Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 13 nov 2011, 20:37

Soni je napisao/la:Ma kriv je sto nije htio da ode, kad su ga tjerali. Uprava je kriva vise od njega za primanja, ali on kao igrac je idiot koji "igra" zbog para.

A na ovaj slikoviti post koji su obrisali :lol: :lol: :lol: :lol:
oni nama umjetnim kittama a mi njima realnim golovima.

[youtube][/youtube]
:mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 20:47

Ono im je torta specijalno napravljena za proslavu dvije titule koje su dobili na poklon.
Uz titule su dobili i poslasticu :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 20:48

Ooooo vidim još jedan merdista na našoj temi, pa ja došli kod nas u malo toplije krajeve ipak su oni zaleđeni na -11.

Vidim neki se sudovi nešto spominju ovo-ono, ne znam ja ko je prvi posegnuo za tim nekim sudskim procesima i farsama...

Ma jadni su to navijači koji zaboravljaju kako je njihov tim jadana na terenu, a na sudskim presudama jak, zato im i nije nadimak bezveze prescritti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 nov 2011, 20:50

Javlja se i ovaj adointer gdje si bio skoro kad je bilo ponižavanje Intera na terenu kao i uvijek. A da ja zaboravio da se ti javljaš samo kad se radi o nekim stvarima van zelenog travnjaka, a šta ćeš to je vaša realnost!

A za plate to je davno ispričana priča većinom naslijeđenja od Secca koji je dijelio plate šakom i kapom :evil: !
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 nov 2011, 20:51

Nemojte ih ni vi sad prozivat kad sam izbriso. Sami sebi kvarimo temu, nema potrebe, a posteno je i vas da opomenem malo, jer logicno da ce i oni na provokacije odgovorit.

Imate Cp/Fp temu, pa tamo prepucavanja u granicama normale, mogu, ali daj, nemojte ostale teme kvariti, bezveze.

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 nov 2011, 20:55

Sve je kriva ona prosla uprava, koje su plate davale da bog sacuva.. Ovaj Amauri nista neradi a drugi po redu ima najvecu platu.. to je za plakatii

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 20:58

Pa realno mi smo Juventus i nekako je logično da naši igrači imaju ovolike plače, ali nije logično da mnogi sa ove liste igraju u Juventusu. :mrgreen:

Mislim da će ubuduće troškovi plata biti još veći, pogotovo kad dođu bolji rezultati i počnu dolaziti vrhunski igrači.
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 13 nov 2011, 21:02

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa realno mi smo Juventus i nekako je logično da naši igrači imaju ovolike plače, ali nije logično da mnogi sa ove liste igraju u Juventusu. :mrgreen:

Mislim da će ubuduće troškovi plata biti još veći, pogotovo kad dođu bolji rezultati i počnu dolaziti vrhunski igrači.
Tada plate nece ni biti problem, sada su zato sto mogu da idu u transfere i igrace koji su nam potrebni a ovako ostaje njima koji ni ne igraju :shock:
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 21:02

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa realno mi smo Juventus i nekako je logično da naši igrači imaju ovolike plače, ali nije logično da mnogi sa ove liste igraju u Juventusu. :mrgreen:

Otjerati neke igrace, nekima povecati platu i to bi bilo to
Ale Del Piero aleee

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 nov 2011, 21:03

Radje da daju tu platu Del Pieru koji je ipak sve dao Juventusu ...nebi se bunio nimalo..
bit ce to super kad se rijesimo Amauria i Iaqinta koji su ipak samo teret za klub. :twisted: .

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 21:10

Zvučat će malo grubo, znamo šta je Alex sve uradio, ali ipak realno on ima 37 godina i sasvim je normalno da ima milion po sezoni, ja koliko se sjećam on dok je bio u svom prime timeu bio je najplačeniji igrač u Italiji i među top 5 u svijetu.

A Amauri i Iaquinta će otići na kraju sezone, dobro, sreća pa imamo stadion, to će nam donjeti te dodatni prihode i stabilizaciju kluba...
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 nov 2011, 21:13

sarajlija89 je napisao/la:Nemojte ih ni vi sad prozivat kad sam izbriso. Sami sebi kvarimo temu, nema potrebe, a posteno je i vas da opomenem malo, jer logicno da ce i oni na provokacije odgovorit.

Imate Cp/Fp temu, pa tamo prepucavanja u granicama normale, mogu, ali daj, nemojte ostale teme kvariti, bezveze.

FORZA JUVE

:mrgreen:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 nov 2011, 21:15

Bianconeri1988 je napisao/la:Zvučat će malo grubo, znamo šta je Alex sve uradio, ali ipak realno on ima 37 godina i sasvim je normalno da ima milion po sezoni, ja koliko se sjećam on dok je bio u svom prime timeu bio je najplačeniji igrač u Italiji i među top 5 u svijetu.

