Hajde dobro ja lupetam. Ali ti pogledaj utakmicu citavo ponovo, ja ti kazem da sam zbog ovoga svega gledao 3 puta citavu utakmicu i na komadu papira vodio statistiku i brojao sanse i pasove.xavi26 je napisao/la:haj nemoj lupati matere ti! i ja sam jucer gledao drugo poluvrijeme, pored onih sansi ibisevica, bile su 2-3 akcije, tako dobre, svaki put neko od nasih sam, ali llopta nije dosla do njega, nazalost...dinoze je napisao/la:Odgledao sam ovu utakmicu protiv Portugala jos dva puta. Ubijedzen sam da nikada do sada nismo losije odigrali.
Moramo pod hitno nesto mijenjati u Portugalu.
Malo sam vodio statistiku na papiru i pisao neke stavri tokom utakmice.
Nasa igra se sastojala samo od bezveznog ispucavanja lopte, tipe igra Bjelorusije.
Preko 20 minuta, mi nismo povezali loptom nasa 4 igraca, maksimalno 3 pasa i izgubili smo loptu. Dzeko je pobijedio 2 duela u 90 minuta. Nije uspio predriblati skoro nikoga. Pepe ga je stavio u mali dzep.
Imali smo jako puno srece, mogli su nam zabiti 2-3 gola i da je teren bio bolji to bi i iradili. Zato me je strah dobrog terena u Lisabonu. Cak po ovak losem terenu su puno bolje, tehnicki i brze igrali od nasih.
Sve do ulaska Vede mi nismo imali izglednog udarca na gol protivnika. Dominirali su nas u nasoj kuci pred nasom publikom. Puno su ozbiljnije igrali. Pape mora nesto pod hitno promijeniti, u Lisabonu sa ovakom igrom nemozemo nista napraviti.
Samo cu ti navesti jednu stavr, u jednoj akciji od Ronalda ov vodi loptu preko 15 metara sam od jednog ruba 16-terca do drugog, a Jahic, Zahirovic i Spahic ga prate i ( pljescu mu) i pored njih 3 koji su bili samo gledaci on moze pucati na gol i da teren nije bio takav kakav je nebi onako sporo lopta isla prema Begovicu da je moze zaustaviti.
Ali ako sto sam vec rekao pogledaj citavu utakmicu ponovo i malo prebroj udarce na gol i nase ispucavnje lopte ofrlje. I isto sto jem ene posebno sokiralo, pogledaj koliko smo pasova uspjeli sastaviti, 4 pasa nam je vrh.