ma slučajno je vidio pa ne znam šta ovo znači je li z kao zrinski ili je neka provokacija kao krstovi, slovo u itd, samo sam znatiželjanum vuk je napisao/la:koji je razlog postavljanja ove slike..ovo je od prošle sezone u modriči
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Malo vas je malo vas je he he he
VELEŽ ŠAMPION

VELEŽ ŠAMPION
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
fk zeljeznicar je napisao/la:
sta je ovo ? jel ovo neka ekskurzija ?

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
eskurzija jahsta ...samo najveca dosad
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Ne mogu da vjerujem šta čitam. Pa očigledno neki pojma nemaju o napretku Ultrasa u prošloj sezoni i brojnosti, pjesmama i kopu.
jašta, ta vidiš da kad oni negdje idu, ovaj njihov domačin odmah ima finansijskih problema oko obezbjedjenja!
Vidiš na slici koliko su morali obezbjedjenja platiti!!!
Vidiš na slici koliko su morali obezbjedjenja platiti!!!
sta je reć,opet uprava buseve osiguravala...jeli bilo krofni ovaj put ili ostalo na sokićima,jer ćevru teška...pa valja zalit

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
jao jao jao moji susjedi kako ste smiješni...odradili ste 1(čitaj jednu) gostujuću utakmicu onako kako treba i sa njom biste pokrili ove zadnje dvije sezone gdje vas nije nigdje bilo,gdje ste propustili xx gostovanja,xx domaćih utakmica,gdje vam je kop protiv nas brojao 400-500 ljudi
ne ide to tako u ultra tifo svijetu
**** ti ovo što se okupite na jednoj utakmici,što povedete sve sa istočne strane,što vi to shvatite kao izlet...odradit gostovanej nije samo pojavit se u što većem broju,valjda je važno da i tribina na nešto liči,da se navija svih 90 min,da se upali i nešto pirotehnike i tako to
uostalom što ja vama govorim,vi ste mnogo mnogo stariji od nas i vi ovo sve znate

**** ti ovo što se okupite na jednoj utakmici,što povedete sve sa istočne strane,što vi to shvatite kao izlet...odradit gostovanej nije samo pojavit se u što većem broju,valjda je važno da i tribina na nešto liči,da se navija svih 90 min,da se upali i nešto pirotehnike i tako to

uostalom što ja vama govorim,vi ste mnogo mnogo stariji od nas i vi ovo sve znate

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
ul_zri_mo je napisao/la:jao jao jao moji susjedi kako ste smiješni...odradili ste 1(čitaj jednu) gostujuću utakmicu onako kako treba i sa njom biste pokrili ove zadnje dvije sezone gdje vas nije nigdje bilo,gdje ste propustili xx gostovanja,xx domaćih utakmica,gdje vam je kop protiv nas brojao 400-500 ljudine ide to tako u ultra tifo svijetu
![]()
**** ti ovo što se okupite na jednoj utakmici,što povedete sve sa istočne strane,što vi to shvatite kao izlet...odradit gostovanej nije samo pojavit se u što većem broju,valjda je važno da i tribina na nešto liči,da se navija svih 90 min,da se upali i nešto pirotehnike i tako to![]()
Koncert Seke Aleksic na Bijelom Brijegu samo za nultrase sa hit pjesmom boli stara ljubav. nas vise ode u Sarajevo nego vas u siroki brijeg. Mozete sanjati da imate ovakvu brojnost na gostovanju, sta vise da vas ovliko bude protiv slavije.
o kakvom ti ultra tifo svijetu pricas, sta ti je bola, hahahahaha, pogledali ste taj krasni filimic Green Street i svaki se idiot u gradu nafuro na njeg. Al neka ste ga pogledali. Sad vas vise hoda bez zuba.

