otac bascootyTM87 je napisao/la:Nije to rahimic !Dylan Dog je napisao/la:Sto li se Rahimic ovako smjeska selektoru![]()
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Nil Satis Nisi Optimum
Jel to neka šala?scootyTM87 je napisao/la: Nije to rahimic !
Čelik Zenica 1945
Ako ti je ovo Rahimic onda jaruga ti ne vidis dobroo ili se pravis blesav, pa vidis kako se ovaj obukao jbg ti 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Raja hoce li biti svjezih slikica prilikom ukrcavanja nasih u Lisabonu???
Ovo je dobro sto su krenuli dan ranije,taman da se malo naviknu na klimu, atmosferu,stadio i tako..
Vrlo profesionalno,svaka cast.Da nije mozda i Zlaja sa njima u zrakoplovu

Ovo je dobro sto su krenuli dan ranije,taman da se malo naviknu na klimu, atmosferu,stadio i tako..
Vrlo profesionalno,svaka cast.Da nije mozda i Zlaja sa njima u zrakoplovu

- anonymousHD
- Kontakt:
Jeste ikad čuli za zezanciju?
Cuo sam da je i mevlid u avionu za Portugal 

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
posudit cu mu ja kapi za ocifukara87 je napisao/la:Ako ti je ovo Rahimic onda jaruga ti ne vidis dobroo ili se pravis blesav, pa vidis kako se ovaj obukao jbg ti

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Yebo li te Rahimic , zamal neupade iz foteljeNumber1 je napisao/la:otac bascootyTM87 je napisao/la:Nije to rahimic !Dylan Dog je napisao/la:Sto li se Rahimic ovako smjeska selektoru![]()

Čelik do bagro
Dali smo im onj komad zemlje da ga zasade na svoj stadion, tek sad Ronaldo im nece nikad zabitiPasodzigera je napisao/la:Evo nas negdje u Barceloni,sad je pauza,a i koja pametna od igraca od Barce kako isprovocirati Christinu![]()
Messi nam se zahvalio za podrsku

ljudi jel se utakmica igra u 21:00 ili u 22:00 ?
- anonymousHD
- Kontakt:
a šta ako krene od početka sve trjica,pa koga svježeg da ubacimoScof1eld je napisao/la:zasto da ne, ako budemo vodili 0:1 zamjena misimovic-zahirovic je logicna ako vec zaha ne pocne od prve..bazeni je napisao/la:Da li mislite mogu li igrat i Zahirović i Medunjanin i Rahimić zajedno,jer ako nam bude dobar rezultat koga ubaciti da zatvori sredinu?????????????
HAHAHAHHHHHHHHHHHAHAHAHH , nije ovo Rahimic ovaj lik je bio na Tv prognozirao rezultat , pravo smjesan , smjesno prica ..scootyTM87 je napisao/la:Nije to rahimic !Dylan Dog je napisao/la:Sto li se Rahimic ovako smjeska selektoru![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- spielführer_21
- Kontakt:
Zadnja linija će nam izgledati ovako
Zahirović----Pandža(Jahić)--Spahić---Papac
ili ovako
Jahić---Pandža---Spahić---Papac
ovo ostalo se zna, na golu Beg a od sredine nadalje ovako:
-------Rahimić----Medunjanin--------
Pjanić--------Misimović--------Lulić
------------------Džeko----------------
Ne vjerujem da će Pape sad mijenjati formaciju i staviti dva napadača od prve minute..
Zahirović----Pandža(Jahić)--Spahić---Papac
ili ovako
Jahić---Pandža---Spahić---Papac
ovo ostalo se zna, na golu Beg a od sredine nadalje ovako:
-------Rahimić----Medunjanin--------
Pjanić--------Misimović--------Lulić
------------------Džeko----------------
Ne vjerujem da će Pape sad mijenjati formaciju i staviti dva napadača od prve minute..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Joj termina u 22 00 h isto kao i Spanija kad igra e jesu bezveze
Znaci produzetci + penali mi dobijamo 5-4 iz penala i ludilo oko 1 sat iza ponoci 

Sto se lako palite
Al fakat lice
Inace,evo ko ce tjesiti Ronalda
[youtube][/youtube]

Al fakat lice

Inace,evo ko ce tjesiti Ronalda
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sad pogledas slike na aedrom na dnevnom avezu.Bogami sve izgleda ok.samo mi se cini da je Papac malo iscrpljen,jbg ja kad gripam treba mi najmanje sedmica za oporavak,takvo nesto smlati i najveceg junaka.Samo me je to malo strah,ali veceras neka dobro odspava i odmori,sutra po dobroj klopi i bice sve ok akoBogda... 

Sta mislite hoceli Portugalski navijaci koristit laser tokom treninga na Dzeki

Cristiano Ronaldo još nije 'prebolio' susret u Zenici protiv reprezentacije BiH. Smatra da ga nitko na toj utakmici nije štitio od provokacija navijača, morao se sam 'braniti'
Piše: Totalsport
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo jedna je od omiljenih meta diljem nogometnih travnjaka, pa igrač madridskog Reala nije bio pošteđen niti tijekom nedavnog gostovanja u Bosni i Hercegovini.
U prvoj dokvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo, koja je završila bez pogodaka, Ronalda su domaći navijači "gađali" laserskim svjetlom, a često su mu upućivali i skandiranje "Leo Messi" i slično.
Tijekom treninga je Cristiano Ronaldo prokuhao, pa je pokazao srednji prst u smjeru navijača, a danima nakon tog ogleda i dalje komentira događanja s tog gostovanja.
- Bitno je samo da me se napada. Nitko me ne pokušava zaštiti. Laseri su po meni svaku drugu utakmicu koju igram. Pa, dajte neka se netko s viših instanca pobrine da se takve stvari ne događaju. Ako me nitko drugi neće zaštiti, pa valjda smijem sam - rekao je Ronaldo i dodao:
- Nekada izaberem ispravan put kako bi se zaštitio, nekada krivi, ali takve stvari koje se događaju oko mene nisu korektne.
Aj dočekaj te naše tamo lijepo i ugostite nas, a ne ko prošli put šta su Bosanci doživjeli ,ali medijski je to slabo bilo popračeno nažalost.
Sretno Ljiljani!
Piše: Totalsport
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo jedna je od omiljenih meta diljem nogometnih travnjaka, pa igrač madridskog Reala nije bio pošteđen niti tijekom nedavnog gostovanja u Bosni i Hercegovini.
U prvoj dokvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo, koja je završila bez pogodaka, Ronalda su domaći navijači "gađali" laserskim svjetlom, a često su mu upućivali i skandiranje "Leo Messi" i slično.
Tijekom treninga je Cristiano Ronaldo prokuhao, pa je pokazao srednji prst u smjeru navijača, a danima nakon tog ogleda i dalje komentira događanja s tog gostovanja.
- Bitno je samo da me se napada. Nitko me ne pokušava zaštiti. Laseri su po meni svaku drugu utakmicu koju igram. Pa, dajte neka se netko s viših instanca pobrine da se takve stvari ne događaju. Ako me nitko drugi neće zaštiti, pa valjda smijem sam - rekao je Ronaldo i dodao:
- Nekada izaberem ispravan put kako bi se zaštitio, nekada krivi, ali takve stvari koje se događaju oko mene nisu korektne.
Aj dočekaj te naše tamo lijepo i ugostite nas, a ne ko prošli put šta su Bosanci doživjeli ,ali medijski je to slabo bilo popračeno nažalost.

Sretno Ljiljani!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
@dylane valjda su te ubjedili da nije rahimic
ne smijes se vise ni zezat' 

ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.