Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Limuntos
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Limuntos » 13 nov 2011, 00:59

Bianconeri1988 je napisao/la:Ali kako sam je na iskustvo skontao :mrgreen:

Ja joj priđem, zamisli da svaka djevojka vrijedi jednu ružu, a znamo da je ruža simbol puno toga od prijateljstva do ljubavi, eh pa ti sa tom svojom ljepotom vrijediš ko buket ruža :mrgreen: :lol:

Sad kad me počnu provaljivati :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

ma ebo to, pridjes joj i izvalis "ja se tebi svidjam, a ti meni "?? :mrgreen: that's it :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 nov 2011, 00:59

pintol_TM87 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:I ja slabo igram tek sam 8 sati bio na FM-u polako ne zuri mi se :D Ma necu puno mijenjat ekipu posudio sam jednog lijevog beka , doveo talentovanog MC-a i to je to :) Steta sto nemam nekih 30k da dovedem najboljeg strijelca lige :P
ne znam jel sad djaba ali probaj dovest Asim Sehić i Nikola Popara budu djaba...
Vidjecu ako ih bude posto sam ja izabrao samo Eng. lige ;) Nego znas li kako da igram u windowed modu ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 01:01

Ma smijite se vi koliko hoćete, ali ovo prolazi :lol:

Ovo je bio samo trenutak inspiracije :mrgreen:

Limuntose, ja ne znam koliko ti imaš godina, ali ne furam ja više te tinejdžerske fore :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 nov 2011, 01:02

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma smijite se vi koliko hoćete, ali ovo prolazi :lol:

Ovo je bio samo trenutak inspiracije :mrgreen:

Limuntose, ja ne znam koliko ti imaš godina, ali ne furam ja više te tinejdžerske fore :mrgreen:
Jbg kod tinejdžerki ne prolazi romantika :lol: Samo ugrubo :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 nov 2011, 01:03

Sarajlijc@ je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:I ja slabo igram tek sam 8 sati bio na FM-u polako ne zuri mi se :D Ma necu puno mijenjat ekipu posudio sam jednog lijevog beka , doveo talentovanog MC-a i to je to :) Steta sto nemam nekih 30k da dovedem najboljeg strijelca lige :P
ne znam jel sad djaba ali probaj dovest Asim Sehić i Nikola Popara budu djaba...
Vidjecu ako ih bude posto sam ja izabrao samo Eng. lige ;) Nego znas li kako da igram u windowed modu ?
valjda si uzeo huge db i učitao igrače iz bosne...
a windows mode pa preferences/display sound/ i odaberes tamo gdje su one rezulocije jednu koja je formata windowsa a mislim i da pise pored da je za windows...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 nov 2011, 01:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Ali kako sam je na iskustvo skontao :mrgreen:

Ja joj priđem, zamisli da svaka djevojka vrijedi jednu ružu, a znamo da je ruža simbol puno toga od prijateljstva do ljubavi, eh pa ti sa tom svojom ljepotom vrijediš ko buket ruža :mrgreen: :lol:

Sad kad me počnu provaljivati :mrgreen:
slika

Pa ipak,razumijem te,cilj opravdava sredstvo :)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 13 nov 2011, 01:05

dje ces ba ovo rec nekoj curi, 'si ti normalan ? :mrgreen: nema danas romanticnih cura...neg fino uzmes auto (po mogucnosti skuplje od 5 milja :D ), parkiras se ispred nje i rijesena stvar..."buket ruza" ce sam uletit u njeg....to je romantika....
PS. imam dovoljno godina :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 nov 2011, 01:07

Limuntos je napisao/la:dje ces ba ovo rec nekoj curi, 'si ti normalan ? :mrgreen: nema danas romanticnih cura...neg fino uzmes auto (po mogucnosti skuplje od 5 milja :D ), parkiras se ispred nje i rijesena stvar..."buket ruza" ce sam uletit u njeg....to je romantika....
ZAvisi u kojoj si sredini negdje i Zastave prolaze :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 nov 2011, 01:08

Bog vas ne ubio pustite se treba igrajte fm-a :mrgreen:

nisam uzeo huge db :D Nego ima tamo u display and sounds windowed ali nije moguce izabrat tu opciju :P
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 13 nov 2011, 01:09

LBJ MVP je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:dje ces ba ovo rec nekoj curi, 'si ti normalan ? :mrgreen: nema danas romanticnih cura...neg fino uzmes auto (po mogucnosti skuplje od 5 milja :D ), parkiras se ispred nje i rijesena stvar..."buket ruza" ce sam uletit u njeg....to je romantika....
ZAvisi u kojoj si sredini negdje i Zastave prolaze :lol:
ove nase ne prihvataju manje od fieste :lol: :lol: :lol: pa kad bi ja trebo reci nekoj trebi ove stihove, zasmijao bi se u po' puta, ebote :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: kakva crna romantika :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 01:10

Vi očigledno volite te lake komade koje se olako daju sprčiti :mrgreen: :lol:

Ja baš nisam takav, ja ganjam djevojke koje imaju sve, samo im fali ljubav :oops: :D

Znao sam da će biti ovako, ako ništa barem sam vas ljudski nasmijao :lol: :lol:
Ž '21!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 nov 2011, 01:12

