A vidi ovog kralja od 00:26,nije mu nimalo svedno
[youtube][/youtube]
Izgleda mocno u izvodjenju nabildanih rakbijasa i dometrasa kosarkasa,a evo kako izgleda u izvedbi fudbalera
[youtube][/youtube]
Kraljevi..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bianconeri1988 je napisao/la:Jel' bilo šta večeras?
Ja sam se izgleda zaljubio nanovo
Papučaru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pintol_TM87 je napisao/la:Ludi su...ovi ragbijasi jel pred svaku tekmu ovaj ritual rade?
Aha gled'o sam jucer na travel channelu pricaju oni sa Fijia kako ovo rade da bi bogovi bili uz njih bla bla bla ...
Nego ja se dividm ovim englezima klub 5-6ta liga , a ima navijace
dokle si sa Lutonom :p
Ja sam prosle godine iz dosade krenuo sa ekipom iz svedske mislim 3-4 lige mislim da se zvala Nike
Ma brate trenutno sam drugi uz tekmu manje u ligi , sad mi zimski prelazni rok pokusat cu da dovedem neke mlade igrace, i dosao sam do 4-te runde u FA kupu sad protiv Man.Utda igram na svom terenu Ti ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nista mi to ne govori, reci slobodno ime, ne ganjam ja ove iz mahale, ofirno mi
@LBJ
Šta da ti kažem!?
Nemoj meni ništa budi muško uči na @Dylanovim greškama
U stvari bolje na @Gunnersovim on je još gori bio
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pintol_TM87 je napisao/la:Ludi su...ovi ragbijasi jel pred svaku tekmu ovaj ritual rade?
Nego ja se dividm ovim englezima klub 5-6ta liga , a ima navijace
dokle si sa Lutonom :p
Ja sam prosle godine iz dosade krenuo sa ekipom iz svedske mislim 3-4 lige mislim da se zvala Nike
Ma brate trenutno sam drugi uz tekmu manje u ligi , sad mi zimski prelazni rok pokusat cu da dovedem neke mlade igrace, i dosao sam do 4-te runde u FA kupu sad protiv Man.Utda igram na svom terenu Ti ?[/quote]
ma bitno je samo da ne dovedes puno igrača jer te to malo unazadi pa tek nakon nekoliko kola vratis formu...
a ja sad slab sa vremenom pa slabije igram...igrao sa anzijem jedno vrijeme i stao
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
I ja slabo igram tek sam 8 sati bio na FM-u polako ne zuri mi se Ma necu puno mijenjat ekipu posudio sam jednog lijevog beka , doveo talentovanog MC-a i to je to Steta sto nemam nekih 30k da dovedem najboljeg strijelca lige
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:I ja slabo igram tek sam 8 sati bio na FM-u polako ne zuri mi se Ma necu puno mijenjat ekipu posudio sam jednog lijevog beka , doveo talentovanog MC-a i to je to Steta sto nemam nekih 30k da dovedem najboljeg strijelca lige
ne znam jel sad djaba ali probaj dovest Asim Sehić i Nikola Popara budu djaba...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ja joj priđem, zamisli da svaka djevojka vrijedi jednu ružu, a znamo da je ruža simbol puno toga od prijateljstva do ljubavi, eh pa ti sa tom svojom ljepotom vrijediš ko buket ruža
Sad kad me počnu provaljivati
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bianconeri1988 je napisao/la:Ali kako sam je na iskustvo skontao
Ja joj priđem, zamisli da svaka djevojka vrijedi jednu ružu, a znamo da je ruža simbol puno toga od prijateljstva do ljubavi, eh pa ti sa tom svojom ljepotom vrijediš ko buket ruža
Sad kad me počnu provaljivati
Ovo mi nisi trebao reći
I ja sam romantičar,al nikad mi ove gluposti ne bi naumpale