"Naš brat idiot"

Moram usput ovu uspavati nekom lijepom porukicom

Sajonara!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To je o tebi film,mislim našem forumskom bratuBianconeri1988 je napisao/la:Odoh gledati ovu neku komediju![]()
"Naš brat idiot"![]()
Moram usput ovu uspavati nekom lijepom porukicom![]()
![]()
Sajonara!
I mene to uništi nekako vremenom sve me cure počnu doživljavat kao nekog neozbiljnog tipa,dobrog u duši,ali ne za seksa.Neko kogahoće da imaju uz sebe kad im je loše i kad ih treba oraspoložitDylan Dog je napisao/la:![]()
Ma bizite,cura govorila da sam lijep dok me samo onako vidjala po skoli,konacno sjedili u istom drustvu i porazgovarali,poslije 5 minuta unistio sam sve njene iluzije o meni![]()
Najveca laz ikad "budi ono sto jesi",ja kada se opustim i pustim svojoj potpuno goloj licnosti da izadje na povrsinu samo zajebavam i druge i sebe,a fakat mi tesko glumit ozbiljnost i to
Ja sam ovoj na kraju napisao na chatu bukvalno "imam misice,visinu i plave oci,sta vise hoces kurvo"LBJ MVP je napisao/la:I mene to uništi nekako vremenom sve me cure počnu doživljavat kao nekog neozbiljnog tipa,dobrog u duši,ali ne za seksa.Neko kogahoće da imaju uz sebe kad im je loše i kad ih treba oraspoložitDylan Dog je napisao/la:![]()
Ma bizite,cura govorila da sam lijep dok me samo onako vidjala po skoli,konacno sjedili u istom drustvu i porazgovarali,poslije 5 minuta unistio sam sve njene iluzije o meni![]()
Najveca laz ikad "budi ono sto jesi",ja kada se opustim i pustim svojoj potpuno goloj licnosti da izadje na povrsinu samo zajebavam i druge i sebe,a fakat mi tesko glumit ozbiljnost i to![]()
Zato sam odlučio da sad i njih za'ebavam prije nisam htio bio sam džentlmen
Da si napisao i kurvo bilo bi šta od vasDylan Dog je napisao/la:Ja sam ovoj na kraju napisao na chatu bukvalno "imam misice,visinu i plave oci,sta vise hoces kurvo"LBJ MVP je napisao/la:I mene to uništi nekako vremenom sve me cure počnu doživljavat kao nekog neozbiljnog tipa,dobrog u duši,ali ne za seksa.Neko kogahoće da imaju uz sebe kad im je loše i kad ih treba oraspoložitDylan Dog je napisao/la:![]()
Najveca laz ikad "budi ono sto jesi",ja kada se opustim i pustim svojoj potpuno goloj licnosti da izadje na povrsinu samo zajebavam i druge i sebe,a fakat mi tesko glumit ozbiljnost i to![]()
Zato sam odlučio da sad i njih za'ebavam prije nisam htio bio sam džentlmen![]()
bez ovog "kurvo"to sam samo pomislio
pa jesil ti onaj zajebani sto te imam na fejsu ??U zadnje vrijeme za'ebavam trebe kako stignem.Fatam ih kad stignem,ako ih ne znam i ako smo na javnom mjestu diskretnoNeki dan sam u busu cijelo vrijeme drž'o ruku na sisi u neke tvojih godina,nije me ni pogledala
A prijateljicama pokazujem da ja imam još potreba osim da pričam s njima
Pale se na starije iskoristi toDylan Dog je napisao/la:A ja opet se najvise dopisujem sa onima tvojih godina,one mi se prve javljaju jbg
NisamLimuntos je napisao/la: pa jesil ti onaj zajebani sto te imam na fejsu ??![]()
Nema u zadnje vrijeme,nema fajde od togaDylan Dog je napisao/la:LBJ nisam dugo vidio sta ima kod tebe na fejsu,evo odo maksuz,tipujem da ce biti standardno par srceparajucih statusa koje vazda lajka ona za koju negiras da je ona u koju si zaljubljen,a naci ce se i poneki hit Sake Polumente
Fujjj, ko još to radi?Limuntos je napisao/la: idem pomilovat Desanku prije spavanja i u besu...see you
I to sve bez uspjehaLimuntos je napisao/la:lbj u tebe je zivot pravo interesantan![]()
zavodis, fatas, opijas se
![]()
![]()
zavidim ti, nema sta
![]()
![]()
idem pomilovat Desanku prije spavanja i u besu...see you
Lajkam ti ovoDylan Dog je napisao/la:Eh,kad bi mi pamtile sve trebe...kod kojih smo uprskali u startu![]()
Dobar ti ovaj novi "mladi intelektualac otvorenih stajalista o sexu" imidz,ali tipujem da ces se najkasnije za mjesec vratit Saki i statusima "drugi joj rasplice kose a ja je volim"