BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Jedno je sigurno da Portugalcima treba odgovoriti trkom , zalaganjem , agresivnoscu 90 minuta ..
Ne prvo poluvrijeme ili 55 minuta nego 90 minuta trke , zalaganja .. Jedino tako mozemo do uspjeha , jer ako
padnemo kao protiv Francusku u 55 minuti , sigurno ce zavrsiti sa nama .
Na papetu je da pripremi ekipu za 90 minuta trcanja , odlucujucih 90 minuta .
ZNACI 90 MINUTA TRCANJA , AGRESIVNO , ZNAMO DA SMO TEHNICKI JAKI I REZULTAT NE BI TREBAO IZOSTATI !
Ne prvo poluvrijeme ili 55 minuta nego 90 minuta trke , zalaganja .. Jedino tako mozemo do uspjeha , jer ako
ZNACI 90 MINUTA TRCANJA , AGRESIVNO , ZNAMO DA SMO TEHNICKI JAKI I REZULTAT NE BI TREBAO IZOSTATI !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
" onclick="window.open(this.href);return false;
445 m kvadratni je veci station u lisabonu od onog u zenici sto je fina parcela ako mislis kucu da praviszgembo89 je napisao/la:kako si to sracunoNimla_RZ je napisao/la:
Koja razlika brate, čak 6 metara kvadratnih veći!hocemo kahvenisat nisam ni ja jos se razbudio

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Pročitaj bolan šta si napiso, ništa, smeće.
Da smo slabo kombinovali to se ustanovilo 5 minuta poslije utakmice, nije uopšte potrebno pogledati 3 puta.
Dobro ti je čovjek rekao, ne lupetaj bezveze.[/quote][/quote]
Pa ako je smece zato onda imas potrebu da ga komentarises? Ali i za tebe poziv da napises kako si ti vidjeo tu utkamicu i kazes sta bi promijenio. Jer se nadam da imas dovoljno inteligencije pa da si uvidio da sa ovom igrom iz Ze u Portugalu nemamo bas velikog izgleda. Vracaju nam se 2 igraca ( jedan rovit ) dali ce oni napraviti tu prevagu?
Da smo slabo kombinovali to se ustanovilo 5 minuta poslije utakmice, nije uopšte potrebno pogledati 3 puta.
Dobro ti je čovjek rekao, ne lupetaj bezveze.[/quote][/quote]
Pa ako je smece zato onda imas potrebu da ga komentarises? Ali i za tebe poziv da napises kako si ti vidjeo tu utkamicu i kazes sta bi promijenio. Jer se nadam da imas dovoljno inteligencije pa da si uvidio da sa ovom igrom iz Ze u Portugalu nemamo bas velikog izgleda. Vracaju nam se 2 igraca ( jedan rovit ) dali ce oni napraviti tu prevagu?
Ne sikirajte se ljudi, prolazimo 100 % Rezultat 1-1 je naša sudbina ! Slavit će se sutra a Boga mi i čitave godine 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- marseille7
- Kontakt:
Stvar je tome što mi nismo Španija, Holandija ili Njemačka. Pape nema toliko utakmica da eksperimentiše, sad jednostavno nema vrijeme da uigra odnosno da ekipa dobije fleksibilnost. Taktički, mi smo jednostavno napredovali ali opet prozirni. Igrači su još mladi da bi mogli s iskusvom ateptirati na povučeniju poziciju. Sad može samo da navigira Misimovića, Pjanića i Lulic nazad a da postavi 2 čista destruktivca to je Papetu malo. Bilo bi interesantno da je Teren u Zenici bio barem malo bolji, jer smo odstavili sliku da smo im osjekli prednja 3 od sredine i Meireles je, mislim, 2 puta dosao u kontakt sa loptom sto je izuzetno dobro. Ako potrugalci budu igrali na sigurnu a mi im uspijemo opet odvojiti sredinu od prednjih tri i Ronaldo nebude imo dan, mi smo dobro postavljeni. Prilikom utakmice će se morati otvoriti i to treba čekati. Ali najbolje bi bio neki korner i slobodan udarac pa rano 1-0, eh sadANTIFA ! je napisao/la:Jedno je sigurno da Portugalcima treba odgovoriti trkom , zalaganjem , agresivnoscu 90 minuta ..

