BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Ja mislim da će jedan naš rani gol riješiti sve dileme
I onda slavimo do početka EP-a
AkoBogda!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
koliko se očekuje naših navijača u Lisabonu ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ako bude 2-3,000, bice dobroZagor je napisao/la:koliko se očekuje naših navijača u Lisabonu ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Ne znam da li je ovo nakon francuza neko stavljao, ako jeste izvinjavam se.
[youtube][/youtube]
Ko nije pogledao, neka to uradi, sjajno je ovo Mimo rekao.
"Treba nam bogda mangupluka"
[youtube][/youtube]
Amna je napisao/la:Ne znam da li je ovo nakon francuza neko stavljao, ako jeste izvinjavam se.
[youtube][/youtube]
hvala ti sto si ovo stavila,covjek je upravo od prve do posljednje rijeci svaki drugi komentar je suvisan,a to se je vidjelo i u ovoj utakmici,prvo poluvrijeme,strah i previse postovanja prema protivniku nas je moglo skupo kostat,drugo shvatili da su i oni ljudi od krvi i mesa i eto odma igra ne za 10 ali blizu bolji bili,upravu je kad kaze sve je do nas i jest
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
prvi put gledam, nas Sliskovic prizeljkivao Hrvatsku u barazutarikhordas je napisao/la:Izvoli: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1435/10112011" onclick="window.open(this.href);return false;HOPLIT je napisao/la:Ima li gdje na netu ona emisija Odgovoritre ljudima o reprezentaciji?
nevjerovatno kako su neki zaboravni.twisttm87 je napisao/la:Amna je napisao/la:Ne znam da li je ovo nakon francuza neko stavljao, ako jeste izvinjavam se.
[youtube][/youtube]
hvala ti sto si ovo stavila,covjek je upravo od prve do posljednje rijeci svaki drugi komentar je suvisan,a to se je vidjelo i u ovoj utakmici,prvo poluvrijeme,strah i previse postovanja prema protivniku nas je moglo skupo kostat,drugo shvatili da su i oni ljudi od krvi i mesa i eto odma igra ne za 10 ali blizu bolji bili,upravu je kad kaze sve je do nas i jest
mimi da bude svaka na mjestu i da sjajno nesto kaze? fuj.
...
Lik je do neki dan pljuvao i po Sušiću i igračimapanties je napisao/la:nevjerovatno kako su neki zaboravni.twisttm87 je napisao/la:Amna je napisao/la:Ne znam da li je ovo nakon francuza neko stavljao, ako jeste izvinjavam se.
[youtube][/youtube]
mimi da bude svaka na mjestu i da sjajno nesto kaze? fuj.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Papac mnogo bolje, to je vijest koja raduje 
Kaže selektor da ne zna da le će Jahić početi od prve u Lisabonu
Dakle Zahirović ponovo čuva Ronalda ...
Kaže selektor da ne zna da le će Jahić početi od prve u Lisabonu
Dakle Zahirović ponovo čuva Ronalda ...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 13 nov 2011, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
melancholica
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:A zamisli tek Dzeko izvodi odlucujuci penal za pobjedu,zaleti se i poput Terry-a osklizne se,te pogodi stativu.Iscup`o bi busjen zemlje gdje se oskliznuo i strp`o Ronaldu u usta..skyisthelimit je napisao/la:Elddar je napisao/la:Tek sad pročitah da je utakmica u 22h.Ima da osijedim kao i većina vas
Ali nek traje do 5h ujutro što se mene tiče, samo da idemo na EUROOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
zamisli budu penalijao ko bi to prezivio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/zat ... oljni.htmlZašto Portugalci nisu zadovoljni sa zeničkih 0:0 i zašto mi ne trebamo biti nezadovoljni?
ZENICA - Učeni ljudi kažu kako je dan pametniji nego noć, odnosno kako ponekad treba prespavati, pa donositi zaključke o kojekakvim događajima, većim ili manjim. Evo nakon što smo prespavali noć kažemo kako se trebamo sramiti. Zbog Zenice. Ne samog mjesta i mještana, već zbog travnjaka stadiona Bilino polje na kojem Sušićevi "Zmajevi" igraju sve važnije reprezentativne susrete. Onakav travnjak nije ništa drugo već jedno veliko, ogromno ruglo.
Veliki Cristiano Ronaldo je nakon utakmice rekao kako u svom životu nije igrao na lošijem travnjaku! Rekao je čovjek istinu, iako su mnogi to dočekali na prvu, pa sve doživjeli kao Ronaldovo uzvraćanje na provokacije tipa "Messi, Messi",...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Slišković je uvijek pogađao sa prognozamabordo_Sarajevo je napisao/la:prvi put gledam, nas Sliskovic prizeljkivao Hrvatsku u barazutarikhordas je napisao/la:Izvoli: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1435/10112011" onclick="window.open(this.href);return false;HOPLIT je napisao/la:Ima li gdje na netu ona emisija Odgovoritre ljudima o reprezentaciji?
