Sto se palis, samo polako ..VB 1987 je napisao/la:Moram tebi da odgovorim, jer vidim da očigledno kipiš od bezobrazluka, neznam šta je po tebi mjerilo uspjeha ili nekakve veličine za omladinske škole, pa morao bi znati da su naši pioniri demontirali pionire želje i to na po grbavice, al vidim kako da ti to neznaš pa evo ja ću ti reći, a znaš li šta je Borac ikada uradio u ovoj ligi, pa igrao je pošteno i dva puta je ispadao zbog spletki namještanja i raznih lobija koji su ga pokušavali ugasiti, a i tvoj željo se kao jako organizovan klub okoristio u tome pa je pokazao svoju veličinu tako što je pomogao jednom klubu (neću ime da mu spomenem) da ostane u ligi a zajedno su Borac poslali u rang niže, a obraz ste prodali za 500 eura...Stole iz Bora je napisao/la:
Gdje bas stavi Borac i Slaviju medju klubove koji imaju omladinski pogon? Sta su to ova dva kluba uradila u takmicenjima za mladje kategorije? I jos Borac ugura medju one "organizovane" klubove. Ma nidje veze .. Sta je Borac IKAD uradio u ovoj ligi??

Hajde da probamo ponovo ... Jednostavno pitanje trazi jednostavan odgovor ..
jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone
Ovo znaci da ostale ekipe nemaju nikakve omladinske pogone? Koje ekipe su bile u zavrsnicama takmicenja BiH za mladje kategorije? Zar samo ove 4? Celik, Sarajevo, Zeljo .. Nije ih bilo .. ?? Nema ih ni sada .. ??
P.S. Znam da je Borac dobio zelju na grbavici ali zar samo radi tog uspjeha da se omladinska skola Borca (ili ostala 3 nabrojana) gura ispred ovih sto sam ja nabrojao ... ??