Istina je ali samo bez tog ILI.Bianconeri1988 je napisao/la:20 miliona + Elia ili Krasić za Gotzea...
Ukoliko je istina, ovaj transfer se može lahko realizovati
Samo nije da je toliko dobar Goetze
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Istina je ali samo bez tog ILI.Bianconeri1988 je napisao/la:20 miliona + Elia ili Krasić za Gotzea...
Ukoliko je istina, ovaj transfer se može lahko realizovati
Bianconeri1988 je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni su vikendi bez Juventusa pravi užas.
nece ti Njemci pustit svog igraca u Serie A, jos uvijek ih boli 2006-ta , to nisu jos preboljeli.Velika je mrznja od strane Njemaca prema Italiji nakon toga, a to se vidi i po ovim domacim arijevcima, wanna be Njemcima iz bosanskih vrljikaOxygen je napisao/la:Goetze je uz Neymara i Hazarda jedan od najvećih talenata svijeta,konkurencija je prevelika za njega.
Realna cijena je po meni 20M,s tim da zbog velikog interesovanja Borussia otvara licitaciju i mi to ne možemo ispratiti.
Ja se ipak nadam da će Elia dobiti priliku i vidjet ćete kako ćemo zaboraviti na sve ostale.
Goetze usput igra čini mi se trequartistu što mi ne igramo,radije Giovinco milion puta onda.
Možda ima i toga,mada Borussia je ozbiljan klub sa donekle normalnim ljudima u upravi za razliku od jednog drugog kluba.JuveSissoko je napisao/la: nece ti Njemci pustit svog igraca u Serie A, jos uvijek ih boli 2006-ta , to nisu jos preboljeli.Velika je mrznja od strane Njemaca prema Italiji nakon toga, a to se vidi i po ovim domacim arijevcima, wanna be Njemcima iz bosanskih vrljika
Nema svako priviliegiju navijat za Juve, a takvi kao ti mogu samo da nam...Orijent je napisao/la:http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4394_n.jpg
Sta vas ima koji q izbacivat, kad ce vas prvi ozbiljniji protivnik ponizitiadointer je napisao/la:jel mu to rece jedan navijac juventusa?Bianconeri1988 je napisao/la:Konačno jedan iskren!
Evo poruka i za tebe:
I.N.T.E.R.I.S.T.A = Individuo Nato Truffando E Rubando I Soli Trofei Altrui.![]()
pa ljudi evo po ko zna koliko puta ostanete ponizeni sa tim ko krade a ko ne krade i vi opet da neko drugi krade![]()
to kao kad smo bili mali pa uvijek neko dijete krene da izaziva a uvijek dobije pa on opet sledeci dan isto,,a dan danas dobija,,,btw,koji je sledeci sud? sta kaze Platini,hoce li nas izbaciti iz LP?![]()
adointer je napisao/la:jel mu to rece jedan navijac juventusa?Bianconeri1988 je napisao/la:Konačno jedan iskren!
Evo poruka i za tebe:
I.N.T.E.R.I.S.T.A = Individuo Nato Truffando E Rubando I Soli Trofei Altrui.![]()
pa ljudi evo po ko zna koliko puta ostanete ponizeni sa tim ko krade a ko ne krade i vi opet da neko drugi krade![]()
to kao kad smo bili mali pa uvijek neko dijete krene da izaziva a uvijek dobije pa on opet sledeci dan isto,,a dan danas dobija,,,btw,koji je sledeci sud? sta kaze Platini,hoce li nas izbaciti iz LP?![]()
nemoj tako, nije kriv Amauri sto su nasi levati mu napravili takav ugovor.Kad razmislis, pa nije Amauri ih natjerao sa pistoljem uperenim u glavu, da mu sastave i daju da potpise ugovor sa tom platom.Vjeruj ja da igram za Juve i da vidim da su u upravi kluba naivcine mislis da bih bio skroman, da bih umjesto recimo 2 miliona plate koju zasluzujem trazio vise? Sto nebi, ako su ovce koje treba must.Dakle nema potrebe krivit igraca,lik sebe gleda ko i svi mi kroz zivot, a to sto su nesposobni likovi tada radili transfere to njima treba jbat nesto.Mislim ako cemo realnoSoni je napisao/la:
Godisnje plate igraca Juventusa. Tacno ti dodje da ubijes Amaurija, sve mu je.bem
Sramota! Amauri, Toni, Iaquinta, Grosso, Motta mrš!
Pazienza ima vecu platu od recimo Barzagli-a i Pepe-a.![]()
A ove gore sto sam nabrojao ne smijem dublje analizirati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.