BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
"Naša publika, kvalitet terena, navijači koji neće uperivati laser u oči bh. "zvijezda" ili pjevati provokativne pjesme, pomoći će Portugalu da na terenu pokaže da je bolja ekipa koja zaslužuje da se kvalifikuje za EURO 2012", navode današnji portugalski mediji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hvala im sto nam tako pokazuju kakva im je PRPA !Principatus je napisao/la:"Naša publika, kvalitet terena, navijači koji neće uperivati laser u oči bh. "zvijezda" ili pjevati provokativne pjesme, pomoći će Portugalu da na terenu pokaže da je bolja ekipa koja zaslužuje da se kvalifikuje za EURO 2012", navode današnji portugalski mediji.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
sta ima veze sta pricaju njihovi mediji, ono :S whatever.
sto bi volila da hoce vise doc (i proc) taj utorak.
sto bi volila da hoce vise doc (i proc) taj utorak.
...
Pa šta glume oniPrincipatus je napisao/la:"Naša publika, kvalitet terena, navijači koji neće uperivati laser u oči bh. "zvijezda" ili pjevati provokativne pjesme, pomoći će Portugalu da na terenu pokaže da je bolja ekipa koja zaslužuje da se kvalifikuje za EURO 2012", navode današnji portugalski mediji.
Čelik Zenica 1945
...............Begovic....................
Spahic Papac
Jahic Lulic
Zahirovic Rahimic
Medunjanin
Misimovic Pjanic
Dzeko
Ovako ce istrcati najverovatnije jer kaze da je Jahic veoma blizu prvom timu a bez Adnana nece sigurno poceti,a ako se slucajno Papetu omakne pa krene sa dva spica(sto je gotovo nemoguce) onda Haris ili Zvjezdan out
Spahic Papac
Jahic Lulic
Zahirovic Rahimic
Medunjanin
Misimovic Pjanic
Dzeko
Ovako ce istrcati najverovatnije jer kaze da je Jahic veoma blizu prvom timu a bez Adnana nece sigurno poceti,a ako se slucajno Papetu omakne pa krene sa dva spica(sto je gotovo nemoguce) onda Haris ili Zvjezdan out
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nego jesmo li mi sa ovim remijem napredovali na onoj listi šta?
Bitni su ovo bodovi za sljedeći baraž
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vala, u onakvoj debilnoj grupi da budemo u barazu, e to je vec fail.Bianconeri1988 je napisao/la:Nego jesmo li mi sa ovim remijem napredovali na onoj listi šta?![]()
...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Samo cu da kazem :Principatus je napisao/la:"Naša publika, kvalitet terena, navijači koji neće uperivati laser u oči bh. "zvijezda" ili pjevati provokativne pjesme, pomoći će Portugalu da na terenu pokaže da je bolja ekipa koja zaslužuje da se kvalifikuje za EURO 2012", navode današnji portugalski mediji.
Džeko je u sarajevu živio pod okupacijom snajperista ,na svakom koraku,svakog trena je mogao biti mrtav.i u karijeri su mu svašta skandirali u BiH pa opet ne plače ko ovi.
Eh sto sam poceo da mrzim ovog Ronalda do nedavno sam ga imao na avataru
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 13 nov 2011, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Megamon
- Kontakt:
jel' to onaj poznati tjednik PrinciPrincipatus je napisao/la:"Naša publika, kvalitet terena, navijači koji neće uperivati laser u oči bh. "zvijezda" ili pjevati provokativne pjesme, pomoći će Portugalu da na terenu pokaže da je bolja ekipa koja zaslužuje da se kvalifikuje za EURO 2012", navode današnji portugalski mediji.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ne al' zato su prije dvije godine sjedili ko klocevi i mi kad god krenemo navijati glavni "DJ" pušta black eyed peas do kraja pojačano , za vrijeme utakmice. I natjeravali kombi policijski na glavnom trgu na raju koja je samo stojala.Principatus je napisao/la:"Naša publika, kvalitet terena, navijači koji neće uperivati laser u oči bh. "zvijezda" ili pjevati provokativne pjesme, pomoći će Portugalu da na terenu pokaže da je bolja ekipa koja zaslužuje da se kvalifikuje za EURO 2012", navode današnji portugalski mediji.
Daleko su oni od evrope....ko je bio na gostovanju recimo tamo i u genku zna o čemu pričam
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
a jos kakve smo srece naletili bi na francusku/spaniju jer neko od njih ce u barazpanties je napisao/la:vala, u onakvoj debilnoj grupi da budemo u barazu, e to je vec fail.Bianconeri1988 je napisao/la:Nego jesmo li mi sa ovim remijem napredovali na onoj listi šta?![]()
ser del barça es el millor que hi ha !
Gori su oni od cigana,svašta su naši momci doživjeli tamo,čula i uvjerila se i vidjela slike....Gamada
nek šute!!!
Mi smo civilizacija za njih nek uče kulturu!!!
Čuj jedini stadion koji im nije dao unositi fotoaparate, gdje ćemo dalje šta komentirat hallo? Nebuloze
Našima pametno,hrabro,oštro i možemo dokazali smo,još kad se' kartonaža' vrati optimistična sam,sretno nam.
Pusti te njihove šuplje spike ignore ih,ne zamarati se!
Igra najvažnija.
Čuj jedini stadion koji im nije dao unositi fotoaparate, gdje ćemo dalje šta komentirat hallo? Nebuloze
Našima pametno,hrabro,oštro i možemo dokazali smo,još kad se' kartonaža' vrati optimistična sam,sretno nam.
