HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 nov 2011, 21:38

Jel se meni ucinilo ili sam sad tokom prenosa na Areni vidio Danka Delibašića u publici ?
Za zivot cijeli!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 nov 2011, 22:23

Na kojoj se televiziji prenosila utakmica???
Nasi igrali s puno gresaka,zalaganje na nivou.Nije nas veceras islo i gotovo,nikoga od igrača ne treba napadati.Idemo dalje....Peković kada ode iz Partizana ne pise im se dobro!!!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 13 nov 2011, 22:28

ŠB.TRN je napisao/la:Na kojoj se televiziji prenosila utakmica???
Nasi igrali s puno gresaka,zalaganje na nivou.Nije nas veceras islo i gotovo,nikoga od igrača ne treba napadati.Idemo dalje....Peković kada ode iz Partizana ne pise im se dobro!!!

na arenasport

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 13 nov 2011, 23:32

Ovako mlada i ne iskusna momcad, ovako dobre rezultate da postigne,stvarno smo malo cudo
Macvan se nije skido ,a ostali su se dobro pomucili za ovu pobjedu
Partizan ovaj put nije krenu s pricom lako cemo ,nego odmah su udarili punom snagom
Sudacka trojka je bila danas katastrofa ,odavno nikome na Pecari se nije pjevalo Cigani Cigani ,bilo jedno 4-5 sumljivih odluka ,od kojih su bar 2 sudene konta zdravih ociju
Decki su ostavili srce na terenu,ja ne bi isao punom snagom u Vrsac odmorit neke igrace,pa konacno proslavit prvu pobjedu kuci protiv Buducnosti

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 nov 2011, 23:43

Mačvan nema pravo nastupa u prvom dijelu lige

inače, odlična utakmica, naši maksimalno ali kad je trebalo nije bilo koncentracije..sve u svemu svaka čast momcima, ovo što rade je ČUDO...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 nov 2011, 20:58

"Prvi gostujući poraz Širokog" heh zanimljivo.. E moj Šljivak barem provjeri prije nego sto objavis..

A sto se tice utakmice opet blizu ccc al nece i jbga.. Sljedece kolo prva domaca pobjeda ove sezone..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 26 nov 2011, 11:58

hoce li nam Cigona maznit Velića :? prica se nesto...
kevine jel ima prijenos na hercegovina.live, cini mi se da crnogorci prenose pa mozda njihov stream uzet

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 26 nov 2011, 14:00

bogbatina je napisao/la:hoce li nam Cigona maznit Velića :? prica se nesto...
kevine jel ima prijenos na hercegovina.live, cini mi se da crnogorci prenose pa mozda njihov stream uzet
Da ode u Partizan,Zvezdu,bilo gdje al ne u Cigonu???!!!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 26 nov 2011, 21:50

koja ciganija na pecari, nasi vec u svlacionici slave a suci vrate bacanje za produzetak :oops: :oops: :oops:
na kraju pravda zadovoljena ;) svaka cast Pilepicu a bez njega u produzetku Vladovic je rijesavao stvar...
vrlo vazna pobjeda :!:

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 26 nov 2011, 22:26

.... tijesna pobijeda, ali ipak pobijeda.

dobar dio utakmice bez Sakica i Baraca, mozda i ne bas pametan potez od Velica. :?

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 26 nov 2011, 22:57

Huh, odavno luđe utakmice nisam pogledao. al neka, ovakve pobjede i jesu najslađe. Koji je se cirkus odigrao to se ne može opisati. Pola publike napustilo dvoranu, igrači u svlačionici, a suci vraćaju da se ponavlja slobodno bacanje za koje su već vijećali minut i donijeli odluku da se neće ponavljat. Da mi je vidjeti da se ovo partizanu dogodi...Ovako mogu suditi samo nama. :evil:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 26 nov 2011, 22:57

northfront96 je napisao/la:.... tijesna pobijeda, ali ipak pobijeda.

dobar dio utakmice bez Sakica i Baraca, mozda i ne bas pametan potez od Velica. :?
Sakic iz igre 0/5(za 3 0/4) 4 izg lopte val -6
Baracu je VItkovac dva put proso i ona pravi na njemu faul ,znaci koš faul ,val -1
Suci su nazalost bili u pravu jer Pilepic je bio u igri iako je imao 5 osobnu ,ma nek smo mi dobili ko i j..e

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 26 nov 2011, 23:57

Iker C je napisao/la:Očekujem ove godine mnogo neočekivanih rezultata s obzirom tko je generalni sponzor. :mrgreen:
Ovo je večeras ,malo reći sumnjivo.

