reci mi koji je engleski golman bolji od harta? da nije carson? ne blamiraj se-Paja je napisao/la:[youtube][/youtube]
a na ovom snimku mozemo vidjeti gol Bendtnera "najboljem" engleskom golmanu.
Watafak sta je ba ovo navijac Citya se zove tevezito aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne vjerujem hahahahaha
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Dobar gol Balotellija, svaka cast, ali ipak je ovo vise greska golmana.tevezito je napisao/la:Super Mario protiv kako neki rekose najboljeg mladog golmanahttp://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rB1rP3NI#!
Za tog szcszcsczszczcsecnog ili vec kako se zove Hart je institucija.Sretno u borbi za 4 mjesto.Nazalost korisnicko ime ne mogu da promijenim.-Paja je napisao/la:[youtube][/youtube]
Watafak sta je ba ovo navijac Citya se zove tevezito aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne vjerujem hahahahaha
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Hart za Szczesnya može biti institucija samo kad City bude za Arsenal. Znaš kad je to? Nikad, a možda ni tad! 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
E stvarno necu da ulazim u rasprave pitaj neutralne ljude ko je bolji od njih dvojice.A uostalom svi znamo ko je najvise primio golova ove sezone pardon ima ja mislim golman mocnog Blackburna koji je primio vise.Arnelinho je napisao/la:Hart za Szczesnya može biti institucija samo kad City bude za Arsenal. Znaš kad je to? Nikad, a možda ni tad!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ryo najbolji mladi igrač, Chamberlain najbolje desno krilo, Szeszny najbolji golman, Gibbs najbolji lijevi bek, Jenkinsson najbolji desni bek, Gervinho najbolje lijevo krilo i Ramsey najbolji centralni vezni. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nije čudo što su prvi na tabeliMonolog je napisao/la:Ryo najbolji mladi igrač, Chamberlain najbolje desno krilo, Szeszny najbolji golman, Gibbs najbolji lijevi bek, Jenkinsson najbolji desni bek, Gervinho najbolje lijevo krilo i Ramsey najbolji centralni vezni.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ako bi smio malo da se ukljucim, nije bas mjesto,Monolog je napisao/la:Ryo najbolji mladi igrač, Chamberlain najbolje desno krilo, Szeszny najbolji golman, Gibbs najbolji lijevi bek, Jenkinsson najbolji desni bek, Gervinho najbolje lijevo krilo i Ramsey najbolji centralni vezni.
al puno serete zbog jedne izgubljene, Arsenal se vraca, dobra su ekipa, imaju jednog od najboljih trenera svijeta...
onoliko koliko sam ja gledo (moze se reci dosta) cu da prokomentarisem,
Chamberlain je talentovan igrac, takodjer i Szeszny je talentovan golman, al mislim da je Hart klasa izndad, al da mali ima potencijala ima, to je cinjenica...
Ramsey takodjer ima potencijal, i vjerovatno ce pod Wengerovom palicom postati jedan od boljih veznjaka...
Gervinho, momak strasnog driblinga, al po pameti ne zaostaje puno za Baloteliem...
a sto se Wilshera tice, pa uz Jonsa iz Manchester Uniteda, najbolji mladi igrac lige, to je cinjenica...
momak je strasan, i ne bih imo nista protiv da dodje u Barcu, cak sta vise to i zelim...
a Jenkinsson je najgori bek kog sam ja gledo u EPL-u, pa Ekoto je za njega Patrice Evra...
a kakav go zabi Baloteli...
majstor majstora, klasa klasa...
definitivno meni jedini drag igrac Citya (uz Yayu)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Wilshere, Song, Vermaelen i RvP su odlični. Dodajmo im Sagnu i Wojcieh Szesznog (il' kako se već piše
) i dobijemo 6 sasvim dobrih igrača. Ostalo? Lijevi bek prosjek, drugi stoper nedokazan, Ramsey je obećavao (teška povreda je učinila svoje), Arteta je iza sebe ostavio najbolje godine, Walcott nikako da pokaže zašto je važio za jednog od najvećih talenata engleskog fudbala, a Gervinha će vječito kočiti njegova neinteligencija.
To je prva postava Arsenala.
Iz njih maksimum izvlači Wenger. Druga stvar je što ovdje pojedini simpatizeri ovog londonskog kluba žele od Coquelina, Frimponga, Jenkinssona, Gibbsa, Parka, Ryoa i Chamberlaina preko noći napraviti neke mega zvijezde. Puno je još vremena ostalo za njih. Oni su i dalje nedokazani igrači i veoma mladi, tako da je suludo etiketirati ih onako kako to oni čine.
Al' haj', zato i postoje simpatizeri/navijači.
Hart je, htjeli to neki priznati ili ne, najbolji golman u ligi. Samim tim je bolji od Szesznog. To svako ko gleda sa strane primijeti.
Mogu sada ljudi govoriti kako se svakome desi da primi gol (to je tačno) i normalno je da golman zavisi i od kompletne defanzive (veze + odbrane + napada), te da broj primljenih pogodaka nije stvarno mjerilo kvalitete. Poljak će biti jedan od boljih golmana, al' Hart to već jeste. Obojica su mladi, tako da ćemo ih dugo gledati u svijetu fudbala (za nadati se da će ih zaobići povrede).

