BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
http://www.****/sport/fudbal/6 ... jiste.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Travnjak Bilinog polja odlazi na smetljište
Travnjak Bilinog polja odlazi na smetljište
vako treba igrati 
----------------begovic---------------------
---zahirovic--spahic---jahic------papac--
------------rahimic--medunjanin----------
-----pjanic------------------misimovic-----
------------ibisevic----dzeko---------------
znaci dva zadnja vezna,dva napadaca.s tim da se pjanic i miske idu na poziciju pleja znaci da se smjenjuju i koji bude na pleju tj poluspicu medunjanin ga mjenja na lijevoj odnosno desnoj strani.rahimic mora biti mnogo defanzivan da ne prelazi centar i da zajedno sa zahirovicem cuvaju ronalda.ibisevic bi treba malo iza dzeke da bude i da se vraca po loptu.u slucaju pozitivnog rezultata ubaciti pandzu umjesto mede zahirovic na poziciju medunjanina,jahic na desnog beka i pandza naravno na stopera,i izbaciti ibisevica ubaciti lulica,znaci miske u sredinu lulic lijevo s tim da ne igra mnogo ofanzivno i zadnju imjenu bi ja ubacio maletica umjesto jahica da on preuzme ronalda posto bi se jahic umorio i naravno treba se sto vise smjenjivat na ronaldu i udvajati ga.u napadu se rasiriti i medunjanin da pomaze u napadu da dzeko dobije prostora i pokusat navuc alvesa ipepea na dzeku i onda ibisevic ima mnogo prostora a misimovic ce to iskoristiti.bez mnogo nabijanja lopte pokusati u napadu povezati sto vise pasova i izbaciti onda dzeku ili vedu,vako bi bili jaki i na kontre i pokusati sto vise sutati u okvir gola golman im je najslabija karika.izdrzati poetnih 20-25 minuta sa ovakvom postavom i sve ce biti uredu
----------------begovic---------------------
---zahirovic--spahic---jahic------papac--
------------rahimic--medunjanin----------
-----pjanic------------------misimovic-----
------------ibisevic----dzeko---------------
znaci dva zadnja vezna,dva napadaca.s tim da se pjanic i miske idu na poziciju pleja znaci da se smjenjuju i koji bude na pleju tj poluspicu medunjanin ga mjenja na lijevoj odnosno desnoj strani.rahimic mora biti mnogo defanzivan da ne prelazi centar i da zajedno sa zahirovicem cuvaju ronalda.ibisevic bi treba malo iza dzeke da bude i da se vraca po loptu.u slucaju pozitivnog rezultata ubaciti pandzu umjesto mede zahirovic na poziciju medunjanina,jahic na desnog beka i pandza naravno na stopera,i izbaciti ibisevica ubaciti lulica,znaci miske u sredinu lulic lijevo s tim da ne igra mnogo ofanzivno i zadnju imjenu bi ja ubacio maletica umjesto jahica da on preuzme ronalda posto bi se jahic umorio i naravno treba se sto vise smjenjivat na ronaldu i udvajati ga.u napadu se rasiriti i medunjanin da pomaze u napadu da dzeko dobije prostora i pokusat navuc alvesa ipepea na dzeku i onda ibisevic ima mnogo prostora a misimovic ce to iskoristiti.bez mnogo nabijanja lopte pokusati u napadu povezati sto vise pasova i izbaciti onda dzeku ili vedu,vako bi bili jaki i na kontre i pokusati sto vise sutati u okvir gola golman im je najslabija karika.izdrzati poetnih 20-25 minuta sa ovakvom postavom i sve ce biti uredu
Željezničar za život cijeli.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma hrabro u lisabonu sa 2 napadaca, vidjeli smo na bilinom da smo bolje igrali kad je vedo usao, ne mora vedo biti 2 napadac, nek bude neka vrsta poluspica, a pjanke i miske na krilima, rahimic, medo 2 zadnja vezna, a odbrana zahirovic, jahic, spahic, papac, i na golu begovic, to bi trebala biti dobitna kombinacija za prolazak na euro, bar se nadam, iako je pandza odigrao odlicno u parizu, neka jahica u prvoj, jer je odigrao fantasticno u zenici, kao i zahirovic
Za zivot cijeli!
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
Pa s pravom to kazu, sta da mi odemo negdje gostovati a himna nam se i ne cuje od zvizdanja? dzeko bude popljuvan do maksimuma? laserom ga gadjaju? treba biti objektivan, kontam pa zar je moguce da toliki seljaci idu na nase utakmice.Nimla_RZ je napisao/la:Pa šta glume oniPrincipatus je napisao/la:"Naša publika, kvalitet terena, navijači koji neće uperivati laser u oči bh. "zvijezda" ili pjevati provokativne pjesme, pomoći će Portugalu da na terenu pokaže da je bolja ekipa koja zaslužuje da se kvalifikuje za EURO 2012", navode današnji portugalski mediji.Joj da je samo ponovit onu noć iz Francuske!
kakvi smo,takvi smo,ako ti smeta mogao si obuci dres portugala i lagano se zatvoriti u kucuJohnnyDinamitas je napisao/la:Pa s pravom to kazu, sta da mi odemo negdje gostovati a himna nam se i ne cuje od zvizdanja? dzeko bude popljuvan do maksimuma? laserom ga gadjaju? treba biti objektivan, kontam pa zar je moguce da toliki seljaci idu na nase utakmice.Nimla_RZ je napisao/la:Pa šta glume oniPrincipatus je napisao/la:"Naša publika, kvalitet terena, navijači koji neće uperivati laser u oči bh. "zvijezda" ili pjevati provokativne pjesme, pomoći će Portugalu da na terenu pokaže da je bolja ekipa koja zaslužuje da se kvalifikuje za EURO 2012", navode današnji portugalski mediji.Joj da je samo ponovit onu noć iz Francuske!
