Safet Sušić - Pape

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2011, 22:55

harishp je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Covjek nas je uredio, ponajvise dio ekipe koji je skripao na sve strane.
Odbrana je danas jedna od najboljih u Europi a dokaz su utakmice bez primljenog gola.

U Portugal po jos jedan clean sheet.
Bez tri pa skoro standardna prvotimca u odbrani u zenici bez primljenog gola..
Sad se vracaju Papac i Pandza, pa ce to jos bolje izgledati.
Mozda je steta radi Sejinog kartona, ali vidljivo je da on nema snage za vise od 60 minuta, tako da bi Papac trebao nadomjestiti njegov nedostatak na najbolji moguci nacin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 nov 2011, 22:56

Svaka cast selektoru,veceras je ama bas sve uradio jako dobro ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 nov 2011, 22:57

Megamon je napisao/la: Jednom.
:?: :?: :?:
Neću ti hateriti, ali ako me natjeraš, naći ću ti barem 4 izmjena serve. ;)

Te primitivne uvrede ne ubrajam, da odmah u startu raščistimo.
Vom Jäger zum Gejagten

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2011, 22:59

geronimo je napisao/la:

Torlak.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2011, 23:03

Megamon je napisao/la:
geronimo je napisao/la:

Torlak.
Ti gori od onog sto je dozivao Kerle i Cocalice visoko letace ali fakat :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 11 nov 2011, 23:04

Kakav Torlak, Zrnanović ba.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 nov 2011, 23:06

Ja sam pozitivno iznenadjen jer nismo pali u zadnjih 15 minuta a toga sam se najvise pribojavao. Cak stavise , tada smo se i razigrali. Jedna je stvar sigurna , konacno se ponasamo kao veliki timovi. Bravo Pape majstore i hvala ti na tome bez obzira kako se zavrsilo u Lisabonu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 nov 2011, 23:06

Odlično posloženo od ovih igrača koji su bili u kadru, nije moglo bolje ja mislim. A igra što nije bila na nivou u prvom poluvremenu, to je do grča igrača. Izmjene dobre i pravovremene, sve u svemu jako visoka ocjena za večerašnji nastup.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 nov 2011, 23:11

Prakticno bez zadnje linije covjek je opet sve fino poslozio.
Stvarno zna svoj posao, nije sto ga branim 8-) .
Bravo Pape hvala ti na lijepim trenutcima koje si nam podario, bez obzira ne rezlultat u Lisabonu !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 nov 2011, 23:15

PAPE,MAJSTORE,HVALA TI STO SAM PO PRVI PUT ZADOVOLJAN REZULTATOM,IGROM,PRISTUPOM U CIJELINI, PORED CINJENICE DA OPET NISMO KUCI POBJEDILI NEKU "VELIKU" REPREZENTACIJU :!: :!: :!: :!: :!: :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 nov 2011, 05:01

Adinjo je napisao/la:Prakticno bez zadnje linije covjek je opet sve fino poslozio.
Stvarno zna svoj posao, nije sto ga branim 8-) .
Bravo Pape hvala ti na lijepim trenutcima koje si nam podario, bez obzira ne rezlultat u Lisabonu !!
Ne poredim i zamolio bih da se nakon ovoga ne rasplete prica 20 stranica ali da je Ciro u svoje vrijeme ostao bez te zadnje linije em sto bi kukao na sva usta, em sto bi nas poklopili 2-3:-0 (jer bi usli previse lagano u utakmicu), em sto bi nakon poraza nasao krivca medu igracima. Safete,Pape, kako god hocete, RESPECT :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 12 nov 2011, 07:48

ja se samo nadam da je ovo veceras bila papetova taktika jednostavno da ne primimo go, ako je tako kapa dole a ako nije tesko cemo mi proci tamo jer smo katastrofalno odigrali u ofanzivi do 70 minute

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 12 nov 2011, 11:16

IN PAPE WE TRUST! 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2011, 11:29

NoName je napisao/la:Odlično posloženo od ovih igrača koji su bili u kadru, nije moglo bolje ja mislim. A igra što nije bila na nivou u prvom poluvremenu, to je do grča igrača. Izmjene dobre i pravovremene, sve u svemu jako visoka ocjena za večerašnji nastup.
X
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 12 nov 2011, 11:30

Sad je i zvanično dokazao da je bolji od Ćire, barem neće obje utakmice izgubiti :P

Kapa do poda selektore.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 12 nov 2011, 11:33

Rizah je napisao/la:Sad je i zvanično dokazao da je bolji od Ćire, barem neće obje utakmice izgubiti :P

Kapa do poda selektore.
+1

I ko zna s malo srece mozda i dobijemo tamo ili X (1-1) nek dobiju penal nije frka :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 nov 2011, 11:39

Bravo!
Taktika vrlo dobra, momci posloženi odlično, s obzirom na okrnjutost ekipe. Izmjene jako dobre, u dobrom trenutku. Vjerujem da će se i za Lisabon pronaći dobra taktika, koja će nam donijeti prolaz!

