E bas vala u pravu si ...ja ni jednom nisam cuo a i ako je bilo, mozda vrlo malo i par pojedinaca... Zasluzio je Pape isto kao i Ciro ako ne i vise. Istina je da je Ciro prvi trener koji je doveo repku tako visoko ali Pape je to isto uradio i stvorio 5 puta jaci tim !MARCELO je napisao/la:Nije ni meni jasno.A dok je ciro bio,ne prodje utakmica a da navijaci 3 puta ne skandiraju njegovo ime.Normalno,zasluzio je to ciro,al vala i pape jeneznalica je napisao/la:.....samo jednu stvar da kazem tj. napisem.....H V A L A V A M M O M C I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez obzira kako se zavrsilo u Lisabonu,hvala vam za barselonino poluvrijeme u Parizu!!!!! U jednom trenutku sam pomislio "kakve su ovo cudne kvalifikacije kada tri puta igramo protiv luxa" kad ono bolje ja pogledam nije lux-nego velesila france stjerana u misju rupu......Hvala momci (Zahirovic i Maletic)sto nafuranku pokazaste kako se igra za domovinu......Hvala Pape sto napravi najveci rezultat u istoriji bh fudbala!!!!! Samo da napomenem da jos nisam cuo sa tribina da se skandira ime naseg selektora.....Sta taj covjek treba da uradi pa da dobije priznanje od nas navijaca?????? SEDAM UTAKMICA NISMO PRIMILI POGODAK(NE RACUNAJUCI PENAL U FRANCUSKOJ) ALBANIJA,BJELORUSIJA,BJELORUSIJA,GRCKA,LUKSEMBURG,FRANCUSKA(penal)PORTUGAL.......
HVALA VAM MOMCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
SAAAFET SUSIC SAAAFET SUSIC
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
I nije cirkusant, nego pravi ozbiljni selektor.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Joj,nemojte ponovno da se vracamo na staru pricu o tome u kakvoj je grupi i koliko puta jacoj od ove taj "cirkusant" bio drugi,i onda ce neko napisati "a znas li ti u kakvoj su formi tad bili nasi reprezentativci" i onda sve ponovno..Soni je napisao/la:I nije cirkusant, nego pravi ozbiljni selektor.
Susic radi odlican posao,ali i Ciro je to takodje radio.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Goalgetter je napisao/la:Prije nam je uvijek odgovarala samo pobjeda u ovim historijskim tekmama, a obicno smo uvijek odigrali 1:1 (Spanija, Danska, Francuska). Sad kad nam treba nerijeseno, vidjecemo sta ce biti.
Portugalci su, i dalje favoriti po meni, igraju pred svojim navijacima, Ronaldo i Nani mogu iskoristiti svoju brzinu i tehniku na ravnom terenu. U nas je ohrabrivajuce, da se vracaju Pandza i Papac, tako da sada ima dovoljno alternativa u odbrani (na desnom beku skripi malo, al da se to zakrpiti nekako).
Sve u svemu, u stanju smo uvijek da zabijemo gol, jos ako povedemo, bice pakleno.
Pa oni jesu favoriti idalje, na kladionicama su apsolutni favorit za pobjedu 1.40 kvota a na nasu pobjedu 8.00, a misljenja sam da mozemo bolje odigrati vani nego kod kuce, zato i jest veci optimizam, idealno bi bilo kad bi dali taj jedan gol, a mozemo postici zeljeni rezultat samo ako ne bude kikseva u odbrani a da veza dobro stoji, ocekujem i od dzeke neki bljesak kako on samo zna...pa eto prosli baraz sta se dogadjalo u lisabonu, igrali smo jako dobro, samo se moramo dodatno cuvati tih kikseva, odigrat ozbiljno cvrsto borbeno i ocekivati da nam se posreci ono sto ocekujemo svi...daj boze da ne izgubimo tu utakmicu...
Najljepsi momenti uz reprezentaciju srce da pukne 
" onclick="window.open(this.href);return false;
Najtuzniji ..

Najtuzniji ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- scootyTM87
- Kontakt:
Sto se navijaca tice, niste svjesni koji broj nasih navijaca ce da bude na Luzu !
Sjetite me se za pocetak utakmice, ili bolje receno citajte malo portugalske stranice
. 
Sjetite me se za pocetak utakmice, ili bolje receno citajte malo portugalske stranice

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
daj boze da budu 3-4 hiljade.scootyTM87 je napisao/la:Sto se navijaca tice, niste svjesni koji broj nasih navijaca ce da bude na Luzu !
Sjetite me se za pocetak utakmice, ili bolje receno citajte malo portugalske stranice.
svi su se istrosili na pariz.
...
- Goalgetter
- Kontakt:
Opisi nam ukratko sta si citaoscootyTM87 je napisao/la:Sto se navijaca tice, niste svjesni koji broj nasih navijaca ce da bude na Luzu !
Sjetite me se za pocetak utakmice, ili bolje receno citajte malo portugalske stranice.

