FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ima li kakvih slika sa utakmice???
- bistrikboy
- Kontakt:
Ideju si iznio na pogresnom mjestu
Utakmica je u subotu u 20h,najvjerovatnije

Utakmica je u subotu u 20h,najvjerovatnije

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
jocker123 je napisao/la:ima li kakvih slika sa utakmice???

mi smo ove sezone jadni a vjerujte da ste i vi,zao mi je ali je tako,polako uvjericete seJoinUnion je napisao/la:Mora se negdje i izgubiti ostaje utisak da smo se mogli vratiti i sa makar bodom nego nismo idemo dalje nije niko ni ocekivao da ce mo svaku dobiti a za ocekivati je da ce mo biti jos bolji dok se Serdarevic i Popovic uvrste u prvih 11.Dobra igra moze da raduje i bude pokazatelj da ce se bodovi vec moci ocekivati i sa drugih gostovanja sad se treba usmjeriti na Zrinjski i jos jedno punjenje Grbavice.
ZEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOO

solidna posjeta,mislim naših navijača 

dobro ba nemoj samo tresti novinedamiRZ 88 je napisao/la:mi smo ove sezone jadni a vjerujte da ste i vi,zao mi je ali je tako,polako uvjericete seJoinUnion je napisao/la:Mora se negdje i izgubiti ostaje utisak da smo se mogli vratiti i sa makar bodom nego nismo idemo dalje nije niko ni ocekivao da ce mo svaku dobiti a za ocekivati je da ce mo biti jos bolji dok se Serdarevic i Popovic uvrste u prvih 11.Dobra igra moze da raduje i bude pokazatelj da ce se bodovi vec moci ocekivati i sa drugih gostovanja sad se treba usmjeriti na Zrinjski i jos jedno punjenje Grbavice.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Vi mozda jeste, mi vec nismo i vjerujemo u nase momke!!damiRZ 88 je napisao/la:mi smo ove sezone jadni a vjerujte da ste i vi,zao mi je ali je tako,polako uvjericete seJoinUnion je napisao/la:Mora se negdje i izgubiti ostaje utisak da smo se mogli vratiti i sa makar bodom nego nismo idemo dalje nije niko ni ocekivao da ce mo svaku dobiti a za ocekivati je da ce mo biti jos bolji dok se Serdarevic i Popovic uvrste u prvih 11.Dobra igra moze da raduje i bude pokazatelj da ce se bodovi vec moci ocekivati i sa drugih gostovanja sad se treba usmjeriti na Zrinjski i jos jedno punjenje Grbavice.
Zvučiš mi pomalo očajno, pa ti malo lakše kada i nas vučeš u ambis u koji ste se uputili...e neće moći drugar...sami čete ići tamo gdje vam je mjesto. Nema više Ćele i Muče ,-4 a pola avgusta, a na Grbavici neki novi vjetrovi pušu...nije vam lako ali idi plači na svoju stranicu!!!damiRZ 88 je napisao/la:mi smo ove sezone jadni a vjerujte da ste i vi,zao mi je ali je tako,polako uvjericete seJoinUnion je napisao/la:Mora se negdje i izgubiti ostaje utisak da smo se mogli vratiti i sa makar bodom nego nismo idemo dalje nije niko ni ocekivao da ce mo svaku dobiti a za ocekivati je da ce mo biti jos bolji dok se Serdarevic i Popovic uvrste u prvih 11.Dobra igra moze da raduje i bude pokazatelj da ce se bodovi vec moci ocekivati i sa drugih gostovanja sad se treba usmjeriti na Zrinjski i jos jedno punjenje Grbavice.
Malo te prenjelo, nije ti to udbaš već robijaš. O Čeliku on ba kuka, a oni gore ublehaši su posebna priča.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
U jednu ruku si u pravu vi ste stvarno jadni znas zbog cega evo upravo gledam Borac vas uze na pregledu identicno kao i Zeljo samo sto je Borac zasluzeno a Zeljo sretno, **** li ga toliko o realnosti.Samo nismo mi takvi, znas ako imas problema u svojoj avliji rjesavaj ih sam mi ti na muku necemo pristajati nismo pitari, mozda je to neki psiholoski momenat da ti bude lakse kao nisi sam u **** ali jarane nismo mi u istom kosu da si ovo napisao prosle godine pa hajde de.Najbolje zabavite se svojim problemima a ne tudjim samo tako ce te na dobar put.damiRZ 88 je napisao/la:mi smo ove sezone jadni a vjerujte da ste i vi,zao mi je ali je tako,polako uvjericete seJoinUnion je napisao/la:Mora se negdje i izgubiti ostaje utisak da smo se mogli vratiti i sa makar bodom nego nismo idemo dalje nije niko ni ocekivao da ce mo svaku dobiti a za ocekivati je da ce mo biti jos bolji dok se Serdarevic i Popovic uvrste u prvih 11.Dobra igra moze da raduje i bude pokazatelj da ce se bodovi vec moci ocekivati i sa drugih gostovanja sad se treba usmjeriti na Zrinjski i jos jedno punjenje Grbavice.
ZEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
- Kontakt:
Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.
vise trofeja vise europskih utakmica.,..imas mahanje...aaa jel bojkotujes ti ovaj forumNavijac Sarajeva je napisao/la:Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
nemoj više, molim te.Navijac Sarajeva je napisao/la:Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.
...every little thing gonna be all right
-
- Kontakt:
Kako ste krenuli i koliko ste ambiciozni to vam onda nece biti problem ove godine? Znate kojih titula Seljo ima vise od Sarajeva? Titule Bajramskih turnira
istinite cinjenice,jelNavijac Sarajeva je napisao/la:Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ok, upravu si, sad razguli imas temu o svom klubu i tamo pisi o svojim igracima, zelji, atletici, bocanju, o cemu hoces, ostavi se ove temeNavijac Sarajeva je napisao/la:Kako ste krenuli i koliko ste ambiciozni to vam onda nece biti problem ove godine? Znate kojih titula Seljo ima vise od Sarajeva? Titule Bajramskih turnira
...every little thing gonna be all right
-
- Kontakt:
Dobro nije problem mislio sam malo prepucavanja nije na odmet jer uvijek je bilo sala i poslastica sa svih strana. Ali ako trazite neku mrtvu ozbilju dobro. Cao cuvajte se!
- ChelseaFann11
- Kontakt:
Navijac Sarajeva je napisao/la:Dobro nije problem mislio sam malo prepucavanja nije na odmet jer uvijek je bilo sala i poslastica sa svih strana. Ali ako trazite neku mrtvu ozbilju dobro. Cao cuvajte se!
jal istina da se po gradu prica da sarajevo nemoze uzeti bod na svom ????
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.