-
- Kontakt:
nakon utakmice pape je i rekao da je trazio od svojih igraca da igraju duge lopte na džeku. naravno, moze se reci da se mozda vadio ali ja mu vjerujem. zasto smo odigrali rezervisano? pa upravo zbog terena i mislim da je pape u potpunosti bio uvjeren da ce se u lisabonu stvari rjesavati. time nije zelio previse da optereti svoje igrace. upravo je loš teren u zenici protiv luxica i bio jedan od razloga sto smo pali u parizu+ neadekvatne zamjene+ dali su nam gol iz penala, znaci nisu nas bash rasturili ali su lakse dolazili do nasih 16 metara. zao mi se sto salihovic ne igra jer bi lulic igrao desno- strane koje nismo imali u prvoj tekmi dok bi salihovic igrao lijevo krilo sto je njemu ipak primjerenije.Treba li igrati bolje? naravno da treba i mora se. pokazuje se da je ključ uspjeha sa velikim reprezentacijama da zabijes gol kada si u sansi. nemamo mi pravo na luxuz da mashimo ono sto je ibisevis promasio, pa prije toga u parizu, pa prije toga u lisabonu. velike stvari koja se desile u zenici jeste stamena odbrana što jaca samopouzdanje, dobili jahica a mislim da maletic ne moze igrati beka.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Blek_Stena
- Kontakt:
ljudi moji ja sam poceo sanjat nocne more zbog utakmice. daj boze da zdrav docekam kraj ovog baraza
. sinoc sanjam utakmicu, portugal imao jednu sansu preko ronalda i promasi, kod nas vedo u prvom sam izaso pred golmana i osuta pored gola
. druga velika prilika u 60-toj minuti. miske nadje dzeku u 16-tercu. dzeko fino primi loptu a iza ledja mu samo pepe i kako je bio ledjima okrenut golu osuta petom i kad ce belaj pogodi stativu. golman ostade ko ukopan
. i pocnem ja galamit, pa boze dokle vise stative, precke daj nam taj vise da damo taj gol i probudim se sav u znoju
. sta je bilo poslije 60-te min
pojma nemam
.
p.s. sretno sutra igracima, nadam se da ce odigrati borbrno i srcem, da ce imati makar malo sportske srece. a nama navijacima zelim puno sabura, da nam vrijeme do tekme sto prije prodje
pozdrav!!!

p.s. sretno sutra igracima, nadam se da ce odigrati borbrno i srcem, da ce imati makar malo sportske srece. a nama navijacima zelim puno sabura, da nam vrijeme do tekme sto prije prodje

