O čemu ti. Da si se ti malo bavio košarkom.LenBias je napisao/la:kolko je samo bilo price o ovoj nasoj zvijezdi prije pocetka sezone i kakve su sve najave bile ovo je samo sjest i plakat tuzno, ispravka, bolje lec na pod ono fetus pozicija i suza suzu goni
NK Zvijezda Gradačac
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
jesil dobar stariLenBias je napisao/la:kolko je samo bilo price o ovoj nasoj zvijezdi prije pocetka sezone i kakve su sve najave bile ovo je samo sjest i plakat tuzno, ispravka, bolje lec na pod ono fetus pozicija i suza suzu goni

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
tako je pa vi pricajte sta hocete, nista ja nemam protiv zvijezde, cak sam eto u neku ruku i njen navijac (samo sam se tek sad registrovo na forum, zamisli) al price prije sezone i stanje kakvo je sad na tabeli su nebo i zemlja, ma ne nebo, dva neba i zemlja 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
na ovom forumu zvijezde ne primamo pljuvace.ako tebi nije dovoljno sto je jovic pomladio ekipu sto se stadion gradi i postajemo pravi fudbalski grad nasi kadeti i juniori pruzaju dobre igre i time kucaju na vrata prvog tima ako ti to sve nije dovoljno razguli brate.najlakse je dovesti skupa pojacanja odrijrsis kesu i svi u zvijezdi.mislim da se u zvijezdi sve radi promisljeno kad se stvore uslovi onda pucati na visoke pozicije.bolje da se nisi ni registrovo 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ovo nije forum zvijezde genije, kontas, ovo je samo tema zvijezde na kojoj se moze napisat ko sta misli, taman ces me ti primat eto, ti si neko i nesto pa mene trebas da primis na temi i ti se pitas ko ce bit primljen i kako, smiri se, sjedi i budi zadovoljan ovim sjajnim mjestom zvijezde na tabeli, to je to, zdravo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
raja ba pustite ove pljuvatore neobracajte paznju na njih kad se skontaju da ih niko nebenda otici ce oni sami
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Istina je djelimično, ali to je trenutna situacija koja ti daje za pravo da tako i misliš. Ako se uzme u obzir da nije kraj niti polusezone a eto zna se zacrtani cilj ti si malo poranio sa izjavama tog tipa. Normalno svi smo mi nezadovoljni rezultatima Zvijezde i očekujemo naspram financijske situacije u samom klubu i bolje rezultate. Ja lično mislim da smo sa ovakvom igrom i sa ovakvom ekipom realno na tom mjestu gdje se sada i nalazimo (7 mjesto).LenBias je napisao/la:tako je pa vi pricajte sta hocete, nista ja nemam protiv zvijezde, cak sam eto u neku ruku i njen navijac (samo sam se tek sad registrovo na forum, zamisli) al price prije sezone i stanje kakvo je sad na tabeli su nebo i zemlja, ma ne nebo, dva neba i zemlja
Dragon Town
kad mi pocnu kudit zvijezdu pa mi bi nasu bosnu rasturili

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
imal ko rezultat ZVIJEZDA:Cibalija.....
docekali smo da matko da prvijenac nadam se da ce sada sve ici lakse i da ce drugi dati vec na kosevu.lijepo se oslobodio cuvara u 16-ercu i preciznim prizemnim udarcem od stativu pogodio
zvijezda je malo pala sto se tice igre par igraca je za neprepoznat ali nadati je se da je to proslo i da ce u ova dva kola osvojiti 4 boda

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bio danas ko na tekmi ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
ma niko nije bio ne prati niko zvijezdu il nema niko internetaEngland je napisao/la:Bio danas ko na tekmi ?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta reći za utakmicu.Smrzli ko pi...,vjerovatno su treneri isprobavali neke varijante.Sve u svemu nije loše bilo.Dal se Moranjkić ozbiljnije povrijedio i dal će biti u kombinaciji protiv Sarajeva.
sta reci vjerovatno je jovic htio neku posluku poratzvjezdas je napisao/la:Sta reći za utakmicu.Smrzli ko pi...,vjerovatno su treneri isprobavali neke varijante.Sve u svemu nije loše bilo.Dal se Moranjkić ozbiljnije povrijedio i dal će biti u kombinaciji protiv Sarajeva.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
http://nk-zvijezda.****/
posjetite blog!!! i recite svoje misljenje
Dosta dobro da se upoznamo sa nekim osnovnim stvarima,ali stvarno je steta sto Zvijezda nema svoj zvanicni sajt da se jos vise mozemo informisati,ali za pocetak i ovo je dobro.mirza_rd je napisao/la:http://nk-zvijezda.****/

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
super si uradio svaka cast.bilo bi lijepo kada bi svaki dan bilo novih informacija o nasem klubu stadionu igracimamirza_rd je napisao/la:http://nk-zvijezda.****/
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bice biceastra1922 je napisao/la:super si uradio svaka cast.bilo bi lijepo kada bi svaki dan bilo novih informacija o nasem klubu stadionu igracimamirza_rd je napisao/la:http://nk-zvijezda.****/

citam sada mehmed janjos iz olimpica isao maksuz u orasje da gleda utakmicu orasje krajina,cilj je bio naravno da vidi imali mladih igraca koji bi bili pojacanja za olimpic.mislim da bi ljudi iz zvijezde morali isto raditi jer tk je rasadnik talenata i samo ih treba na vrijeme otkriti.jednog smo samo igraca tako doveli to je husic.on je u zvijezdi 3-4 godine uz rad treninge ulaske sa klupe uz trud husic je izborio mjesto prvotimca sa 20 godina sto je prava stvar.i sto je najvaznije taj ti mladi igrac moze donijeti petostruko vise para nego si ulozio..
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.