Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rogeRF
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la rogeRF » 12 nov 2011, 17:04

zgembo89 je napisao/la:VEDO=RAUL=INZAGHI
Da je Vedi imati karijeru kao jedan od ovih igraca, s naglaskom na ovog prvog. Zaista ne znam kakve slicnosti imaju njih trojica, amabas nikakve.
RAUL - najbolji strijelac LP-a, i stavljas ga u negativan kontekst... nigdje veze!
Inzaghi - jedan od najboljih strijelaca, ne znam kakvih on zajednickih osobina ima s Vedom :o ..
Izdržati, to je temelj vrline!

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 12 nov 2011, 17:09

Juventino je napisao/la:Da je ono uslo, prvo sto bi bila golcina, drugo sto bi bio heroj nacije. Ali jbg, nije.

Jednostavno, nije bila njegova noc. Upropastio je tri sanse u razmaku od 5 minuta. To je vjerovatno ono sto je i najvise iznerviralo navijace, pa su se mogle cuti najmastovitije psovke. Takav smo narod.

Zao mi je Vedada, njemu je ipak najteze. Mislim da je za njega noc protekla bez sna. Niko vise nije zelio taj pogodak od njega. Taman se izborio za mjesto u Hoff-u, poceo redovno postizati golove, smijesi mu se EPL, pogodak sinoc bi bio slag na torti. Ali eto, nije bilo srece. :(

Besmisleno je suditi o njegovim igrackim ne/kvalitetima. Koliko je lukav bio njegov trk, toliko je bila losa zavrsnica. (Btw, kakav je ono bio pas Misimovica :o ) I to je to, idemo dalje. Jedan Portugal nije uspio doci do pogotka sto im je bio primarni cilj u ovoj utakmici. To je velika stvar, pogotovo kad se uzme u obzir koji su igraci nedostajali nasoj ekipi.

Istina, Vedad nam je mogao donijeti prednost pred odlazak u Lisabon, ali kako nam se bozica Fortuna nasmijesila kod onog promasaja Ronalda sto je zaista rijetkost kada je u pitanju nasa reprezentacija, ne moze se otrgnuti optimizmu koji su nam ovi momci podarili. Nekako razmisljam, ima Vedin fijasko i svoje prednosti. Zamislite kako bi nam bilo tesko igrati u Lisabonu protiv nabrijanih Portugalaca da smo tamo idemo s prednoscu. Ovako uvijek postoji sansa da nas podcijene, sto je definitivno najveca greska koja se moze uraditi protiv ove selekcije.

Na kraju da kazem da Vedo zasluzuje svojim zalaganjem i ljubavi prema ovoj reprezentaciji da svi stanemo uz njega i damo mu podrsku da prebrodi onakav trenutak. To je ipak nase gore list. Bice bolje Vedo! ;)
Ma nemozes ti to nekima objasniti !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 nov 2011, 17:35

rogeRF je napisao/la:
Da je Vedi imati karijeru kao jedan od ovih igraca, s naglaskom na ovog prvog. Zaista ne znam kakve slicnosti imaju njih trojica, amabas nikakve.
RAUL - najbolji strijelac LP-a, i stavljas ga u negativan kontekst... nigdje veze!
Inzaghi - jedan od najboljih strijelaca, ne znam kakvih on zajednickih osobina ima s Vedom :o ..
Imaju dobar nos sva trojica znaju namirisat go...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 12 nov 2011, 17:46

VEDO UZ TEBE SMO !

Ne serite svakom se moglo dogoditi da promaši ono, i da nije on ušao u igru ne bi stvorili ni jednu šansu do kraja.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 12 nov 2011, 18:15

ne mogu ni zamislit kako mu je ,ali to su sekunde ebg ...
on je gadjao ali nije bio precizan ...

nema veze majstore imamo svi zajedno popravni...
siguran sam da che nakog ovog i on i svi imati vise morala da im zabiju ...

njegov ulazak u igru je podigao nase igrace i radi tog sam sretan ...
kao i za mnogo mnogo sreche koju nam je donio svojim golovima ...

idemo dalje zmajevi :)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 nov 2011, 19:47

pa jel' iko vidio da mu je lopta odskocila prije udarca ? :roll: vedo uz tebe su pravi navijaci BiH :!:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 nov 2011, 20:25

jasmin10 je napisao/la:pa jel' iko vidio da mu je lopta odskocila prije udarca ? :roll: vedo uz tebe su pravi navijaci BiH :!:
Svi smo vidjeli, samo sto nekome treba mikroskop za isto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 12 nov 2011, 20:28

bez obzira na sve. i ako ispadnemo, uvijek smo uz tebe vedo majstore
Unica grande amore

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 12 nov 2011, 20:37

AllAbout je napisao/la:bez obzira na sve. i ako ispadnemo, uvijek smo uz tebe vedo majstore

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 12 nov 2011, 20:42

Muris91 je napisao/la:Pustite covjeka uvjek gine za repku sto jest jest zna promasit kad nam najvise treba al dok on juce nije uso niko nije opuco lopte prama golu los teren velka zelja i zviz preko gola al za nadat se da ce drugi put bit bilje....
Gino bih i ja za reprezentaciju ali nemam kvalitet. Mi nažalost nemamo drugog kvalitetnog napadača pored Džeke.

