo Smajic sto nosi Djurovskog,a golman je Omerovic.
Mislim da jeste,ne secam se da je tu bio jos neki ovakav plavusan u toj ekipi.Ovo je ja mislim 1986.godina i 79.veciti derbi,prvi Milkov u dresu Partizana.geronimo je napisao/la:Pa zna se ko zna.Devil je napisao/la:Mislim da je ovo Smajic sto nosi Djurovskog,a golman je Omerovic.Još da si potvrdio je li ovaj žućo Bajro Župić (pošto nisam siguran)?
Da li je jedan od njih Kozedub ???MaGiCa je napisao/la:Posto niko nece, da postavim ja pitanje:
Oni nisu bili profesionalni vojnici. Neki od njih su bili zarobljenici na samom pocetku WW2. Ali, sigurno je da su bili medju najboljima koje je njihova zemlja imala, jer nijednom nisu porazeni od protivnika. Borili su se protiv nemackih jedinica, madjarskih i rumunskih, na kraju i sa samim Luftwaffe-om. Na kraju, posle sukoba sa Luftwaffe-om, su neki ponovo zavrsili u logorima, gde su nazalost i umrli. U svojoj zemlji su proglašeni za heroje, a legendu o njima, na indirektan nacin, rasirio je jedan holivudski hit. Kako se zvao FK za koji su oni igrali?
Jok, jok.Reuf je napisao/la: Da li je jedan od njih Kozedub ???
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.