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Neku noc je bilo i ovdje ali samo da se zna ja sam odradio svoje.
Ovom malom Hazimu Roznjakovicu http://www.facebook.com/profile.php?id=100000179589542" onclick="window.open(this.href);return false; sam ocito bukvicu neku noc ebo li ga C.Ronaldo..on admin Real Madrid Balkan pise kako Ronaldo igra protiv amaterske rep. i ostala sranja sto je pisao..
Nasao se klinjo od 16, 17 ljeta da sere, inace ja sam simpatizer/navijac bijeli od 97 ali repka je repka boli me qqqza ronaldom, pepeom, pa i bolji su igrali protiv bosne tipa Raul, Casillas, Hiero ali repka je repka..
Ovakve treba po kratkom postupku odma
Ovom malom Hazimu Roznjakovicu http://www.facebook.com/profile.php?id=100000179589542" onclick="window.open(this.href);return false; sam ocito bukvicu neku noc ebo li ga C.Ronaldo..on admin Real Madrid Balkan pise kako Ronaldo igra protiv amaterske rep. i ostala sranja sto je pisao..
Nasao se klinjo od 16, 17 ljeta da sere, inace ja sam simpatizer/navijac bijeli od 97 ali repka je repka boli me qqqza ronaldom, pepeom, pa i bolji su igrali protiv bosne tipa Raul, Casillas, Hiero ali repka je repka..
Ovakve treba po kratkom postupku odma
Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 13 nov 2011, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mamu im licemjersku hebem, sta su nam radili navijacima prije dvije godine, a sad izigravaju svece. Cigani.
Ima da is sataremo samo ako budemo igrali muski!!! Naravno ne srljati previse da ne bismo zaradili neki crveni.. 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
realno jarane, zvizdanje na tudju himnu, pa onda ono pjevanje messi messi, ne volim ni ja ronalda, al yebote hocel to pomoci nasoj reprezentaciji, naravno da nece, sve u svemu to je odraz papanluka koji vlada u BiH, umjesto da dokazemo ko sto je spahic rekao prije utakmice da nismo glupani i sta vec nismo, kako nas svijet gleda, mi jos vise potrdimo te navodeDonnie Darko je napisao/la:Mamu im licemjersku hebem, sta su nam radili navijacima prije dvije godine, a sad izigravaju svece. Cigani.
Za zivot cijeli!
vjeruj mi da može pomoći, pogotovo to provociranje RonaldaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:realno jarane, zvizdanje na tudju himnu, pa onda ono pjevanje messi messi, ne volim ni ja ronalda, al yebote hocel to pomoci nasoj reprezentaciji, naravno da nece, sve u svemu to je odraz papanluka koji vlada u BiH, umjesto da dokazemo ko sto je spahic rekao prije utakmice da nismo glupani i sta vec nismo, kako nas svijet gleda, mi jos vise potrdimo te navodeDonnie Darko je napisao/la:Mamu im licemjersku hebem, sta su nam radili navijacima prije dvije godine, a sad izigravaju svece. Cigani.
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:vjeruj mi da može pomoći, pogotovo to provociranje RonaldaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:realno jarane, zvizdanje na tudju himnu, pa onda ono pjevanje messi messi, ne volim ni ja ronalda, al yebote hocel to pomoci nasoj reprezentaciji, naravno da nece, sve u svemu to je odraz papanluka koji vlada u BiH, umjesto da dokazemo ko sto je spahic rekao prije utakmice da nismo glupani i sta vec nismo, kako nas svijet gleda, mi jos vise potrdimo te navodeDonnie Darko je napisao/la:Mamu im licemjersku hebem, sta su nam radili navijacima prije dvije godine, a sad izigravaju svece. Cigani.I on sam kaže da mu nije svejedno, utiče to na njega
evo ja ga taman na njegovoj facebook stranici ubjeđujem da je žensko ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ovaj Ibisevic ce jos vise igrat u grcu nakon ovih promasaja, pritiska javnosti i pitanja novinara.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ne zamjerite ako je bilo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
tek u tri polijecu mescini? a tamo su oko 5 i nestoANTIFA ! je napisao/la:Jesu dosli nasi u Lisabon
...
-
karameldar
- Kontakt:
Ma samo 12094702634871 puta je bilo.Soni je napisao/la:
Ne zamjerite ako je bilo
YNWA!
Darko Maletic je donedavno igrao u Borcu iz Banja Luke , imao je platu 455 KM i kasnila je od novembra 2007. godine i opet Ronaldo nista nije mogao da uradi protiv njega
ahahhahaahahha xD
ahahhahaahahha xD
-------------------Begovic-------------------
---Jahic------------Spahic------Papac------
----------Rahimic------Medunjanin---------
-----Pjanic-------Misimovic--------Lulic---
--------------Ibisevic----Dzeko--------------
Bjezi kani se Cirine taktike ..travnik je napisao/la:-------------------Begovic-------------------
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.