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 12 nov 2011, 20:54

Vedo majstore, ubijedzen sam da ces bas ti u revansu da nam ovjeris put za Poljsku i Ukrajinu...
U inat svima, prijateljima i dusmanima...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 13 nov 2011, 11:35

Kada je Vedad Ibišević ušao u igru, Portugal je bio razbijen. Ulazak drugog napadača Bosne i Hercegovine na teren potpuno ih je raspametio. Naš se protivnik nije ni snašao, a Vedo se našao u dvije najbolje šanse za BiH u cijeloj utakmici.

No, obje su otišle u nepovrat. U 74. minuti slabo je primio loptu i prebacio preko gola, ali još više možemo žaliti za onom iz 81., koja je bila najveća na cijeloj utakmici.

Kada Ibišević sam izlazi pred golmana, sudija obično odmah može pokazati na centar, ali Bilino polje je preksinoć u nevjerici posmatralo kako Ibišević, potpuno netipično za sebe, promašuje, piše "Dnevni Avaz".

- Nije mi lopta odskočila jednom nego dva puta - rekao nam je jučer utučeni Ibišević.

Vedina poza nakon promašaja iz 81. minute govorila je više od riječi.

- Kako neću biti deprimiran, niko više od mene nije želio da postignem taj gol. Nevjerovatno je kako se sve desilo. No, valjda postoji razlog što je tako trebalo biti. Nastojat ću da ovo zaboravim, da ostavim iza sebe i okrenem se revanšu, gdje ću, nadam se, imati priliku da popravim ovo - govori Ibišević.

Napadač reprezentacije BiH tvrdi da su nam, uprkos remiju na domaćem terenu, šanse za prolazak prilično dobre.

- Oni tvrde da su im šanse sada veće, ali ne znam je li to tako. Ako pogledamo kako smo odigrali u Parizu, ne bih rekao da će im biti baš lako kao što misle. Mislim da će do samog kraja biti neizvjesno - rekao je Ibišević za Avaz.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 nov 2011, 11:55

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 nov 2011, 12:00

Saurman nisi dobrodošao na temu BH reprezentacija, jer tvoj niz provokacija polako ide na živce većini forumaša i ja te molim da ne dolaziš više na ovaj topic jer dosadio si cijelom forumu. Idi na temu Bayern i piši, ćao.
Livin' La Vida Loca ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 nov 2011, 12:13

Koji si ti faktor na forumu da nekom govoriš gdje će i šta će ?
Svakakvih likova da te Bog sačuva :mrgreen:

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 13 nov 2011, 12:29

rogeRF je napisao/la:
Cuj, kakve slicnosti imaju?! O, majko draga... :o :o :o
Pa haman su isti tip napadaca, kileri iz sesneasterca koji se fantasticno krecu i postavljaju.
Izvini, al moram ti rec, cini mi se da nemas pojma o fudbalu al isto tako slabo kapiras. Nije ovo bilo poredjenje
u tome ko je prvi strijelac cega i kol'ko ko ima titula, vec je VEDO=RAUL=INZAGHI trebalo da znači da su jako, jako, jako slični fudbaleri (po načinu igre!!!).
Nekom se sve mora nacrtat... :evil:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 nov 2011, 12:32

mokhe je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
Cuj, kakve slicnosti imaju?! O, majko draga... :o :o :o
Pa haman su isti tip napadaca, kileri iz sesneasterca koji se fantasticno krecu i postavljaju.
Izvini, al moram ti rec, cini mi se da nemas pojma o fudbalu al isto tako slabo kapiras. Nije ovo bilo poredjenje
u tome ko je prvi strijelac cega i kol'ko ko ima titula, vec je VEDO=RAUL=INZAGHI trebalo da znači da su jako, jako, jako slični fudbaleri (po načinu igre!!!).
Nekom se sve mora nacrtat... :evil:
Staviti Raula i Inzagija u istu rečenicu sa Ibiševićem po bilom kojem osnovu je svetogrđe.Nadam se da sam bio jasan.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 13 nov 2011, 12:40

Koliko su veliki Vedini promasaji vidjet ce se tek u Lisabonu.Mislim da je on promasio Euro u Zenici.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 nov 2011, 12:45

Nek je promasio,jbo vas euro ;) idemo na Svjetsko :D

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 13 nov 2011, 12:53

NEDAJ SE VEDO !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jegres i 18 gostiju.