Čuj on bi Hrvatsku , a kao jedan od razloga je naveo : "rasulo u ekipi"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Travnjak zeničkog stadiona nakon skoro 40 godina bit će promijenjen
Autor V. B. | Objavljeno 13.11.2011. u 12:09
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Novi teren u proljeće Novi teren u proljeće
Travnjak zeničkog stadiona Bilino polje, koji je sagrađen 1972. godine i koji se od tada nikada nije mijenjao, u proljeće će biti zamijenjen i, nakon skoro 40 godina, otići na smetljište historije.
U petak navečer je, naime, prema riječima zeničkog arhitekte Zvjezdana Turkića, sazrela ideja da se travnjak s Nogometnog centra u izgradnji, na kojem je zasijana trava i koja je već u izvrsnom stanju, prebaci na Bilino polje, dok bi se na Crkvičkom brdu zasadila nova trava.
- To je u ovom trenutku najbrže i najjeftinije rješenje - kazao nam je Turkić, koji je i uradio projekt Nogometnog centra.
Tako se Ronaldo i družina za promašaje i loše igre više neće moći vaditi na travnjak, koji je u petak navečer ponovo "odigrao" izvrsnu utakmicu, "ispriječivši se" ispred nemilosrdnog Portugalca. Kapiten gostiju je, naime, umjesto lopte, zahvatio "kvadrat" trave, na oduševljenje svih naših navijača.
Svi vjeruju da konačno možemo na Euro
Nogometni reprezentativci BiH obavili su u Hrasnici posljednji trening pred put u Lisabon na revanš susret protiv Portugala u baražu za EP 2012. Zmajevi će danas u popodnevnim satima otputovati ka Lisabonu.

Nogometni reprezentativci BiH obavili su u Hrasnici posljednji trening pred put u Lisabon na revanš susret protiv Portugala u baražu za EP 2012. Zmajevi će danas u popodnevnim satima otputovati ka Lisabonu.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Lik je od jednog regularnog i potencijalno dobrog novinara postao zesci kreten.Amna je napisao/la:Ne znam da li je ovo nakon francuza neko stavljao, ako jeste izvinjavam se.
[youtube][/youtube]
Pravi onaj populisticki novinar, nalupeta se u svojih 5 minuta gluposti za nepovjerovat
I ako nesto kaze kako treba uprska drugim stvarima troduplo nevezano za ovaj video vec onako uopceno
znaci nikako takvim nije mjesto na ovoj temi bar po meni
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Amna je napisao/la:Ne znam da li je ovo nakon francuza neko stavljao, ako jeste izvinjavam se.
[youtube][/youtube]
Mora jednom ocepiti
Onda je kod spanjolaca SarajevoLukasL33 je napisao/la:Ima, engleski je specially ispravno ali su spanjolci donjeli to especially jer se kod njih cita ES kad rijec pocine sa slovom S. Nadam se da si skonto.Donnie Darko je napisao/la:kakve veze bogati ima especially sa spanjolcima i meksikancima? normalna engleska rijec kao i svaka druga.
Spain je na engleskom a na spanjolskom je Espana zbog tog pocetnog S.
Meksikanci pricaju spanjolski, zato sam njih naveo.
- tyler durden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ebo te Mimo,glupan svjetski
Ronaldo: Nitko me ne štiti, pa se sam moram braniti
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo jedna je od omiljenih meta diljem nogometnih travnjaka, pa igrač madridskog Reala nije bio pošteđen niti tijekom nedavnog gostovanja u Bosni i Hercegovini...
U prvoj dokvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo, koja je završila bez pogodaka, Ronalda su domaći navijači "gađali" laserskim svjetlom, a često su mu upućivali i skandiranje "Leo Messi" i slično.
Tijekom treninga je Cristiano Ronaldo prokuhao, pa je pokazao srednji prst u smjeru navijača, a danima nakon tog ogleda i dalje komentira događanja s tog gostovanja.
- Bitno je samo da me se napada. Nitko me ne pokušava zaštiti. Laseri su po meni svaku drugu utakmicu koju igram. Pa, dajte neka se netko s viših instanca pobrine da se takve stvari ne događaju. Ako me nitko drugi neće zaštiti, pa valjda smijem sam - rekao je Ronaldo i dodao:
- Nekada izaberem ispravan put kako bi se zaštitio, nekada krivi, ali takve stvari koje se događaju oko mene nisu korektne.
Pa nije nista pogresno rekao Ronaldo. Gdje god da dodje gadjaju ga laserima. Mi govorimo njima da su cigani, a gadjamo ih laserima, prozivamo argentince, zvizdimo na himnu, pokusavamo da se skupljamo pred hotelom...
Naravno ne svi, ali ovakvi dodju do izrazaja jer su najglasniji. Pobjegnu iz pecine ili svoje sume i nema niko od njih pametniji.
Za utakmicu u Portugalu sam optimistican, jer imamo dobar rezultat. Bit ce napeto, to je sigurno.
Haj'mo Bosno !
Naravno ne svi, ali ovakvi dodju do izrazaja jer su najglasniji. Pobjegnu iz pecine ili svoje sume i nema niko od njih pametniji.
Za utakmicu u Portugalu sam optimistican, jer imamo dobar rezultat. Bit ce napeto, to je sigurno.
Haj'mo Bosno !
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.