A Amauri i Iaquinta će otići na kraju sezone, dobro, sreća pa imamo stadion, to će nam donjeti te dodatni prihode i stabilizaciju kluba...
Da upravu si , al konto sam sve ove pare sto su dosada dali Amauria mogli su komotno dati IL Capitanu jer je on to najvise zasluzio ;)

Ovaj jel ko cito sta za nekog lijevog beka, hocel biti sta?? Nadam se da nece sad Conte forsirati Chiellini na toj poziciji cijelu sezonu ... nesto citam za nekog Aogo, al toga nikad nisam vidio u zivotu, jel to nesta za Juventusa??

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 21:23

Sta ce Del Pieru pare kad ih ne moze ni prebrojat. Al ovi jadnici da primaju ovoliko...ne vjerujes
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 21:31

S jedne strane kriva je naša uprava što pojedinci imaju tolike plate, a s druge strane u vrijeme kad su nuđeni ovi ugovori ti pojedini igrači su stvarno igrali dobro...

To je bila kocka koja se nije isplatila, to vrijeme je iza nas.

Mi se smijemo Marotti što uvijek prvo pozajmi pa odmah kupuje, a to je najbolji deal, ako si dobar ostaješ, a ako nisi odlaziš, a kod Secca i kompanije se igrači nisu morali ništa dokazivati već odmah 4 ili 5 godina ugovora.

A najbolji igrač kojeg su doveli, po meni, Martin Caceres je posuđen i na kraju normalno nije otkupljen za samo 11 miliona, a danas bi imali najboljeg lijevog beka u ligi.

Koja ironija!
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 22:17

Kapiten i istinska legenda Juventusa, Alessandro Del Piero, otkrio je kako bi do kraja svoje slavne karijere volio zaigrati i u Premier ligi.

Del Piero je u Juventus stigao davne 1993. godine iz Padove i već je 18 godina u slavnome talijanskom klubu.

Njegov ugovor s Torinezima ističe krajem sezone. Premda mu klub ne namjerava ponuditi produženje, 37-godišnji Aleks nema namjeru još se oprostiti od nogometa.

"Moram otkriti jednu tajnu. Volim Premier ligu. To je velika liga. Naravno da bih tamo želio igrati prije odlaska u mirovinu", rekao je Del Piero za France Football.
Mog'o bi Ale u QPR. Simpatican klub za koji bi svi mi mogli poceti navijati :mrgreen:
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 13 nov 2011, 23:35

Ne bi se Ale snašao u EPL,nema više brzinu,a ni snagu za takav nivo.
Emirati ili MLS su za njega,iskreno bih volio da mu odmah daju neki posao u mlađem pogonu,mada je rekao da planira još da igra.

@bianconero Caceres mi je uz Giovinca bio najdraži igrač tada,tako sam želio da ga otkupe,ali kad smo imali Secca i Blanca u upravi šta se moglo očekivati.
Inače igrao je desnog beka i stopera,mada u Urugvaju igra i lijevog beka,kako bi nam sad fino došao.
Posebno mi je prirastao srcu ovdje:

slika
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 13 nov 2011, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 23:41

Oxygen je napisao/la:Ne bi se Ale snašao u EPL,nema više brzinu,a ni snagu za takav nivo.
Emirati ili MLS su za njega,iskreno bih volio da mu odmah daju neki posao u mlađem pogonu,mada je rekao da planira još da igra.
@bianconero Caceres mi je uz Giovinca bio najdraži igrač tada,tako sam želio da ga otkupe,ali kad smo imali Secca i Blanca u upravi šta se moglo očekivati.
Inače igrao je desnog beka i stopera,mada u Urugvaju igra i lijevog beka,kako bi nam sad fino došao.
Nazalost se slazem.
Ale Del Piero aleee

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 14 nov 2011, 04:49

Jose Martin Caceres. 8-)

[youtube][/youtube]

Kakav trk i kakav sut. Jedan od rijetkih igraca u tom mracnom periodu koji je imao urodjenu grintu potrebnu za igranje u Juventusu. Sada mozemo samo zaliti za njim. Mada, ja bih opet radije Lichta. Ko zna, mozda se postigne neki dogovor sa Sevillom, siguran sam da se ni Conte ne bi zalio da ima takvog igraca.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 nov 2011, 08:14

Caceres je kidao u toj tekmi, šteta što nije ostao, i Estigaribia je solidno odigrao imao je par prodora i jedan strašan šut na gol.
Goetze u Juveu?
Teško, moje mišljenje, mnogo je to novca za Marottu, možda u 1548644 rate :D

I vidim nekakvi se ovdje navadili dok me nije bilo, Sunce vam poljubim.
Za sve hejtere

FORZA JUVE!!!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.