To je ono sto sam ja cuo od nekih ljudi,al jos cu to veceras provjeriti,kod igrača Gruda iz Širokog!!!

:lol:Provjerit ćeš kod igrača Gruda jesu li prodali utakmicuelche101 je napisao/la:Inf. govore da je utakmica u Grudama sutra prodana.Jos nije sto posto ali.....Čini se da bi Grude mogle dati prvaka,isto kao sto su lani prodali Branitelju!!!![]()
![]()
To je ono sto sam ja cuo od nekih ljudi,al jos cu to veceras provjeriti,kod igrača Gruda iz Širokog!!!
Nije istina, ne pricajte gluposti, sutra kad ne pobijedimo nasladjivat cete se nasem porazu, a ako slucajno dobijemo onda ce bit kupljena utakmica, dusmani!elche101 je napisao/la:Inf. govore da je utakmica u Grudama sutra prodana.Jos nije sto posto ali.....Čini se da bi Grude mogle dati prvaka,isto kao sto su lani prodali Branitelju!!!![]()
![]()
ma di ce grude prodat, ja čoekaelche101 je napisao/la:Inf. govore da je utakmica u Grudama sutra prodana.Jos nije sto posto ali.....Čini se da bi Grude mogle dati prvaka,isto kao sto su lani prodali Branitelju!!!![]()
![]()
badblueboylivno je napisao/la:Ooo, imate vi para. Nemojmo lagati.
Igrači Gruda su dobili po 100 KM svaki za pobjedu nad Troglavom.
badblueboylivno je napisao/la:Imate lovu, veliku lovu, i samo se po tome izdvajate od ostatka ove lige. I nemojte prosipati demagogiju. Kao što je ni ja ne prosipam, i smijem reći da naš klub igračima duguje tri plaće, negdje 20-ak tisuća maraka, a ukupni dugovi kluba su oko 200 tisuća maraka, od čega su velika većina zatezne kamate i sudski procesi dosuđeni protiv kluba, gdje nastaje situacija da poraženi u sudskom procesu plaća troškove. A dugovi su na sve strane, po restoranima, po javnim ustanovama.
A za Grude, više ljudi je vidjelo tu situaciju, i isto mi je potvrdio jedan igrač Gruda. Došao frajer i podijelio igračima po sto maraka.
A i istina je ovo što veli Uskoplje - ne žele nas u višem rangu, nismo Hercegovina.
badblueboylivno je napisao/la:Naravno da nije kupovanje utakmice, naravno da je stimulacija.
Ali, to govori da imate novca, i nemojte sad govoriti da nemate.
Ma Turbina se jedva skupila za utakmicu, kazu 13 ih bilo, a pola sto ih je igralo nije treniralo neko vrijeme, ili ozlijedjeni ili bolesni, skupljali se da dodju na utakmicu tako da je ocekivan rezultat...Bistrik je napisao/la:Turbina polagano pada a fino su krenuli a Igman nakon slabog starta polagano diže formu.
iz sumnjive situacije, mislim da je zaleđe bilo, neka polukontra Brotnja..Grdan je napisao/la:2:2 Stanislav Vasilj,87. minuta.
Čudilo bi me da ćeš reći da je gol čistKevin je napisao/la:iz sumnjive situacije, mislim da je zaleđe bilo, neka polukontra Brotnja..Grdan je napisao/la:2:2 Stanislav Vasilj,87. minuta.
ali brate idete na 1.mjesto, a silujete bod protiv Gruda![]()
nije vam to neki bod za veselja
brate, sto bih lagao, kazem ono sto sam vidio s terena, sudac he zakasnio linijski i po meni zaleđe, nemora značiti da jest stvarno bilo..ono što sam vidio i moje mišljenje je da jest..da je Široki u pitanju ajde i da sam slagao, ali Grude, Brotnjo, Posušje, Drinovci, isti mi k..c i jedan i drugi klubGrdan je napisao/la:Čudilo bi me da ćeš reći da je gol čistKevin je napisao/la:iz sumnjive situacije, mislim da je zaleđe bilo, neka polukontra Brotnja..Grdan je napisao/la:2:2 Stanislav Vasilj,87. minuta.
ali brate idete na 1.mjesto, a silujete bod protiv Gruda![]()
nije vam to neki bod za veselja.Sad pobjediti Stolac i osigurati jesenski naslov
.
ponio kompjuter na stadion ,spojio i pisemGrdan je napisao/la:Kako ti pišeš za vrijeme utakmice na forumu ako si bio na utakmici ?
šta je bilo na kupresuGrdan je napisao/la:Kamešnica-Tomislav 1:5
Bigeste-Višići 0:0
Sloga-Posušje 3:1
Kupres-Sloga Ljubuški prekid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.