To je prva postava Arsenala.

Hart je, htjeli to neki priznati ili ne, najbolji golman u ligi. Samim tim je bolji od Szesznog. To svako ko gleda sa strane primijeti.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolože nemoj biti tako okrutan!
)
Aj na vopi.

Aj na vopi.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- gloryhunter
- Kontakt:
Tim Krul i Joe Hart su najbolji golmani u ligi... kakav šesni 

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
+ De Gea i Begovicgloryhunter je napisao/la:Tim Krul i Joe Hart su najbolji golmani u ligi... kakav šesni
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- -Paja
- Kontakt:
Zaboli me k**ac koji je najbolji engleski golman, jedna lopata je bolja od druge al je svejedno lopata.Carlo je napisao/la:reci mi koji je engleski golman bolji od harta? da nije carson? ne blamiraj se-Paja je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tevezito

Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
hahaha pazi ti molim te fanovi historijski inferiornih klubova kao sto su City i Newcastle koji slike osvajanja titule nemaju u boji a ni i u crno bijeloj varijanti mislim pricaju o igracima Arsenala. Pa malju Hartu mozes uloziti 500 miliona u saigrace ali on nikad nece znati sut odbiti u stranu, vec direktno na nogu igracu koji zakucava, a da mu ulozis jos 200 miliona nece moci imati Clean Sheet.
Dio Arsenala
Strašno je koliko su neki opterećeni Arsenalom i njegovim igračima i degradiranjem njihovih mogućnosti, prije me to palilo i nerviralo, a sad mi je simpatično baš kako su Arsenal i njegovi igrači trn u oku nogometnih stručnjaka koji sve znaju i sve razumiju.
No one like us, we don't care !
Ovo se zbilja pomalo previse cesto desava,ali ja sam mislio da je to do stopera,Hart odbrani,niko ne izbacuje loptu i protivnicki igrac je lagano pospremi..-Paja je napisao/la:hahaha pazi ti molim te fanovi historijski inferiornih klubova kao sto su City i Newcastle koji slike osvajanja titule nemaju u boji a ni i u crno bijeloj varijanti mislim pricaju o igracima Arsenala. Pa malju Hartu mozes uloziti 500 miliona u saigrace ali on nikad nece znati sut odbiti u stranu, vec direktno na nogu igracu koji zakucava, a da mu ulozis jos 200 miliona nece moci imati Clean Sheet.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Tome bi mogli reći patologija ili da suzim abnormalno ponašanje.Bosco je napisao/la:Strašno je koliko su neki opterećeni Arsenalom i njegovim igračima i degradiranjem njihovih mogućnosti, prije me to palilo i nerviralo, a sad mi je simpatično baš kako su Arsenal i njegovi igrači trn u oku nogometnih stručnjaka koji sve znaju i sve razumiju.

Inače, za Szczesnya se i može reći da je mlad igrač.Tek mu je 21. godina, a taj Hart ima 24.