Igra najvažnija.
Mi samo da prođemo....pa nek oni onda viču teren , busen, laser , messi , kiša padala, bila noć, ronaldu ceko krepo i ne znam šta većbambina je napisao/la:Gori su oni od cigana,svašta su naši momci doživjeli tamo,čula i uvjerila se i vidjela slike....Gamadanek šute!!!
Čuj jedini stadion koji im nije dao unositi fotoaparate, gdje ćemo dalje šta komentirat hallo? Nebuloze![]()
Igra najvažnija.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
--------------Begovic--------------
Zahirovic--Jahic--Spahic--Papac
-------Rahimic------Medo----------------
Pjanic---------Miske----------------Lulic
------------------Dzeko --------
Mogao bi Pape izvesti ovaj sastav !!!
Zahirovic--Jahic--Spahic--Papac
-------Rahimic------Medo----------------
Pjanic---------Miske----------------Lulic
------------------Dzeko --------
Mogao bi Pape izvesti ovaj sastav !!!
ja vala i nisam nesto previse optimisticna.
nije bgm sto ne vjerujem u nase momke, nego eto...ne mogu da se opet nadam, pa razocaran. bolje da budem pozitivno iznenadjena.
da nam je samo nerjeseno odigrat
nije bgm sto ne vjerujem u nase momke, nego eto...ne mogu da se opet nadam, pa razocaran. bolje da budem pozitivno iznenadjena.
da nam je samo nerjeseno odigrat
...
- Principatus
- Kontakt:
Bit ce interesantno vidjeti koliko ce bolji teren koristiti i jednoj i drugoj ekipi. Isto se moglo zapaziti koliko je njihova defenziva panicila pri nasim rijetkim napadima. Dzeko ce sad imati vise podrske u napadu, treba ih stisnuti, da ih bude strah kad krenu u napad, strah od toga da u jednoj sekundi izgube sve i to pred svojim navijacima. A mi igramo veoma jako protiv ekipa koje se (nesvijesno) povucu, to se moglo vidjeti i protiv Francuza.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- scootyTM87
- Kontakt:
Travnjak Bilinog Polja ide na smetljiste nakon 40 godina .
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Kao protiv Francuske pritisak, pucati iz svake pozicije, vise pas igre ce sigurno biti bolji teren...nismo u qrcu kartona ko ih ebe sad napasti, gristi..ako povedemo fakticki imamo 2 gola prednostiPrincipatus je napisao/la:Bit ce interesantno vidjeti koliko ce bolji teren koristiti i jednoj i drugoj ekipi. Isto se moglo zapaziti koliko je njihova defenziva panicila pri nasim rijetkim napadima. Dzeko ce sad imati vise podrske u napadu, treba ih stisnuti, da ih bude strah kad krenu u napad, strah od toga da u jednoj sekundi izgube sve i to pred svojim navijacima. A mi igramo veoma jako protiv ekipa koje se (nesvijesno) povucu, to se moglo vidjeti i protiv Francuza.
Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 13 nov 2011, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Predstavnici UEFA, do sada najbrojnija delegacija na jednoj od utakmica baraža za EP ikada, pohvalila je organizaciju sinoćnje utakmicu Bosna i Hercegovina – Portugal (0:0), odigrane na zeničkom stadionu „Bilino polje“, ekskluzivno saznaje ****.ba.
Iz UEFA istakli su da su se njihovi brojni oficiri pozitivno očitovali o svim segmentima organizacije meča, od najvažnijeg bezbjedonosnog do uslova u kojima su radili mediji.
Čelnici moćne organizacije sa sjedištem u švicarskom Nionu posebno pohvalili su ponašanje navijača Bosne i Hercegovine. Istakli su da je bilo dostojanstveno od intoniranja himne protivnik, pa do činjenice da na stadionu nije nikakve upotrebe pirotehničkih sredstava, ali ni najmanjeg incidenata unutar „Bilinog polja“, kao ni na ulicama Zenice.
U svom opširnom izvještaju oficiri UEFA jedino nisu bili zadovoljni stanjem travnjaka „Bilinog polja“. Međutim, i u tom segmentu napisano je kako je travnjak bio loš, ali ne takav da se može reći da je meč odigran u neregularnim uslovima.
U svakom slučaju, navijači Bosne i Hercegovine, ali i čelnici N/FS BiH, kao i svi koji su radili na organizaciji utakmice, zaslužuju najveće čestitke. Na ovakav način stvaramo pozitivan kult u Evropi i svijetu, te nam tako direktno raste rejting, kako u fudbalu, tako i u nastojanjima za što bržu integraciju u moderne tokove Evropske unije.
- Principatus
- Kontakt:
Grizti i hebati ih, pod rizikom da primimo gol. Igrati krajnje bezobrazno, ludo, prsa u prsa. Pressing kao protiv Francuza koji su gubili loptu pred svojim golom. Udaljiti akciju od naseg gola. Sa ofanzivnom igrom stvarati sanse i sto je najvaznije: prekide. Dovoljno je da Pandza zakaci loptu u skoku, jer ce se oni koncentrisati ponovo na Edina. Onda se zatvoriti, tu najkasnije ubaciti Ibisevica i cekati kontru. Oni ce biti pod pritiskom, to treba pojacati. Vidjelo se na licu njihovog selektora, kako se upravo osjeca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.