pozdrav!!!
Ja se nadam da cemo mi prvi postici gol. Mozda cak nebi volio da previse rano postigenmo gol, ne znam dali smo naucili ista iz Pariza. Ne smijemo dopustiti da nas opet pritisnu nazad kao u Parizu tako i u Zenici.marseille7 je napisao/la:Stvar je tome što mi nismo Španija, Holandija ili Njemačka. Pape nema toliko utakmica da eksperimentiše, sad jednostavno nema vrijeme da uigra odnosno da ekipa dobije fleksibilnost. Taktički, mi smo jednostavno napredovali ali opet prozirni. Igrači su još mladi da bi mogli s iskusvom ateptirati na povučeniju poziciju. Sad može samo da navigira Misimovića, Pjanića i Lulic nazad a da postavi 2 čista destruktivca to je Papetu malo. Bilo bi interesantno da je Teren u Zenici bio barem malo bolji, jer smo odstavili sliku da smo im osjekli prednja 3 od sredine i Meireles je, mislim, 2 puta dosao u kontakt sa loptom sto je izuzetno dobro. Ako potrugalci budu igrali na sigurnu a mi im uspijemo opet odvojiti sredinu od prednjih tri i Ronaldo nebude imo dan, mi smo dobro postavljeni. Prilikom utakmice će se morati otvoriti i to treba čekati. Ali najbolje bi bio neki korner i slobodan udarac pa rano 1-0, eh sadANTIFA ! je napisao/la:Jedno je sigurno da Portugalcima treba odgovoriti trkom , zalaganjem , agresivnoscu 90 minuta ..
Mozda bi bilo bolje nekoga jakog igraca iz sredine ostaviti na klupi i uvesti ga onda u drugom poluvremenu da osvjezi tu sredinu. Npr Medunjanin a Jahic neka od pocetka pomaze Rahimicu ispred odbrane.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 14 nov 2011, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
marseille7 je napisao/la:Stvar je tome što mi nismo Španija, Holandija ili Njemačka. Pape nema toliko utakmica da eksperimentiše, sad jednostavno nema vrijeme da uigra odnosno da ekipa dobije fleksibilnost. Taktički, mi smo jednostavno napredovali ali opet prozirni. Igrači su još mladi da bi mogli s iskusvom ateptirati na povučeniju poziciju. Sad može samo da navigira Misimovića, Pjanića i Lulic nazad a da postavi 2 čista destruktivca to je Papetu malo. Bilo bi interesantno da je Teren u Zenici bio barem malo bolji, jer smo odstavili sliku da smo im osjekli prednja 3 od sredine i Meireles je, mislim, 2 puta dosao u kontakt sa loptom sto je izuzetno dobro. Ako potrugalci budu igrali na sigurnu a mi im uspijemo opet odvojiti sredinu od prednjih tri i Ronaldo nebude imo dan, mi smo dobro postavljeni. Prilikom utakmice će se morati otvoriti i to treba čekati. Ali najbolje bi bio neki korner i slobodan udarac pa rano 1-0, eh sadANTIFA ! je napisao/la:Jedno je sigurno da Portugalcima treba odgovoriti trkom , zalaganjem , agresivnoscu 90 minuta ..
A nez kako razmisljaju reprezentativci ,al ja mislim da bi oni trebali poginut za prolaskom tih 90 minuta i takvom igrom nebi rezultat izostajao
I mislim da nebi bilo dobro da povedemo rano , jer bi onda Portugalci imali fore da navaljuju pred nasim golom.
Najbolje je 0 0 prvo poluvrijeme , 75 minuta Misimovic gurne Dzeki i Dzeko predje Eduarda i 0 1 za nas .
I u tih 14 minuta bi se Portugalci pogubili uhvatio bi ih strah bla bla bla i mi otisli na Europsko prvenstvo

A nebi lose bilo da gol padne i u 65. minuti

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
http://www.kip.ba/2011/11/13/ciro-dzeko ... -lisabonu/" onclick="window.open(this.href);return false;

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Vi se raspravljate u kojoj minuti da damo pogodak, pa nije košarkaANTIFA ! je napisao/la:marseille7 je napisao/la:Stvar je tome što mi nismo Španija, Holandija ili Njemačka. Pape nema toliko utakmica da eksperimentiše, sad jednostavno nema vrijeme da uigra odnosno da ekipa dobije fleksibilnost. Taktički, mi smo jednostavno napredovali ali opet prozirni. Igrači su još mladi da bi mogli s iskusvom ateptirati na povučeniju poziciju. Sad može samo da navigira Misimovića, Pjanića i Lulic nazad a da postavi 2 čista destruktivca to je Papetu malo. Bilo bi interesantno da je Teren u Zenici bio barem malo bolji, jer smo odstavili sliku da smo im osjekli prednja 3 od sredine i Meireles je, mislim, 2 puta dosao u kontakt sa loptom sto je izuzetno dobro. Ako potrugalci budu igrali na sigurnu a mi im uspijemo opet odvojiti sredinu od prednjih tri i Ronaldo nebude imo dan, mi smo dobro postavljeni. Prilikom utakmice će se morati otvoriti i to treba čekati. Ali najbolje bi bio neki korner i slobodan udarac pa rano 1-0, eh sadANTIFA ! je napisao/la:Jedno je sigurno da Portugalcima treba odgovoriti trkom , zalaganjem , agresivnoscu 90 minuta ..
A nez kako razmisljaju reprezentativci ,al ja mislim da bi oni trebali poginut za prolaskom tih 90 minuta i takvom igrom nebi rezultat izostajao
I mislim da nebi bilo dobro da povedemo rano , jer bi onda Portugalci imali fore da navaljuju pred nasim golom.
Najbolje je 0 0 prvo poluvrijeme , 75 minuta Misimovic gurne Dzeki i Dzeko predje Eduarda i 0 1 za nas .
I u tih 14 minuta bi se Portugalci pogubili uhvatio bi ih strah bla bla bla i mi otisli na Europsko prvenstvo![]()
A nebi lose bilo da gol padne i u 65. minuti