Nešto do sada nisam vidj'o da Hart spašava City, a u Arsenalu je Szczesny često, vrlo često ,najbolji pojedinac ili bar medju najboljim.
I da, da li bi mogli Cecha okarakterisati kao lošeg golmana , jer je protiv Kroata (i na EP protiv Švicaraca) primio najgluplji gol u historiji fudbala? Ili Casilasa ako znamo šta je dozvolio protiv Milana ,prošle sezone ? Argumenti su plitiki, možete vi to i bolje.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Cechova forma je u silaznoj putanji već 2 godine. Moglo bi se reći da nije isti još od stavljanja Darth Vaderove kacige.
No, daleko od toga da je slab golman.
Ni Hart ni Schzesny nisu u najboljim golmanskim godinama. I dalje su mladi (razlika od 3 godine kod golmana i nije nešto čime bismo trebali kolutati očima). Svi znamo da golmani i stoperi kasnije sazriju. Ili ne znamo?
Ja nigdje ne pročitah da je neko napis'o kako je Poljak loš golman. Jednostavno, bolji je Hart. Ko to ne vidi? Samo fanovi Arsenala i to je to. Ostalima je kristalno jasno. Rekoh da nije mjerilo broj primljenih golova. Tja, pa tako bi svake godine Valdez bio najbolji golman na svijetu.
A, svi znamo da je Iker mnogo bolji (ne bih da nabrajam i ostale koje smatram kvalitetnijim od prvog golmana Barcelone).
Što se tiče odlučivanja utakmica, pa recimo da ove godine Hart nije ni bio toliko "na nožu". City je il' izdominiran (Bayern), ili je izdominirao sve protivnike.
Skoro svi su izgubili u hendikepu, tako da se tu i ne može baš vidjeti učinak Joe Harta. Arsenal, s druge strane, nije toliko dominantan i ne dobiva utakmice u hendikepu. Tu ti u biti jedna odbrana može dati titulu najboljeg igrača utakmice.

Ni Hart ni Schzesny nisu u najboljim golmanskim godinama. I dalje su mladi (razlika od 3 godine kod golmana i nije nešto čime bismo trebali kolutati očima). Svi znamo da golmani i stoperi kasnije sazriju. Ili ne znamo?

Što se tiče odlučivanja utakmica, pa recimo da ove godine Hart nije ni bio toliko "na nožu". City je il' izdominiran (Bayern), ili je izdominirao sve protivnike.

Ma nikom nisu trn u oku.Ali svaki vas igrac je kao nesto najbolji.Van Persie,TV su jos jedina dva klasna igraca koja su ostala u klubu i koji bi mogli trenutno igrat za svaki klub u svijetu treci koji je isto dobar je vec dugo povrijedjen.Ali dajte mi dokaze za tog Szecznog gdje je to on vas spasio.Dajte malo realnosti ne bi vam bilo lose.Isto sad kad bi ja rekao da je Hart bolji od Ikera stvarno koliko ljudima navijanje za jedan klub moze pomutiti razum to je nevjerovatno.Ili da je Aguero bolji od Messija.Od igraca Cityja samo za jednog mogu reci da je najbolji na svijetu na svojoj poziciji a to je Yaya Toure.Bosco je napisao/la:Strašno je koliko su neki opterećeni Arsenalom i njegovim igračima i degradiranjem njihovih mogućnosti, prije me to palilo i nerviralo, a sad mi je simpatično baš kako su Arsenal i njegovi igrači trn u oku nogometnih stručnjaka koji sve znaju i sve razumiju.
Jesi gled'o Tottenham-Arsenal ? Ako jesi vidio si da je odbranio 3 šanse 1vs1 i jednu jako izglednu priliku. Da ne nabrajam ostale tekme, jer bih mog'o do sutra.tevezito je napisao/la:Ali dajte mi dokaze za tog Szecznog gdje je to on vas spasio

Nije bila u tome poenta. Fora je da ste ga "više" puta gledali i time ste stekli dojam da je bolji.Monolog je napisao/la:I dalje su mladi (razlika od 3 godine kod golmana i nije nešto čime bismo trebali kolutati očima).
Istina, ali je takodje istina da Hart u svojoj 21. nije bio ni blizu dobar golman kakav je danas Vojciech, ili lažem ?Monolog je napisao/la:Svi znamo da golmani i stoperi kasnije sazriju. Ili ne znamo?![]()
Ovo i ostalo ispod što si napis'o je činjenica koja "kvari sliku". Hart je po vama apriori bolji jer brani u Cityu i ne prima golove, Szczesny je slabiji jer brani u Arsenalu i United ga je uspio raštilovati sa 8 komada u mreži.Monolog je napisao/la:Što se tiče odlučivanja utakmica, pa recimo da ove godine Hart nije ni bio toliko "na nožu".
Ovakvi stavovi bi se polahko mogli početi nazivati Messi sindrom.