Ma bizite,cura govorila da sam lijep dok me samo onako vidjala po skoli,konacno sjedili u istom drustvu i porazgovarali,poslije 5 minuta unistio sam sve njene iluzije o meni
Najveca laz ikad "budi ono sto jesi",ja kada se opustim i pustim svojoj potpuno goloj licnosti da izadje na povrsinu samo zajebavam i druge i sebe,a fakat mi tesko glumit ozbiljnost i to
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bianconeri1988 je napisao/la:Odoh gledati ovu neku komediju
"Naš brat idiot"
Moram usput ovu uspavati nekom lijepom porukicom
Sajonara!
To je o tebi film,mislim našem forumskom bratu
Lijepa i romantična porukica"Laku noć,sanjaj mene"
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bio veceras u kaficu i mene jedna treba pitala da prosetamo i ja znam sta to znaci (ne znaci kod svake cure isto ) i ja kreten odbijem, kao da sam se usr'o malo ste mi popravili raspolozenje, al konto sam se suicidirat al ima popravni aBd u petak il subotu....al sam konj, to je cinjenica...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Ma bizite,cura govorila da sam lijep dok me samo onako vidjala po skoli,konacno sjedili u istom drustvu i porazgovarali,poslije 5 minuta unistio sam sve njene iluzije o meni Najveca laz ikad "budi ono sto jesi",ja kada se opustim i pustim svojoj potpuno goloj licnosti da izadje na povrsinu samo zajebavam i druge i sebe,a fakat mi tesko glumit ozbiljnost i to
I mene to uništi nekako vremenom sve me cure počnu doživljavat kao nekog neozbiljnog tipa,dobrog u duši,ali ne za seksa.Neko kogahoće da imaju uz sebe kad im je loše i kad ih treba oraspoložit
Zato sam odlučio da sad i njih za'ebavam prije nisam htio bio sam džentlmen
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma bizite,cura govorila da sam lijep dok me samo onako vidjala po skoli,konacno sjedili u istom drustvu i porazgovarali,poslije 5 minuta unistio sam sve njene iluzije o meni Najveca laz ikad "budi ono sto jesi",ja kada se opustim i pustim svojoj potpuno goloj licnosti da izadje na povrsinu samo zajebavam i druge i sebe,a fakat mi tesko glumit ozbiljnost i to
I mene to uništi nekako vremenom sve me cure počnu doživljavat kao nekog neozbiljnog tipa,dobrog u duši,ali ne za seksa.Neko kogahoće da imaju uz sebe kad im je loše i kad ih treba oraspoložit
Ja sam ovoj na kraju napisao na chatu bukvalno "imam misice,visinu i plave oci,sta vise hoces kurvo"
bez ovog "kurvo"to sam samo pomislio
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ja sam ovoj na kraju napisao na chatu bukvalno "imam misice,visinu i plave oci,sta vise hoces kurvo"
bez ovog "kurvo"to sam samo pomislio
Da si napisao i kurvo bilo bi šta od vas
U zadnje vrijeme za'ebavam trebe kako stignem.Fatam ih kad stignem,ako ih ne znam i ako smo na javnom mjestu diskretno Neki dan sam u busu cijelo vrijeme drž'o ruku na sisi u neke tvojih godina,nije me ni pogledala
A prijateljicama pokazujem da ja imam još potreba osim da pričam s njima
A ja opet se najvise dopisujem sa onima tvojih godina,one mi se prve javljaju jbg
U zadnje vrijeme za'ebavam trebe kako stignem.Fatam ih kad stignem,ako ih ne znam i ako smo na javnom mjestu diskretno Neki dan sam u busu cijelo vrijeme drž'o ruku na sisi u neke tvojih godina,nije me ni pogledala
A prijateljicama pokazujem da ja imam još potreba osim da pričam s njima
pa jesil ti onaj zajebani sto te imam na fejsu ??
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Dylan Dog je napisao/la:A ja opet se najvise dopisujem sa onima tvojih godina,one mi se prve javljaju jbg
Pale se na starije iskoristi to
Limuntos je napisao/la:
pa jesil ti onaj zajebani sto te imam na fejsu ??
Nisam
LBJ nisam dugo vidio sta ima kod tebe na fejsu,evo odo maksuz,tipujem da ce biti standardno par srceparajucih statusa koje vazda lajka ona za koju negiras da je ona u koju si zaljubljen,a naci ce se i poneki hit Sake Polumente
Dylan Dog je napisao/la:LBJ nisam dugo vidio sta ima kod tebe na fejsu,evo odo maksuz,tipujem da ce biti standardno par srceparajucih statusa koje vazda lajka ona za koju negiras da je ona u koju si zaljubljen,a naci ce se i poneki hit Sake Polumente
Nema u zadnje vrijeme,nema fajde od toga Ima pofinih stvari
Ta na koju ti misliš ima jednu finu drugaricu kod koje sam ja svoje odradio(uprskao)još u julu
Eh,kad bi mi pamtile sve trebe...kod kojih smo uprskali u startu
Dobar ti ovaj novi "mladi intelektualac otvorenih stajalista o sexu" imidz,ali tipujem da ces se najkasnije za mjesec vratit Saki i statusima "drugi joj rasplice kose a ja je volim"
Limuntos je napisao/la:lbj u tebe je zivot pravo interesantan zavodis, fatas, opijas se zavidim ti, nema sta
idem pomilovat Desanku prije spavanja i u besu...see you
I to sve bez uspjeha Najgore mi je kad se uništim pivama i opet znam za sebe.Stvarno nešta jače moram počet koristit,nešto što inače samo u rijetkim prilikama Pozdravi desanku i od mene
Dylan Dog je napisao/la:Eh,kad bi mi pamtile sve trebe...kod kojih smo uprskali u startu
Dobar ti ovaj novi "mladi intelektualac otvorenih stajalista o sexu" imidz,ali tipujem da ces se najkasnije za mjesec vratit Saki i statusima "drugi joj rasplice kose a ja je volim"
Lajkam ti ovo
Ma ako ovo ne prođe onda se mora nešto mjenjat
@Dylane zabrinjavaš me kakav ti je ovo imidž "mladog patriote koji otvoreno priznaje da ne **** ništa"
I da,ukrao sam ti ovo o mladom intelektualcu