Mene je strah da ne uspijemo dati

Slušala sam sad na hrv radiju hrv stručnjeke šta kažu o baražu rezultatima , a tema i Bosna ,naravno pozitivan rezultat 0-0 .
Kažu ići na sve ,ne štediti,jak napad,mogu to samo sreće malo .
Štimac kaže Nania i Ronalda pokušat izbacit iz takta igrom,ne dat im kretanje puno,flastere dobre na njih,obrana Bosanska kaže dosta jaka,hvalio je sve posebno golmana,naravno želja da Bosna ode ,navijačima želi od srca da odu na Euro.
Misli ako su mogli izdržat Francusku mogu Portugal koji ništa nije pokazao za njega vrlo loši!
Kažu ići na sve ,ne štediti,jak napad,mogu to samo sreće malo .
Štimac kaže Nania i Ronalda pokušat izbacit iz takta igrom,ne dat im kretanje puno,flastere dobre na njih,obrana Bosanska kaže dosta jaka,hvalio je sve posebno golmana,naravno želja da Bosna ode ,navijačima želi od srca da odu na Euro.
Misli ako su mogli izdržat Francusku mogu Portugal koji ništa nije pokazao za njega vrlo loši!

Ljudi, ne uzimate u obzir da u Francuskoj nismo mogli nista izgubiti a mogli smo dobiti sve, u takvom slucaju, vecina timova bi odigrala iznad svog maksimuma, kao sto smo i mi uradili. Igrati protiv Portugala na njihovom terenu, uz to nemamo adekvatnog igraca za Ronalda, a naseg najboljeg igraca oni zatvore sa jednim svojim(nema potrebe da ga udvajaju), sredine nemamo itd, ma sta vam je, daj Boze da pobjedimo, al nista od toga.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
-
- Kontakt:
Kad je izvlacenje grupa za EURO, da znam s kim cemo igrati ? 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
daj Boze da pobjedimo, al nista od toga.LukasL33 je napisao/la:Ljudi, ne uzimate u obzir da u Francuskoj nismo mogli nista izgubiti a mogli smo dobiti sve, u takvom slucaju, vecina timova bi odigrala iznad svog maksimuma, kao sto smo i mi uradili. Igrati protiv Portugala na njihovom terenu, uz to nemamo adekvatnog igraca za Ronalda, a naseg najboljeg igraca oni zatvore sa jednim svojim(nema potrebe da ga udvajaju), sredine nemamo itd, ma sta vam je, daj Boze da pobjedimo, al nista od toga.
a ispod:
BiH - Portugal 2-0

2.decembra je izvlacenje grupa, a mislim da bi konacni sesiri trebali biti poznati vec u srijedu. Za grad nisam siguran ja mislim da ce izvlacenje biti u Varsavi.Amar Dzeko je napisao/la:Kad je izvlacenje grupa za EURO, da znam s kim cemo igrati ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
nisi u pravu. nisam bash vidio da je samo pepe bio na njemu kada se džeko nadje blizu 16 metara. pa bila su dva tri momenta kada djeko ima loptu oko njega 3 igraca a lulic sam na lijevom krilu.da mi je vidjeti kako ce blenmto reci ok, neka samo pepe igra na džeku- nema šanse.i mi nemamo sta izgubiti, nismo nikada bili na euru, nismo fudbalska velesila, niko ne ocekuje od nas da prodjemo.......sredine itekako imamo i to ce se pokazati sutra navecer. nemojte biti ludi- sada su nam vece sanse nego pred utakmicu u zenici.LukasL33 je napisao/la:Ljudi, ne uzimate u obzir da u Francuskoj nismo mogli nista izgubiti a mogli smo dobiti sve, u takvom slucaju, vecina timova bi odigrala iznad svog maksimuma, kao sto smo i mi uradili. Igrati protiv Portugala na njihovom terenu, uz to nemamo adekvatnog igraca za Ronalda, a naseg najboljeg igraca oni zatvore sa jednim svojim(nema potrebe da ga udvajaju), sredine nemamo itd, ma sta vam je, daj Boze da pobjedimo, al nista od toga.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.