Joj Elisabette Canalis ovdje

Nema nesto yt klipa : " onclick="window.open(this.href);return false;!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Yuto je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Joj Elisabette Canalis ovdje![]()
Nema nesto yt klipa
7Gold je na Digitale Terrestre,,Yuto je napisao/la:Kod mene nema gdje sam ja posto,al ima u ovom citiranom![]()
A Elio Corno je nenormalan lik.Meni krivo ne mogu da nadjem nigdje ovaj kanal 7 gold,vjerovatno je na Mediaset paketu kojeg nemam
Znal neko s kim su igrali i kako je zavrsilo ?Yuto je napisao/la:Castelazzi;Jonathan,Cordoba,Samuel,Chivu;Zanetti,Stankovic,Poli;Zarate;Castaignos,Milito
Postava danas,utakmica pocinje u 3.Prenos na Inter Channel...
To ti je neko seliste na samoj granici Svice i Italije. A sredjeno ko Prag.Yuto je napisao/la:Chiasso neakav![]()
2:1 je zavrsilo.Milito i Castaignos strijeci...Jonathan i Milito najbolji.Zaboravio ja na ovo,jbg nervoza me opucala.
Sa Cagliariem na MeazziYuto je napisao/la:Naredna utakmica sa Bolognom na Meazzi u subotu...
Dugo očekivane, stigle su riječi Gabrielea Orialija, bivšeg službenika i igrača Intera. Lele se vratio na bolni i iznenadni odlazak iz voljenog kluba, koji je pogodio njega, ali i mnogobrojne navijače crnoplavih.
Njegova želja za povratkom bi mogla biti prihvaćena u budućnosti, ali razdor postoji:
"Predsjednik Massimo Moratti je nagovoren od strane Marca Brance i drugih službenika da se odrekne mojih usluga u klubu."
Lele je iskoristio priliku da se zahvali svim navijačima koji su mu kroz posljednjih nekoliko mjeseci pokazali koliko ga vole i poštuju. Oni navijači koji si još uvijek ne objašnjavaju njegov odlazak:
"Nakon trideset godina u Interu mislio sam da sam zaslužio veće povjerenje i poštovanje, međutim, vani sam, a da ne znam ni zašto. Znam samo tko je želio da odem."
Dolazak Beniteza i Carbonija nije bio presudan faktor njegovog odlaska:
"Svi misle da je dolazak Carbonija odlučio moj odlazak. Tko misli tako griješi. Carboni nije zauzeo moje mjesto u klubu."
Odnos sa Morattijem:
"Razgovarao sam s njim prije i poslije: predsjednik je potvrdio poštovanje prema meni, i meni osobno i na televiziji. Očito je da je shvatio mnoge stvari, ali ne može se vratiti natrag."
Marco Branca - razmišljanje je jednostavno:
"Sretan sam da nisam dio projekta, pogledajmo samo posljednjih šesnaest mjeseci. Napravljene su greške vezane za neiskustvo i bezobraznost, u samoj fazi projektiranja. Biti službenik u Interu nije jednostavno. Potrebno je iskustvo. Najveća greška je bio Benitez, novi trener kojeg je trebalo podržati do kraja, kojem je trebao pomoći netko ko je potpuno upoznat sa ambijentom. Dalje, nije moguće promijeniti četiri trenera u dvije sezone. Ja nemam ništa protiv Gasperinija, ali svi znaju kako on igra. Zašto nije uzet odmah Claudio Ranieri, koji je i na ljeto bio slobodan? Tolike promjene bune i same igrače koji gube referentnu točku. I igrači Barcelone bi se izgubili sa tolikim promjenama na klupi."
A da Moratti pozove?
"Inter je uvijek u mom srcu. Tko zna da li ću se jednog dana vratiti. Danas, međutim, ne postoje temelji za moj povratak, a ja ne postavljam ultimatume. Nisam ni otišao na stadion, iako mi je predsjednik ostavio sezonske ulaznice, kako ne bi stvarao probleme mojim prisustvom."
Nastavak sezone:
"I dalje sam veliki navijač crnoplavih i nadam se da će ekipa nakon pauze krenuti prema gore. Moramo biti realni: u Ligi Prvaka cilj je najviši, a u prvenstvu treće mjesto. Sada ne treba brinuti o ljestvici već razmišljati o igri, pobjedama i odlasku sa dna. Za konačnu pobjedu favoriti su Milan i Juventus. Napoli mi se sviđa, ali platiti će igranje u Champions League. Ne podcjenjujmo Lazio i Udinese, prelijepe realnosti."
Što radi Oriali, u međuvremenu?
"Početkom sezone sam pratio Manchester City. Mancini radi odličan posao. Promijenio je mentalitet i način treniranja. Ne bi imao ništa protiv da radim sa njim."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.