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 27 nov 2011, 00:13

sad 3 u gostima zaredom, izgleda da je ovo bila zadnja utakmica ove godine na Pecari. Trebala je protiv Zagreba bit uoci Bozica al sad pise 3.1. taman kad Ford ode u NBA :x

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 nov 2011, 10:39

Aman je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Očekujem ove godine mnogo neočekivanih rezultata s obzirom tko je generalni sponzor. :mrgreen:
nema nista sumnjivo, sve regularno.. siroki dobio, i vrate slobodno buducnosti..sa 8 igraca igrali do tada i 2 nam imaju 5 osobnih., a naklupi6. Novak..produzetak sa 5 igrača odigrali i razvalili ih..momci svaka cast..

mislio sam da će se pobiti tamo koja je strka bila..činjenica je da Široki ovu priliku da puca dodatano bacanje ne bi dobio nigdje, ama baš nigdje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 27 nov 2011, 11:05

Kevin je napisao/la:
Aman je napisao/la:
nema nista sumnjivo, sve regularno.. siroki dobio, i vrate slobodno buducnosti..sa 8 igraca igrali do tada i 2 nam imaju 5 osobnih., a naklupi6. Novak..produzetak sa 5 igrača odigrali i razvalili ih..momci svaka cast..

mislio sam da će se pobiti tamo koja je strka bila..činjenica je da Široki ovu priliku da puca dodatano bacanje ne bi dobio nigdje, ama baš nigdje..
bas sam pogleda opet ono, Pilepić nije izisao nakon 5. osobne al opet to je greska zapisnickog stola...
kao sto kazes ovo Siroki nigdi ne bi dobio da mu se ponovi bacanje. koji k**** je Sakicu i Baracu samo se setaju, Vitkovac Baracu u 3 min zabio 10 poena

velikikralj
Kontakt:

Post Postao/la velikikralj » 27 nov 2011, 11:16

jel ima negdi snimka?

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 27 nov 2011, 12:18

Ma suci su sami sebe zaje.bali.. Kako sam ja skuzio slobodno se ponovilo zato jer je na parketu bio Pilepić dok je pucano prvo slobodno bacanje.. I to je OK sto je ponovljeno ali kako onda svira sudac kraj.. :roll:
Uglavnom sada je to nebitno heh, prva domaca pobjeda ove sezone sad se moze lakse otici na ova 3 gostovanja.. I Veliću Collins ti mora vise igrati.. I usput sto je sa Butorcom, je li neka ozljeda ili sto?
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 nov 2011, 14:06

http://****/main.asp?dir=news&newsid=42299" onclick="window.open(this.href);return false;

Utakmica u Širokom izazvala opću konfuziju

Čudna završnica utakmice u Širokom Brijegu zbunila je mnoge i koji su bili na njoj, navijače, statističare, a i same igrače, pa nije ni čudo da su nakon utakmice izašle oprečne informacije o samom ishodu.

Naime, nakon što je u zadnjem napadu regularnog dijela Budućnost promašila dva šuta za pobjedu, oglasila se sirena i suci su označili kraj. Kraće slavlje prekinuli su suci koji su nakon pregledane snimke odlučili da je bio prekršaj prije isteka vremena i dodijelili dva bacanja Mihailoviću koji je oba promašio.

Tada je opet uslijedilo veliko slavlje, domaći igrači otišli su u svlačionicu, a veći dio publike napustio je teren. Ipak, ostali igrači i struka gostiju te suci koji su nakon konsultacija sa zapisničkim stolom odlučili da je kod prvog bacanja bilo neregularnosti pa su vratili još jedno bacanje. Mihailović je treći pokušaj pogodio za 70:70 i utakmica se morala nastaviti.

Međutim, službeni statističari su već bili zaključili utakmicu na 70:69, a i semafor je bio ugašen. Mnogi portali su, stoga, objavili “izvještaj” na osnovu tog rezultata, ali je šteta manja jer je nakon produžetka ishod bio isti.

Ipak, najveći problem je što su mnoge kladionice, primjerice jedna od najvećih on-line kladionica Bwin, kao konačni rezultat uzele 70:69, dakle bez produžetka.

Ne znamo koliko su svojih klijenata tako oštetili, a koliko su ih obradovali.

Čitavu konfuziju izazvali su upravo suci. To što su vratili jedno bacanje Vladimiru Mihailoviću imalo je temelja u regularnosti, jer je zapisnički stol sugerirao da Fran Pilepić s zbog pete osobne pogreške mora izaći, ali problem je što su to napravili kasno.

Prvi sudac bio je jedan od najboljih europskih sudaca Ilija Belošević, što je samo dokaz da se i najboljima događaju pogreške

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 nov 2011, 18:42

Treba nadodat, nakon što je lik promašio prvo bacanje, odmah je jedan sudac signalizirao da se ponavlja. Nakon čega ide skandiranje cigani. Suci za zapisničkim stolom razgovaraju minut-dva da bi dosli do zakljucka da se prvo slobodno bacanje NE PONAVLJA i da će pucati još jedno slobodno bacanje koje mu je preostalo. Nakon što promašuje i drugo slobodno bacanje, suci sviraju kraj. I nakon veselja igrači nasi odlaze a 2/3 publike odlazi iz dvorane. I nakon 4-5 min zuganja od strane buducnosti suci odlucuju da ce se ipak prvo slobodno bacanje ponoviti. Pa ti meni reci ko tu koga.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.