Uostalom sto ja to tebi govorim, ti to sve znas

malo potraži na netu snimke navijanja sa pcare i usporedi broj kad kažeš da vas više odeStarm0 je napisao/la:ul_zri_mo je napisao/la:jao jao jao moji susjedi kako ste smiješni...odradili ste 1(čitaj jednu) gostujuću utakmicu onako kako treba i sa njom biste pokrili ove zadnje dvije sezone gdje vas nije nigdje bilo,gdje ste propustili xx gostovanja,xx domaćih utakmica,gdje vam je kop protiv nas brojao 400-500 ljudine ide to tako u ultra tifo svijetu
![]()
**** ti ovo što se okupite na jednoj utakmici,što povedete sve sa istočne strane,što vi to shvatite kao izlet...odradit gostovanej nije samo pojavit se u što većem broju,valjda je važno da i tribina na nešto liči,da se navija svih 90 min,da se upali i nešto pirotehnike i tako to![]()
Koncert Seke Aleksic na Bijelom Brijegu samo za nultrase sa hit pjesmom boli stara ljubav. nas vise ode u Sarajevo nego vas u siroki brijeg. Mozete sanjati da imate ovakvu brojnost na gostovanju, sta vise da vas ovliko bude protiv slavije.
o kakvom ti ultra tifo svijetu pricas, sta ti je bola, hahahahaha, pogledali ste taj krasni filimic Green Street i svaki se idiot u gradu nafuro na njeg. Al neka ste ga pogledali. Sad vas vise hoda bez zuba.![]()
![]()
Uostalom sto ja to tebi govorim, ti to sve znas

kad si već kod filma valjalo bi da i ti pogledaš,malo nađeš na netu o tifo svijetu,malo se obrazuješ da ne budeš toliki šaban bem mu majku

neda mi se raspravljat s tobom već sam rekao,isto ko da se raspravljam s nekim balavcem koji nema nimalo navijačkog staža iza sebe....na svakoj temi samo provociraš,ne gine ti ban-samo nastavi

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
Lijepo od tebe sto se sekiras za moj ban, al mislim da ims vazniji stvari za sekiranciju kad vam je klub na rubu financijske propasti. Meni netreba internet obrazovanje momak za razliku od tebe. To je vasa greska kad stalno gledate druge navijacke grupe. Al sta je tu je, niste vi kriviul_zri_mo je napisao/la:malo potraži na netu snimke navijanja sa pcare i usporedi broj kad kažeš da vas više odeStarm0 je napisao/la:ul_zri_mo je napisao/la:jao jao jao moji susjedi kako ste smiješni...odradili ste 1(čitaj jednu) gostujuću utakmicu onako kako treba i sa njom biste pokrili ove zadnje dvije sezone gdje vas nije nigdje bilo,gdje ste propustili xx gostovanja,xx domaćih utakmica,gdje vam je kop protiv nas brojao 400-500 ljudine ide to tako u ultra tifo svijetu
![]()
o kakvom ti ultra tifo svijetu pricas, sta ti je bola, hahahahaha, pogledali ste taj krasni filimic Green Street i svaki se idiot u gradu nafuro na njeg. Al neka ste ga pogledali. Sad vas vise hoda bez zuba.![]()
![]()
Uostalom sto ja to tebi govorim, ti to sve znas**** ti brojnost kad pola vas sjedne pola zijeva a onih 50-ak što drži transove i u prvim redovima navija..nedaj bože nikome
![]()
kad si već kod filma valjalo bi da i ti pogledaš,malo nađeš na netu o tifo svijetu,malo se obrazuješ da ne budeš toliki šaban bem mu majku![]()
neda mi se raspravljat s tobom već sam rekao,isto ko da se raspravljam s nekim balavcem koji nema nimalo navijačkog staža iza sebe....na svakoj temi samo provociraš,ne gine ti ban-samo nastavi

Pozzzzz za ultrase il TORCIDU MOSTAR
tako ti je to kad nemas svog kluba, moras putovati 3 sata da bi otiso na utakmicu i naravno splicani su vam pravo zahvalni za to

odličnim ste putem krenuli...
taman da se riješimo standarnih provokatora.

taman da se riješimo standarnih provokatora.

Vasa je zora odavno svanula. Cuo sam se sa MIlanom Tarotom, kaze da vam se crno pise ove godine.
Jovicu otkaz, uprava napolje!!!

