Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tema calciopoli. znači zaključaj temuDANTES je napisao/la:AJDE JUVENTINI AJDE SVI U GLAS
MOĐI JE NEVIN, OSUDNI JE ČAS
PRAVDA ZA MOĐIJA BRATA,
DA NE ODE IZA REŠETKASTIH VRATA!!!
JUVE JE POŠTEN TO SVI KLADIONIČARI ZNAJU
MOĐI TAKO KAŽE, A I ŠUŠKA SE U KRAJU!
SUD ISTINU SKRIVA, CIA NEĆE DA JE KAŽE,
VANZEMALJCI SE UMJEŠALI, I ČITAV SVIJET LAŽE...
JUVE JE SAM PROTIV SVIH,
SIROČE BEZ ROĐENIH,
ZAVJERILI SE INTER, VATIKAN, I CIA
DA UNIŠTE JUVE, POMAŽE IM MORATI I MILICIJA!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Selector je napisao/la:MRŠ!!!!Mr Plummer je napisao/la:Ova komplet stranica je vecinom za ban . Hajde fino obrisite sami glupe postove, ono sto zateknem za 10 min banujem.
spielführer_21 je napisao/la:Selector je napisao/la:MRŠ!!!!Mr Plummer je napisao/la:Ova komplet stranica je vecinom za ban . Hajde fino obrisite sami glupe postove, ono sto zateknem za 10 min banujem.podsjeti me na ovo:
[youtube][/youtube]
preciznije: na 0.45
Sto lupate glavu.Repka ako ode na Evropsko i jos sastavi Brazil a Hrvatska pauzira jedno ili dva velika takmicenja kao i Srbija.Eto ih sami ce se javljati i nicati ko gljive poslije kise.
Da li je on iz Sirokog ili Lopara nebitno,sirok osmijeh i zlatan zub.
Bit ce ih i onih koji BIH ni preko razglednice nisu vidjeli ali mu je tetka bila tri puta u Teocaku na branju sljiva.
Suboticu recimo ni 115 koljeno Srbije nije vidjelo,ali hoce cova na velika takmicenja.
Bosco je napisao/la:komorat je napisao/la:Moženidi je napisao/la:može li neko napisati sastav čelika
Opšti sastav čelika uslovljen je još pri samom postupku njegove izrade. Pored
ugljika koji ulazi u sastav čelika u određenom procentu od 0.02 % tu su još i drugi
mnogobrojni elementi.U prvom redu to su silicij, mangan, fosfor, sumpor, azot (dušik) i
neki nemetalni uključci koji mogu biti sulfidne, oksidne i silikatne prirode. Osim toga u
sastav čelika ulaze i vrlo male količine bakra, nikla, kroma, kiseonika, aluminija,
vodonika i sl. Ovi elementi direktno utiču na kvalitet proizvoda kao i njihova količina i
raspodjela.
Bosco je napisao/la:komorat je napisao/la:Moženidi je napisao/la:može li neko napisati sastav čelika
Opšti sastav čelika uslovljen je još pri samom postupku njegove izrade. Pored
ugljika koji ulazi u sastav čelika u određenom procentu od 0.02 % tu su još i drugi
mnogobrojni elementi.U prvom redu to su silicij, mangan, fosfor, sumpor, azot (dušik) i
neki nemetalni uključci koji mogu biti sulfidne, oksidne i silikatne prirode. Osim toga u
sastav čelika ulaze i vrlo male količine bakra, nikla, kroma, kiseonika, aluminija,
vodonika i sl. Ovi elementi direktno utiču na kvalitet proizvoda kao i njihova količina i
raspodjela.
nije smijesno, koliko je glupo i tesko za povjerovatialacious je napisao/la:admin je napisao/la:ponovo ću napomenuti da je "rentanje nickova" strogo zabranjeno.
Svaki put kad dobijem PP: "ovo mi je nick od jarana koji mi je posudio login...", taj nick će biti trajno banovan. Te folove iz 6a ostavite za časove odjeljenske zajednice. ja nisam zainteresovan i prestajem čitati poruke čim to vidim.
KiNg_SeRgiO_RaMoS je na ovaj način upravo izgubio pravo pristupa forumu.
Vjerovatno mislis da sam te i ja pokusao "ufatit na foru" i zbog toga nisi odobrio akaunt "muJdaa" il' tako nekako...![]()
Fazon je u tome sto moj drug ne zna kako da se registruje na forum...
Pa dobro nisu svi no liferi ko ti da po cjeli dan sjede u kuci.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije smijesno, koliko je glupo i tesko za povjerovatialacious je napisao/la:admin je napisao/la:ponovo ću napomenuti da je "rentanje nickova" strogo zabranjeno.
