Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

radoja
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la radoja » 10 nov 2011, 17:22

Saurman je napisao/la:Izgleda ništa od Neymara , brazilac produžio ugovor.

Produžio ugovor da bi klub uzeo veće pare. City će njega dovest u januaru,najdalje julu,živi bili pa vidjeli. Inače smatram da se prevelika pompa oko njega diže,kao i oko onog Gansa, neću sad banalizovati,ali lako je u Brazilu biti dominantan,dakako sporiji fudbal se igra nego u Evropi,fizički slabiji. ;)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 nov 2011, 17:35

Eden Hazarad ili Neymar,a mozda i obojica na ljeto u Realu ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2011, 17:40

belgijanac je izjavio kako mu za prelaz samo dolazi u obzir real madrid, ostali klubovi nemaju sanse navodno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 nov 2011, 17:48

LenBias je napisao/la:belgijanac je izjavio kako mu za prelaz samo dolazi u obzir real madrid, ostali klubovi nemaju sanse navodno
Ma mislim da ce on i preci u Madrid na ljeto,jer Zidane vec godinu dana bali na njega ;)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 nov 2011, 17:51

tyler durden je napisao/la:
LenBias je napisao/la:belgijanac je izjavio kako mu za prelaz samo dolazi u obzir real madrid, ostali klubovi nemaju sanse navodno
Ma mislim da ce on i preci u Madrid na ljeto,jer Zidane vec godinu dana bali na njega ;)
za pojačanja me nije briga ionako sve što valja u svijetu fudbala prije ili kasnije završi u bijelom dresu na Bernabeu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2011, 18:15

pa dobro, nije bez razloga, mali je strasan igrac :D kakve su ono price o vidicu, koliko li ima istine o tome? ja licno ga ne bi volio vidit u realu, nije to ni blizu onaj igrac kakav je bio kad se zadnji put pricalo o njemu u realu :oops:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 nov 2011, 18:18

Više bih volio njega gledati u Madridu nego Neymara ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 nov 2011, 20:27

LenBias je napisao/la:
pa dobro, nije bez razloga, mali je strasan igrac :D kakve su ono price o vidicu, koliko li ima istine o tome? ja licno ga ne bi volio vidit u realu, nije to ni blizu onaj igrac kakav je bio kad se zadnji put pricalo o njemu u realu :oops:
Mislim da su to novinarske izmisljotine, jer tesko da bi Ferguson pustio, uz Rooneya, svog najvaznijeg igraca!
Na osnovu cega si to zakljucio ?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2011, 20:59

na osnovu toga sto je lik u losoj formi u zadnje vrijeme, nije ni blizu svog starog nivoa

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 10 nov 2011, 21:08

LenBias je napisao/la:na osnovu toga sto je lik u losoj formi u zadnje vrijeme, nije ni blizu svog starog nivoa
Po cemu zakljucujes da je u losoj formi?Imao je problema sa povredom,ali Vidic je klasa nad klasama.Ima on 30 godina,ali sigurno moze igrati na vrhunskom nivou bar jos 3 godine.Bilo bi ljijepo vidjeti nekog sa nasih prostora u Realu.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2011, 21:16

odgovorio si sam sebi al evo odgovorit cu ti i ja u slucaju da ne kontas, znaci lik u losoj formi, zakljuceno na osnovu toga sto ne igra ko sto je igro i ko sto moze i zna, na formu efekta imaju i povrede koje su takodje dio lose forme, jesu zivota mi, ne lazem ti, pitaj i druge ako meni ne vjerujes, povrede te vode ka losoj formi u velikoj vecini slucajeva zato sto, vjerovo ti meni ili ne, ne mozes igrat dobro kad si povrijedjen, ne salim se, pitaj sisea, dudua i milion ostalih igraca, jos nesto?

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 10 nov 2011, 21:48

Naucih ja od tebe dosta :mrgreen: Naravno da ne igra kao sto je igrao prije 2-3 sezone,ali je i dalje medju najboljima,ako ne i najbolji defanzivac Premier lige.Vidimo samo da United prima daleko vise golova kada on nije u timu.Ako izuzmemo utakmicu protiv City-a,United je primio najmanje golova u Engleskoj,sto je samo jedan od pokazatelja o kakvoj se odbrani radi.A ta odbrana je bez Vidica "nikakva" sto se i vidjelo protiv City-a.Mladi i neiskusni golman na prvom mjestu,a onda Evans,Smalling i Jones-sve su to jos samo talenti,koji pored igraca kakav je Vidic treba da sazriju.Uzmimo u obzir i to da je ranijih godina sa njim igrao jedan Ferdinand,a ko sada igra?!Evra je bio daleko bolji,a svi znamo kakav je bek njegovih osobina kada zadje u godine.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 nov 2011, 22:34