Safet Sušić = Prvi čovjek koji nas vodi na EURO!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 nov 2011, 11:48

Portugal - Bosnia and Herzegovina 15/11/11 22:00 1,45 3,90 7,40

kuca, zena , tetka , traktor , gace , sve :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2011, 12:44

Kladionice cesto valjaju gluposti, kad pomislim na onih 8.00 na nas u Parizu. :roll:

Sanse za prolaz:

Portugal 1.30 Bosnien und Herzegowina 3.20

@Bryant
A sta ako pobijedimo? Onda ode tetka. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 nov 2011, 23:15

Pape otvoreno: Bilo je zadovoljstvo raditi ove dvije godine sa mojim igračima!

Selektor Safet Sušić nalazi se trenutno sa svojim saradnicima i igračima u Hotelu "Altis" u Lisabonu gdje priprema posljednje taktičke zamisli za revanš meč baraža protiv Portugala koji je na rasporedu 15. novembra u 22 sata po našem vremenu na velelepnom Stadionu "Svjetlost" u Lisabonu.

- Moram reći i to posebno naglasiti da je sa mojim igračima pravo zadovoljstvo raditi. Sjajni fudbaleri, ali i sjajni ljudi, tako da sam u ove dvije godine koliko vodim reprezentaciju uistinu uživao u svom poslu. - govori Safet Sušić.

- Napravili smo veliki iskorak i šteta bi bilo da to ne kapitaliziramo plasmanom na Europsko prvenstvo tako da ćemo sigurno moji pomoćnici i ja, naravno i moji igrači uraditi sve kako bi smo izborili svoje mjesto na Euru 2012. Igrači su svjesni da samo maksimalnim zalaganjem i sa nikad većim trčanjem i borbom mogu osigurati sebi povoljan rezultat u Portugalu. - smatra legendarni Pape.

- Mnogi me pitaju zašto ne igram sa dva napadača, kada svi vide da je Džeki lakše igrati u napadu zajedno sa još jednim špicem, ali vjerujte prevelik bi bio luksuz, ali i rizik igrati sa dva špica kada u ekipi imaš tri isključivo ofanzivna vezna igrača plus Lulića koji i kada igra u odbrani dosta vremena provede u napadačkim zadacima. Igrao bih sa dva špica da nemam tako kreativan i ofanzivan vezni red, ali ponavljam, kada su tu Misimović, Pjanić, Medunjanin i Lulić, igrati sa dva špica ne bi bila garancija uspjeha. - konstatuje naš najuspješniji selektor svih vremena.

Selektoru Sušiću odmah po završetku žrijebanja u Krakovu i dobivanju informacije da ćemo svoje mjesto na europskoj smotri reprezentacija 2012. godine tražiti u mečevima protiv Portugala obezbijedili smo snimke posljednjih utakmica naših protivnika, a nismo ni slutili da će Sušić i njegovi pomoćnici toliko detaljno izanalizirati igru izabranika Paula Benta.

- Paklena su ekipa. U svakoj liniji imaju najbolje svjetske igrače. Ipak, i oni imaju svoje mane, a jedna od njih je da se brzo postanu nervozni ukoliko odmah na početku ne uspiju postići gol, te onda počnu griješiti u igri i ostavljati sve više prostora za protivničke napade. Upravo zbog takvog karaktera, oni na svom terenu često primaju više golova. S druge strane mi smo ekipa koja je u sedam utakmica primila samo jedan gol i to nikako nije zanemariva činjenica. - konstatuje Sušić.

Igrači imaju apsolutno povjerenje u Sušića, a kako i ne bi kada su sa njim ostvarili najveći bodovni saldo u jednim kvalifikacijama, ali napravili i najveći kontinuitet u kvalitetnim nastupima i rezultatima naše reprezentacije. Šta je tajna uspjeha?
- Ja sam ponosan na sve svoje igrače i imam apsolutno povjerenje u njih. Shvatili su da se do željenih rezultata može doći samo uz maksimalno zalaganje svih pojedinaca na terenu i ja im uvijek prije utakmice kažem kako moraju dati sve od sebe, ali što je najvažnije da si ne smiju dopustiti da nakon utakmice žale za nečim što su mogli, a nisu uradili na terenu, jer se u takvim momentima upravo postaje velikim igračima. - konstatuje Sušić.

- Utakmicu protiv Portugala moramo dočekati prije svega odmorni. Čeka nas 90, a možda i više minuta velike i neiscrpne borbe, tako da ponavljam da je najvažnije da se svi igrači odmore i budu fizički i psihički spremni za velike napore koji ih očekuju. - govori Pape i time najavljuje nešto lakši intenzitet sutrašnjeg treninga na "Estadio da Luz" stadionu.

Uz zahvalu selektoru na objektivno velikom unaprjeđenju kvalitete naše reprezentacije želimo mu nastavak uspješnog posla sa Zmajevima i tokom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, na šta legendarni Pape sa osmijehom odgovara afirmativnim klimanjem glave.

Pape otvoreno!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.