Jovicu otkaz, uprava napolje!!!
da vas pitam, ukoliko vas ima starijih koji ste gledali i isli na utakmice prije rata, koliko vas je navijalo za velez i zasto se ne moze nac rjesenje da na gradskom stadionu igraju oba gradska kluba kao npr u Rimu ili Milanu, naravno ukoliko velez zeli vise da igra na tom stadionu pod ''bijelim brijegom''
dobro odrađena slavija a sada jedno od boljih gostovanja GRBAVICA.....
ZNAJ DA NIKAD NEĆEMO OKRENUT LEĐA TEBI MI ZNAJ DA MI TE VOLIMO ZRINJSKI LJUBAVI
ZNAJ DA NIKAD NEĆEMO OKRENUT LEĐA TEBI MI ZNAJ DA MI TE VOLIMO ZRINJSKI LJUBAVI

Hahahaahhahaha ovo je bilo smjesno izgleda da ste vi mogli primiti :DDDDD ZA SLAVIJU DO SMRTI !!!!antipolitikaa je napisao/la:danas slavija prima 5 komada!
- ZRINJSKI-MOSTAR
Ništa idemo dalje...
Slavija zasluženo odnijela bod i to je to.A na nama je da tu utakmicu zaboravimo i
SVI NA GRBAVICU
Slavija zasluženo odnijela bod i to je to.A na nama je da tu utakmicu zaboravimo i
SVI NA GRBAVICU
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
citiracu sam sebe i da opet ponovim i boldiram ono najvaznije sto me interesuje kao nekog ko sa strane posmatra situaciju u BH fudbalu, jer koliko se sjecam prije rata zrinjski ili nije postojo ili je igro u nekom nizerazrednom rangu,kecher II je napisao/la:da vas pitam, ukoliko vas ima starijih koji ste gledali i isli na utakmice prije rata, koliko vas je navijalo za velez i zasto se ne moze nac rjesenje da na gradskom stadionu igraju oba gradska kluba kao npr u Rimu ili Milanu, naravno ukoliko velez zeli vise da igra na tom stadionu pod ''bijelim brijegom''
kecher II je napisao/la:citiracu sam sebe i da opet ponovim i boldiram ono najvaznije sto me interesuje kao nekog ko sa strane posmatra situaciju u BH fudbalu, jer koliko se sjecam prije rata zrinjski ili nije postojo ili je igro u nekom nizerazrednom rangu,kecher II je napisao/la:da vas pitam, ukoliko vas ima starijih koji ste gledali i isli na utakmice prije rata, koliko vas je navijalo za velez i zasto se ne moze nac rjesenje da na gradskom stadionu igraju oba gradska kluba kao npr u Rimu ili Milanu, naravno ukoliko velez zeli vise da igra na tom stadionu pod ''bijelim brijegom''
Zrinjski nije postojao do 1992 god to jeste bio je ugasen od 1945 do 1992.E sad ako smatras dace ti neki UM priznati da je prije rata navijao za Velez grdno se varas.Jer su oni gradski rivali i malo vise od toga.Iako je realno da je bar 30%-40% posto danasnji UM prije rata bilo RM ali ponovo kazem to ti niko i nikad od nji nece priznati.Realno ima tu momaka koi su od rodjenja UM to jeste koi su oko 1992 god imali 5,6 pa do 10 godina ali ima i oni koi su imali 1992 10 i vise godina i sigurno su za nekoga navijali.Za koga? E to je sad teze reci.Znam daje bilo u Mostaru i Torcida i BBB ali ipak velika vecina je bila RA sto dovodi do zakljucka da je i u danasnjim UM moralo biti oni koi su nekad bili RA.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ima svega RA najvise, onda Torcide Mostar, BBB Mostar, prate oni dosta klubova.kecher II je napisao/la:da vas pitam, ukoliko vas ima starijih koji ste gledali i isli na utakmice prije rata, koliko vas je navijalo za velez i zasto se ne moze nac rjesenje da na gradskom stadionu igraju oba gradska kluba kao npr u Rimu ili Milanu, naravno ukoliko velez zeli vise da igra na tom stadionu pod ''bijelim brijegom''
Kako nako mala posjeta ,jos nedelja, nesto oko 2000

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.