LenBias je napisao/la:na osnovu toga sto je lik u losoj formi u zadnje vrijeme, nije ni blizu svog starog nivoa
Ako je losa forma biti igrac utakmice vs Evertona i ponajbolji sad u zadnjem kolu sa Sanderlendom, onda ok... :D Pa svi strucnjaci u Engleskoj se slazu da je on igrao vs Citya, da rezultat ne bi bio ni priblizan onom...
To su mu jedine 2 utakmice koje je odigrao ove sezone u PL (ne racunajuci prvo kolo kada se povrijedio) i ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da je on u losoj formi ?! :?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2011, 22:45

pojasnio sam gore, na jedan veoma zanimljiv nacin, ozbiljno, provjeri, a sto se tice rezultata dva mancestera, crveni je tu odigro svoje tako da nemate potrebe sta bi kad bi bilo gluposti pisat jer onda to povlaci jos mali milion stvari :ugeek:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 nov 2011, 22:49

mozda bolej dovest Thiaga SIlvu umjesto Vidica :)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 nov 2011, 20:25

Real Madrid gradi moderni kompleks za treniranje

Real Madrid počeo je sa drugom fazom izgradnje modernog trening centra u Valdebebasu, dijelu glavnog grada Španije.

Šest godina poslije otvaranja terena za treninge na ovom području predsjednik Reala Florentino Perez ispunit će svoju želju i obećanje, a to je prebivalište gdje će biti smješteni igrači prvog tima kraljevskog kluba.

Perez je oduvijek htio napraviti jednu takvu građevinu sa terenima za treniranje na prostoru većem od milion kvadratnih metara koje je u vlasništvu Reala.

U okviru modernog trening kompleksa bit će i hotel gdje će se igrači Reala sastajati prije utakmice i u danima kada imaju dva treninga dnevno.

"Zašto da idemo u neki hotel kad možemo imati najbolji na svom terenu?", pitaju se u Upravi Real Madrida gdje traju završne radnje prije početka ostvarenja sna sadašnjeg predsjednika Florentina Pereza.

Novi kompleks bit će urađen po uzoru na milanski MIlanello ili Las Rozas u kojem treniraju reprezentativci Španije. Novi objekt bit će smješten uz same terene za treniranje i sadržavat će spavaonice te sale za treniranje i okupljanje igrača u kojima će se igrači psihički pripremati za utakmicu.

U sklopu kompleksa nalazi se i kuća gdje su smješteni oni najmlađi koji dolaze trenirati u Real, a ne žive u Madridu ili okolnim gradovima. Na ovaj način će, poručuju iz kraljevskog kluba, imati bolju omladinsku školu u koju polažu velike nade.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 13 nov 2011, 13:11

Britanski "Daily Mail Sunday" tvrdi da je Nigel de Jong najnovija meta Portugalca na klupi kraljevskog kluba,Josea Mourinha.Realovi skauti gledali su veznog fudbalera Manchester Citya na utakmici Lige Šampiona protiv Villareala.De Jong je navodno razočaran trenutnom situacijom i svojim statusom u klubu,tako da bi u narednom periodu mogao da napusti Etihad stadion.Holanđanin je u toku ljeta započeo pregovore oko produžetka ugovora sa svojim sadašnjim klubom, ali u poslednje vrijeme na tom planu nema nikakvog napretka.Real Madrid je za usluge snažnog Holanđanina spremio 20 miliona funti koliko smatra da će biti dovoljno čelnicima Citya da De Jonga puste na Santiago Bernabeu.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 nov 2011, 13:17

Joj pustite suplju, imamo zadnjih veznih za podijelit, cuj De Jong :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 nov 2011, 13:23

Bane Madridista je napisao/la:Britanski "Daily Mail Sunday" tvrdi da je Nigel de Jong najnovija meta Portugalca na klupi kraljevskog kluba,Josea Mourinha.Realovi skauti gledali su veznog fudbalera Manchester Citya na utakmici Lige Šampiona protiv Villareala.De Jong je navodno razočaran trenutnom situacijom i svojim statusom u klubu,tako da bi u narednom periodu mogao da napusti Etihad stadion.Holanđanin je u toku ljeta započeo pregovore oko produžetka ugovora sa svojim sadašnjim klubom, ali u poslednje vrijeme na tom planu nema nikakvog napretka.Real Madrid je za usluge snažnog Holanđanina spremio 20 miliona funti koliko smatra da će biti dovoljno čelnicima Citya da De Jonga puste na Santiago Bernabeu.
slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 nov 2011, 13:26

Još nam taj kostolomac fali u ekipi, dosta Pepe :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.