Svaki put kad dobijem PP: "ovo mi je nick od jarana koji mi je posudio login...", taj nick će biti trajno banovan. Te folove iz 6a ostavite za časove odjeljenske zajednice. ja nisam zainteresovan i prestajem čitati poruke čim to vidim.
KiNg_SeRgiO_RaMoS je na ovaj način upravo izgubio pravo pristupa forumu.
Vjerovatno mislis da sam te i ja pokusao "ufatit na foru" i zbog toga nisi odobrio akaunt "muJdaa" il' tako nekako...![]()
nek si se registrovao da me uputis na pravi putFredPerry je napisao/la:Pa dobro nisu svi no liferi ko ti da po cjeli dan sjede u kuci.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije smijesno, koliko je glupo i tesko za povjerovatialacious je napisao/la:
tony-ja smatram baš cool osobom, ali ovaj put se iznervirao.ramiral je napisao/la:Najbolje da ja i ti izletimo negdje da se spustimo do barova, kafića, diskoteka, malo u noćni život, hobi na nivo, gare, plavke i piće pa da vidiš kako i jedan ''mladi'' juvenito zna i te kako za taj votaži.tony-mortale je napisao/la:ljutili se ne ljutili taman me banovali ali stvarno vam moram reći vi niste normalni, ali bukvalno niste psihički zdrave osobe, koji vam je više qrac, jel vi imate ikakvu obavezu u životu, jel se bavite bilo čim, imate li neki posao, idete li u školu, imate li hobi, djevojke, žene, momke, išta
![]()
,
pa ljudi moji vama je najvažnija stvar u životu juventus i njihove 2 titule, jesu li one oduzete pošteno-nepošteno, jel juventus pobjedio-izgubio i sl. LJUDI to je SPORT- zabava u slobodno vrijeme, koja treba da vas opušta a vi ste tako opterećeni da je to neviđeno, jedino opravdanje bi bilo da ste jako jako mladi, ali ako imate preko 20 godina zapitajte se jel sve ok s vama, živjeli-svi na lijepi ignore, ne smije se čovjek ni nasmijati na nešto što mu je smješno da se neko od vas ne javi hej ne smije mi biti nešto smješno dok mi to sisoko ramiral il solojuve ne odobri, ma bjaaaži![]()
Smijali bi se mi i Moggiju i Moratiju i Berlusconiju ... sa kakvim dugonogim macama u akciji.
da ne pretjeram cobra, i meni je ponekad smiješno ovdje štošta, kao i ona pjesmica, ali demokratija je i umjetnička sloboda.![]()
*p!p!t@* je napisao/la:Ljubi ga brat poslušnogEmir ZENICA je napisao/la:Necu ja,nego evo i ja zovem da narucim koju pjesmu![]()
@ pipita i @ megamon
idu vase
Edit : narucene vuvuzele stigle![]()
![]()
Biće još koja od nas u toku večeri
Može i ona plačite sa mnom Portugalske spiše život se nastavlja, naši šminkeri fudbal ne igraju više, Džeko nas po'kara![]()
![]()
don_burza je napisao/la:rak ti formolu na plucima voziosoba 39 je napisao/la:Portugal,Španija,Mađarska,Grčka...Probisvjet je napisao/la:Najbitnije da je Bilino polje ostalo neosvojivo!
Ovo je realno i treba biti zadovoljan.
Sto se tice navijaca vecina nije bila navijaci (znamo i kako su karte dijeljene), jer su karte preko veze dobile hinje!
Na forumu ima tolikih tokmaka da se stidim citati ("zuti karton se prenosi u drugu utamicu")![]()
![]()
.Ovo je komedija.
Sretno reprezentaciji u Portugalu.
Rizah je napisao/la:Arnelinho, pričamo o starterima u ekipama, nisam ni pomišljao o statistici. Ali, zna se ko je kome kapiten od njih dvojice![]()
Neron, King se nije žalio na raspored utakmica svih, nego na razliku od samo 48 sati između dvije utakmice. A kada bi se i Liverpool štimale kuglice, vjerujem da ni King se ne bi protivio. Nego ovako, Chelsea, City pa opet Chelsea.
Drago mi je da ćemo im vratiti dvije pobjede, jednu u kupu, jednu u ligi, a nama neka pripadne ona na Anfieldu i svi zadovoljniNama će biti potrebnije dvije pobjede naredne sezone.
Surez je klasa sam za sebe, šteta što nema sreće i u klubu. Njemu fali Cavani k'o Kardašijan vibrator
Carlo, ako nastaviš tako pisati, ispisaćeš čitavu stranicu