Sarajlijc@ je napisao/la:Bog vas ne ubio pustite se treba igrajte fm-a :mrgreen:

nisam uzeo huge db :D Nego ima tamo u display and sounds windowed ali nije moguce izabrat tu opciju :P
Mlad si ti još :P
KAd se sjetim ja vremena kad je meni jedini problem bio što Messi neće u Almeriu :lol: Ovu 12-ku krenuo i dotužilo mi znam višse sve napamet odigr'o sam 3 kola 15:0 gol razlika,a ne igra mi se s nekim iz niže lige nemam vremena da ih dovedem do LP :roll:
@Limuntos u nas Pežo 307 najmanje :lol:
@Bjelančevino shvatam ja tebe i ja sam takav nekad bio,sad je cilj umočit :P

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 nov 2011, 01:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Vi očigledno volite te lake komade koje se olako daju sprčiti :mrgreen: :lol:

Ja baš nisam takav, ja ganjam djevojke koje imaju sve, samo im fali ljubav :oops: :D

Ma nisi uradio nista lose ba,sta sam ja sve govorio curama,vise se i ja izgubim,ne znam sta je istina a sta laz,al meni je najgore sto krenem s nekom s odlucnom namjerom da je samo iskoristim i odbacim al se zaljubim u nju :mrgreen:

Nisam supak jbg :lol:

Lbj,previse rano si shvatio kako funkcionira svijet :geek:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 13 nov 2011, 01:13

et pohvalit cu se da sam jednoj "romanticnoj" trebi poslao jednu pjesmicu SMS-om...od tada, smatra me totalnom budalom :lol: :lol: :lol:
meni je najgore sto krenem s nekom s odlucnom namjerom da je samo iskoristim i odbacim al se zaljubim u nju
nema dalje !!
Zadnja izmjena: Limuntos, dana/u 13 nov 2011, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 nov 2011, 01:14

Bianconeri1988 je napisao/la:Vi očigledno volite te lake komade koje se olako daju sprčiti :mrgreen: :lol:

ne beri brigu... IZ je uz tebe ;)

samo nastavi tako dalje, budi hrabar i uporan i biće nešto od tebe :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 nov 2011, 01:15

Dylan Dog je napisao/la:

Ma nisi uradio nista lose ba,sta sam ja sve govorio curama,vise se i ja izgubim,ne znam sta je istina a sta laz,al meni je najgore sto krenem s nekom s odlucnom namjerom da je samo iskoristim i odbacim al se zaljubim u nju :mrgreen:

Nisam supak jbg :lol:

Lbj,previse rano si shvatio kako funkcionira svijet :geek:
Uvijek sam bio naprdedno dijete :mrgreen:
http://www.tarzanija.com/suva-zona-ja-t ... kao-druga/" onclick="window.open(this.href);return false; :geek: Ma mene je ovo uništilo najgore od svega što me ona sad zajebava za to dal' konta da je duhovita ili šta već i onda mi počne pričat o njenom konju na bijelom princu koji je konačno progovorio s njom.Ostaje mi samo da govorim aha jbg ima neke dobre drugarice možda mi ona šta sredi ipak sam joj poslušan :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 nov 2011, 01:18

Ja sam skoro naucio jos jednu bitnu zivotnu lekciju,upoznali ja i jaran jednu trebu,svidjala se onak obojici,i sad ja se glupirao,prosipao one fazone koji prolaze na forumu :lol:,jos se bio sredio,frizura stayling ovo ono,on neobrijan rascupan cijelo vrijeme manje-vise sutio,i sta mislite ko je bolje prosao :x

Ko je shvatio poentu,obogatit ce se :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 01:19

Kolega, hvala na podršci :mrgreen:

@Limuntos

Pa ne možeš prema svakoj biti isti, da se lahko promjeniti šta prolazi šta ne, to je najbolje skontati kakvu muziku sluša, danas skoro svaka fura Balaša i kod njih romantika prolazi, mada ja lično ne znam nijednu njegovu pjesmo, osim one rigišpil i tu sam bivšoj skidao pa slao preko msn-a :mrgreen:

Samo trebaš pogoditi trenutak...Hajd šta ti ja dajem savjete, osjećam se neugodno, znam ovih fora ali nisam neki sretnik sa ženama...

Zna svako koliko sam tugovao ovdje za onom bivšom :mrgreen: :lol:

@Dylane

Osjećajan si ti muškarac, isto ko i ja :mrgreen:
Ž '21!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 nov 2011, 01:22

Dylan Dog je napisao/la:Ja sam skoro naucio jos jednu bitnu zivotnu lekciju,upoznali ja i jaran jednu trebu,svidjala se onak obojici,i sad ja se glupirao,prosipao one fazone koji prolaze na forumu :lol:,jos se bio sredio,frizura stayling ovo ono,on neobrijan rascupan cijelo vrijeme manje-vise sutio,i sta mislite ko je bolje prosao :x

Ko je shvatio poentu,obogatit ce se :mrgreen:
Neće se obogatit samo će se najebat pičetine :lol: Ali to je isto u današnjem društvu:mrgreen:
@bjelančevino znam i ja te fore s Balašom jednu sam za dan prekuc'o i dogovorimo izlaz sve ja ne dođem zaboravio da mi Real u to vrijeme ima tekmu :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 nov 2011, 01:23

Kakvo je to upucvanje dragi @Bianco? :lol: Ali hajde, ako pali onda zašto ne. :P

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.