I ja sam realista.spielführer_21 je napisao/la:Ja sam mrtvi realista i najviše mi na živac idu predviđanja i sanjarenja.. Al' vidi zla, sinoć i ja sanjam utakmicu u Lisabonu. Pred kraj utakmice rezultat 0:0, naši u kontri, Džeko i Vedo nešto petljaju i hop odjednom Vedo sam pred golmanom. Ali što je najgore neće da puca, pokušava driblati, u tom natrči još jedan naš igrač i hop lopta u golu.. Urnebes, slave igrači svi, valjda je Vedo ugurao, ili je Pjanić natrčao, ne zna se ko je dao gol. Nije ni važno.. Ide usporeni snimak, kad ono Maletić taj koji je odnekud naletio i zabioArnelinho je napisao/la:Još od kad su nam kuglice namjenile Portugal ja sam 100% uvjeren u prolazak.Stivi_Dzi je napisao/la:Ljudovi ja nikad nisam bio uvjereniji da ćemo proć, možda je konačno došlo i naše vrijeme.![]()
Možda ćete mi 'sovat, al' sam se majke mi obradov'o kad smo njih dobili.![]()
Tada sam htio ili njih ili Čehe.![]()
Portugal se otvorio, mi već slavimo, ne možemo primiti dva komada da ga yebeš.. Minut-dva prije kraja neko od naših ubaci u 16m, jedan Portugalac igrao rukom i to je penal, tad sam se od slavlja prevelikog probudio.
A realno kad sagledam stvari, tri puta smo bili blizu, falio po gol.. Sad mi sve nekako miriše na slavlje...ili će nas rasuti 3:0, da ne žalimo previše

I da, ko će dat' gol, ako ne "tvoj".

PS.
Da li ono pravilo i dalje važi na tekmama , ako npr. navijač/fotoreporter/neko lijevi ubaci loptu u gol, da se gol broji ? Da angažiramo koga..