Kolko si to ulozio pa je prpa tolka oko Sieneharis10 je napisao/la:koja pametnica ovaj kaaukenas,imaju jedan razlike i napad i on odma gruh tricu suta,vodi milano i izgleda je skoro kraj

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kolko si to ulozio pa je prpa tolka oko Sieneharis10 je napisao/la:koja pametnica ovaj kaaukenas,imaju jedan razlike i napad i on odma gruh tricu suta,vodi milano i izgleda je skoro kraj
samo pogledaj i skontaj koliki smo baxuzi...haris10 je napisao/la:**** im sve,da Bog da pocrkali svi,pogoto kaukenas djubre jedno
Nemoj da te obeshrabre ova dva-tri kiksa, bit ce bolje.pintol_TM87 je napisao/la:red bi bio da napravim pauzu poslije ovakvih padova...nek vam je sa srećom
oo drago mi je da si prepisao ono i jos dobijo bonus...adoom je napisao/la:Nemoj da te obeshrabre ova dva-tri kiksa, bit ce bolje.pintol_TM87 je napisao/la:red bi bio da napravim pauzu poslije ovakvih padova...nek vam je sa srećomZao mi samo sto nema sutra kakav jak teniski turnir ovo sve nakvi challengeri ostali.
e jbg...eno onaj smoto otkaz dobio nakon poraza...mandraX je napisao/la:
...familiju, od A do Ž ...
Pridruzujem se...Dabogda dogodine i u 3 ligi zavrsilivideoton1 je napisao/la:Joj Rivera, mater im ****.
i meni molim vas,vracam sutraafa97 je napisao/la:Moze li neko poslat bar 0,5€?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.