Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Š'a je ba klošari, niko ne slavi ovaj pozitivan rezultat repke?? 

Kako ne slavi... Kod nas se pobili u penđeru, vidiš da slaviOTNYS_YNWA je napisao/la:Š'a je ba klošari, niko ne slavi ovaj pozitivan rezultat repke??

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Petak na subotu, garant svi prče negdje 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Evo ga poce danas Al Jazzera Balkan,gledam program i mogu reci da nije los sekunde za pocetak,a bice jos bolji u nastavku.Za nadati se da ce u buducnosti da osim dokumentaraca i informativnih emisija ponudu prosiriti sa svojim mnogobrojnim bogatim repertoarom sporta,filma i ostalog.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ima l' dze ArduaneDevil je napisao/la:Evo ga poce danas Al Jazzera Balkan,gledam program i mogu reci da nije los sekunde za pocetak,a bice jos bolji u nastavku.Za nadati se da ce u buducnosti da osim dokumentaraca i informativnih emisija ponudu prosiriti sa svojim mnogobrojnim bogatim repertoarom sporta,filma i ostalog.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ko je ovaj pacijent ? hahahahah isti Brus Li ...
Bice pravi yebac ko sto smo uvijek govoriliBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
E ovo je frajer

prvo natasa pa na kraju helena, aferim momcino

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vaš mobilni operater od sada vaše pozive obračunava po drugačijoj tarifi. Zavisno od vašeg seksualnog života. Manje sexa - manji račun
Oho, čestitamo! Vaše pozivanje je besplatno!
_____
Dobila sam!!
Konstatacija tvoje drage iz koje prostom metodom dedukcije možeš slobodno i sa sigurnošću zaključiti da TI nećeš dobiti narednih par dana.
Oho, čestitamo! Vaše pozivanje je besplatno!
_____
Dobila sam!!
Konstatacija tvoje drage iz koje prostom metodom dedukcije možeš slobodno i sa sigurnošću zaključiti da TI nećeš dobiti narednih par dana.
- majestic24
- Kontakt:
Joj ljudi sinoc sam se napio ko letva...sta mi uradise zmajevi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Joj ljudi sinoc sam se napio ko letva...sta mi uradise zmajevi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jel ko lucas letva ?majestic24 je napisao/la:Joj ljudi sinoc sam se napio ko letva...sta mi uradise zmajevi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

You are someone else I am still right here
JaoBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
E ovo je frajer

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- BH Patriot
- Kontakt:
Citam sad na wikipediji o planinama koje okruzuju Sarajevo (Igman, Bjelasnica, Jahorina). I za Igman prvo pise da je tu zabiljezena najniza temperatura u regiji (−43 °C ). Ajde to je ok. Ali u nastavku stoji da je sa Igmana, kad je vidljivost dobra, moguce vidjeti Crnu Goru i Jadransko more. Mislim cime? Hubbleovim teleskopom?
"Igman was the location of the lowest recorded temperature in the region, −43 °C (−45 °F). When the weather is right, from Igman mountaineers can see all the way to Montenegro and the Adriatic Sea"
"Igman was the location of the lowest recorded temperature in the region, −43 °C (−45 °F). When the weather is right, from Igman mountaineers can see all the way to Montenegro and the Adriatic Sea"
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Videl oni s Igmana Maroko, Libiju, Maltu, Kipar?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Igman" onclick="window.open(this.href);return false;Heller je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Videl oni s Igmana Maroko, Libiju, Maltu, Kipar?
Nisam izmislio.

Pazi uz neki uber dvogled ili teleskop - zasto da ne?

zlaja zasto se cudis ? takve stvari jesu moguce...tanzla je napisao/la:Citam sad na wikipediji o planinama koje okruzuju Sarajevo (Igman, Bjelasnica, Jahorina). I za Igman prvo pise da je tu zabiljezena najniza temperatura u regiji (−43 °C ). Ajde to je ok. Ali u nastavku stoji da je sa Igmana, kad je vidljivost dobra, moguce vidjeti Crnu Goru i Jadransko more. Mislim cime? Hubbleovim teleskopom?
You are someone else I am still right here
Pa jesu Fera, al' ipak je to ogromna udaljenost, a Igman nije ni blizu nasa najvisa planina. Da su rekli Zelengora, Maglic, ili eto Bjelasnica, lakse bih povjerovao.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobro je ti!fera je napisao/la:jel ko lucas letva ?majestic24 je napisao/la:Joj ljudi sinoc sam se napio ko letva...sta mi uradise zmajevi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.