Ja sam objasio svoju konstataciju sto mislim da je ovaj rezultat za nas najidealniji. Kao sto je neko rekao i da smo dobili 1:0 vecina bi mislila da idemo na izlet u Lisabon.Dylan Dog je napisao/la:Ti rece da vise vjerujes u prolaz ako bude 0:0 nego 2:0,dakle da i to vidimoamerosm je napisao/la:Ovo je prvi put u historiji nase reprezentacije da netrebamo ici na pobjedu, vec nam je i dovoljan i remi sa pogodcima. No bez obzira sta bude u utorak, ovi momci zajedno sa Susicem su PONOS DRZAVE.
Jednostavno to je taj mentalitet koji te puno toga kosta. Cist primjer ti je izjava Bilica nakon jucerasnje utakmice da ni Nijemci nisu ovako nadigrali Turke, a da je pogledao utakmicu iz Istanbula ovo ne bi izjavio. Jednostavno mi se previse nosimo emocijama i ne znamo iste kontrolisati i nakon par dobrih utakmica mislimo pobjede ce dolaziti same.
Takodjer ne treba zaboraviti ni nasu utakmicu u Rumuniji gdje su neki tzv. novinari i remi deklarisali kao neuspjeh.
A smijesno Vam pitanje za koga navijam. Naravno da navijam za svoju domovinu tj. BOSNU I HERCEGOVINU.