Nego,uvjeren sam da ce jedan od ove dvojice biti strijelac
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I pitam se koji od zakona velikih brojeva ce nastupiti:
1-nemoguce je da vec 57-mu utakmicu u nizu ne primimo gol iz igre
2-nemoguce je da i 4-tu uzastopnu utamicu s Portugalcima ne postignemo ni jedan jedini gol
Nek se ispuni oboje,bude 1:1 i svi sretni i zadovoljni..dobro ne bas svi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I pitam se koji od zakona velikih brojeva ce nastupiti:
1-nemoguce je da vec 57-mu utakmicu u nizu ne primimo gol iz igre
2-nemoguce je da i 4-tu uzastopnu utamicu s Portugalcima ne postignemo ni jedan jedini gol
Nek se ispuni oboje,bude 1:1 i svi sretni i zadovoljni..dobro ne bas svi

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Begović- najveća prevaga na terenu, protiv koga god igrali! 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Znam da su se iz Ljubljane neki organizirali,neki idu s vlakovima sutra ujutro iz Budimpešte,dijaspora iz Njemačke je većina,ne brinite.
optimizam,samo nabrijano,neka vide da nas ima,kultura da se ponovi navijanje iz France gdje ni jednog incidenta nije bilo kao ni u Zenici počela nas Fifa hvalit. Bhf napiso opet kodeks ponašanja
Papac je tu i Pandža ,jači smo sad vraćaju se,napad samo poboljšat ne mamo šta izgubit.Mogu to naši stisnut !
Liljani to mogu znaju ,žele...
Sretno nam!

optimizam,samo nabrijano,neka vide da nas ima,kultura da se ponovi navijanje iz France gdje ni jednog incidenta nije bilo kao ni u Zenici počela nas Fifa hvalit. Bhf napiso opet kodeks ponašanja

Papac je tu i Pandža ,jači smo sad vraćaju se,napad samo poboljšat ne mamo šta izgubit.Mogu to naši stisnut !
Liljani to mogu znaju ,žele...
Sretno nam!
Bilo bi dobro opet ovako nešto na ss.ba naslovnoj.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Dan "D"
Ovo je zaista Dan D. Imali smo ih puno, puno historijskih mečeva, dobrih, loših, ali je ovaj najveći. Dati će dragi Bog da nam bude i najdraži, najsretniji!
Što se tiče skandiranja i navijanja, nadam se da će se iskupiti fina ekipa naših navijača na stadionu i da će nadjačati protivnike na tribinama, i tim pomoći nogometašima da nadjačaju svoje protivnike na terenu. Nadam se da su se oporavili novčanici i grla vjernih pratitelja po drugim zemljama, naši "stranci", a i oni što idu iz BiH da su maksimalno spremni. Također očekujem ogromno skandiranje Papetu, zaista se nije čulo u Zenici, bar ne onoliko koliko je čovjek zaslužio. Mi pred TV-om ne moramo čuti, ali neka bar on čuje na terenu.

Još 47 sati 31 minuta....
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Na gol Marachene sam tada zaplakaoANTIFA ! je napisao/la:Najljepsi momenti uz reprezentaciju srce da pukne
Najtuzniji ..

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Možda malo i pretjerujemo sa ovolikom euforijom, nemojte me pogrešno shvatiti, ja bih sve dao samo da se plasiramo na to dugo sanjano Europsko prvenstvo. Mislim da malo treba "stati na loptu" i realno sagledati stvari, kada se gleda malo objektivnije, "sa strane", mi smo 21. repka svijeta a Portugal je 8. na rang listi. Igramo u gostima, pred 60, 70, 80 hiljada njihovih navijača, njihovi igrači imaju daleko veće iskustvo igranja takvih utakmica, dok kod nas tu slast i čast ima Edin Džeko, Vedad Ibišević, Pjanić i eto Spahić i više se ne mogu sjetiti nijednog, i to ne tako često kao Portugalci... Međutim, nebrojeno puno puta su nas naši Ljiljani uvjerili da ne pobjeđuju uvijek "bolji na papiru", da pored toga učestvuje i inat, ponos, srce i to nam je jedina nada u utorak. Nadam se da će na kraju to preovladat, da možemo zabiti taj jedan gol koji bi praktički riješio sve dileme i pitanja oko toga ko ide na EP. Želim svu sreću svijeta našim Ljiljanima u utorak, želim da dokažu tim velikim da i mi "mali" znamo igrat fudbal, znamo se boriti za našu jedinu domovinu, da nam bar oni donesu radost u naša srca i tako obraduju barem 30-40 kvadratnih kilometara naše države. SRETNO LJILJANI NAŠI!!! 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
najbolja akcija repke ikad
najbolja akcija repke ikad

- scootyTM87
- Kontakt:
Istrosili se nasi Bosanci i Hercegovcipanties je napisao/la: daj boze da budu 3-4 hiljade.
svi su se istrosili na pariz.

Kako stvari stoje, ns portugala, nije ogranicio broj mjesta kao prije dvije godine, iz tog razloga sto je vec u portugalu vise od 2000 BH navijaca, pristiglo iz svedske , danske i norveske, a ocekuje se jos veci broj koji pristize sutra autobusima, a u utorak Avionima.Goalgetter je napisao/la: Opisi nam ukratko sta si citao.
http://www.record.xl.pt/" onclick="window.open(this.href);return false;

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Ja sam sve polomio po kuci tada , a sjecam se da je utakmica bila u 22:00 .Heller je napisao/la:Na gol Marachene sam tada zaplakaoANTIFA ! je napisao/la:Najljepsi momenti uz reprezentaciju srce da pukne
Najtuzniji ..
Abd da zavrsi i u utorak 1-1 nebi imo nista protiv da zabiju u 93. nam gol i zavrsi 1-1

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fPia70EgC4
Ima sve da ih k*ramo na interncionalnom nivou
Ima sve da ih k*ramo na interncionalnom nivou

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.